Să ceri TARIFE de la UTA când se antrenează și joacă pe PROPRIUL STADION: asta înseamnă să conduci o PRIMĂRIE NESIMȚITĂ, cu FOAME DE BANI!

primaria arad
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Tarifele pentru închirierea stadionului „Francisc Neuman“, supuse votului

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public în legătură cu proiectul de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru exploatarea Stadionului Municipal Arena Francisc Neuman ce va fi supus votului în ședința extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Arad din data de 9 octombrie 2020, Primăria Arad face următoarele precizări:

În vederea stabilirii tarifelor de utilizare a Stadionului Municipal în conformitate cu prevederile legii, Primăria Arad, prin serviciul de specialitate, a ținut cont de cheltuielile  estimative pe care le presupune întreținerea stadionului. Astfel,  s-a ajuns la valoarea de 13.500 lei, tarif pentru închirierea bazei pentru o competiție sportivă, antrenament oficial și meci oficial și include posibilitatea folosirii suprafeței de joc, a două vestiare, a cabinetului medical și a celui antidopping. Rezultă astfel un tarif de 1.928,57 lei/oră pentru închirierea Arenei Francisc Neuman. 

 În țară, închirierea în condiții similare a Stadionului Ilie Oană din Ploiești ar însemna 17.500 lei, a Stadionului Municipal Târgu Jiu 35.000 lei,  la care se adaugă 50 % din valoarea biletelor vândute. Tarife incomparabil mai mari găsim la Cluj Napoca unde Arena Cluj se închiriază pentru evenimente fotbalistice cu 9.000 euro, iar  în Craiova, Stadionul Ion Oblemenco pratică un tarif de 8.200 euro pentru găzduirea unui meci Liga 1. 

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

Categorie: Știri
Etichete: primaria arad, tarife stadion UTA, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
Teatrul Clasic „Ioan Slavici” ne-a prezentat, în PREMIERĂ ABSOLUTĂ, un MUSICAL în DESCHIDEREA STAGIUNII
Articolul următor
[ACTUALIZARE 2] DOSAR PENAL pentru săvârșirea celor mai grave fapte de CORUPȚIE din registrul ZĂDĂRNICIRII COMBATERII BOLILOR – deschis de P.J.A. „Au fost efectuate percheziţii domiciliare la  şapte adrese,  imobile aflate pe raza municipiului Arad, respectiv la instituţii publice şi locuinţe proprietate personală”

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie