„Săptămâna Verde” la Școala Gimnazială „Lazăr Tâmpa” din Almaș

almas 2
Distribuie:

În perioada 24-28 aprilie 2023 la Școala Gimnazială „Lazăr Tâmpa” din Almaș sunt angrenați și s-au organizat activități specifice programului „Săptămâna Verde”, având ca obiective formarea comportamentelor de protejare a naturii, cunoașterea și respectarea regulilor legilor ecologice, respectarea regulilor de conservare și ocrotire a Pământului.

Acționarea în mod responsabil pentru conștientizarea comunității locale în legătură cu importanța păstrării unui mediu curat și sănătos, contribuția la amenajarea spațiului educațional prin realizarea de materiale proprii.

Activitățile au constat în acțiuni de colectare selectivă, realizarea de afișe cu mesaje ecologice, confecționarea de obiecte din materiale reciclate, activități de voluntariat colectarea capacelor din plastic și donarea acestora în vederea valorificării lor în scopuri umanitare, activități sportive și jocuri care să implice mișcarea în natură igienizarea săli de clasă și ecologizarea spațiilor comune din curte și din jurul școlii.

Categorie: Știri
Etichete: alegeri Almaș, amenajarea spațiului educaționaL, ecologizarea, Florin Ianc, Școala Gimnazială „Lazăr Tâmpa" din Almaș, „Săptămâna Verde”
Distribuie:
Articolul anterior
Importurile de cereale din Ucraina în România vor fi suspendate până cel puțin la data de 5 iunie
Articolul următor
INFORMARE pentru persoanele care găzduiesc cetățeni ucraineni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

baqcalaureat 2024 large

Încep probele de la BACALAUREAT 2024

Luni, 17 iunie, Bacalaureatul 2024 începe cu probele de competenţe. În județul Arad, un sfert dintre elevii care au terminat clasa a XII-a nu s-au înscris la Bacalaureat. Potrivit declarațiilor…