SARA GHEORGHE ANTONIA, elevă a Liceului de Arte „Sabin Drăgoi” – câștigătoarea Bursei de Excelență acordată de Clubul Rotary Arad-Cetate

sara percutie
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Clubul Rotary Arad-Cetate a derulat Proiectul Bursa de Excelenţă Rotary Arad Cetate, în valoare de 1000 EURO. Bursa de excelență a urmărit identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea tinerilor cu domiciliul în Județul Arad care au obținut rezultate deosebite în diverse domenii.

În urma evaluării celor 2 candidaturi depuse, comisia de evaluare a decis acordarea bursei candidatei SARA GHEORGHE ANTONIA, elevă a Liceului de arte Sabin Drăgoi, dar și a Școlii Johann Sebastian Bach din cadrul Universității de Muzică și Arte din Viena (MDW), Austria, percuționist în cadrul Orchestrei de Tineret a României, cu rezultate remarcabile la faze zonale și naționale ale Olimpiadei de interpretare instrumentală.

Cităm din eseul motivațional depus:

Consider că muzica este o expresie a geniului și a creativității extraordinare a omului și că are rolul de a îmbogăți și înfrumuseța viața umană. Din acest motiv, cred că menirea mea ca artist este ca în primul rând să transmit corect mesajul compozitorilor pieselor pe care le interpretez, să încânt publicul printr-o tehnică ireproșabilă și să îmi pun amprenta asupra acestor piese într-un mod care să creeze o emoție artistică puternică și de durată. Aș dori să-i fac pe oamenii care formează publicul meu să simtă că primesc ceva de la compozitor și de la mine, ca interpret. Simt nevoia să fac lumea mai bună și mai fericită prin muzică și artă”.

https://youtu.be/EgcMVkEOZww

Categorie: Știri
Etichete: Bursa de Excelenţă Rotary Arad Cetate, Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”, Orchestra de Tineret a României, PERCUȚIE, percuționist, SARA GHEORGHE ANTONIA, scoala Johann Sebastian Bach din cadrul Universității de Muzică și Arte din Viena (MDW)
Distribuie:
Articolul anterior
ATAC de tip MAFIOT „pe stil vechi” în Livada… alt loc în care „poliția-i o glumă” iar „politica nu-i pentru inocenți”! [FOTO / VIDEO]
Articolul următor
Iată ce REZULTATE scoate „Academia UTA”: JUNIORII mari încheie anul cu 10 goluri în poarta lui Poli, iar ELITELE U17 sunt campioni de toamnă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie