ATAC de tip MAFIOT „pe stil vechi” în Livada… alt loc în care „poliția-i o glumă” iar „politica nu-i pentru inocenți”! [FOTO / VIDEO]

atac tolea
Distribuie:
 
ATAC de tip MAFIOT „pe stil vechi” în Livada… alt loc în care „poliția-i o glumă” iar „politica nu-i pentru inocenți”. Adrian Țolea: „Incidentul s-a petrecut la ora 1.07 și a fost filmat din toate unghiurile”. Făptașii nu au fost prinși – deși PISTA-I CLARĂ! [FOTO / VIDEO]
Fostul vicepreședinte și președinte interimar al Consiliului Județean Arad (2012 – 2016) și candidatul la Primăria Livada la alegerile din septembrie, 2020, Adrian Țolea, a devenit, în cel mai propriu sens al termenului, vitimă a atacurilor de tip mafiot cărora de obicei le cad victime „oamenii de rând”, nu politicienii… dar la Livada-i puțin  altfel:
Din păcate, am constatat că azi noapte mi au fost vandalizate mașinile aflate în parcarea din fața casei, fără să se fi furat ceva. Evident, am chemat poliția iar ancheta este în desfășurare, la fața locului fiind prezenți și criminaliști. Atacul, de tip mafiot, s a petrecut în jurul orei 01.00 azi noapte, când am auzit o bubuitură în fața casei. Fac un apel, pe această cale, la toți vecinii, din zona unde locuiesc, care au camere video instalate, să verifice filmările de azi noapte și dacă au imagini care pot ajuta să mi scrie în privat.
Un astfel de atac nu poate fi catalogat decât ca un act de vandalism menit să intimideze. Ca urmare, nu pot să nu fac legătura cu proiectul politic la care m-am angajat în comuna noastră, candidatura mea pentru funcția de primar, numărul mare de voturi primite și nu în ultimul rând faptul că aseară primarul nu a reușit să și impună omul, de la PNL, pentru funcția de viceprimar. Consilierii locali care m au susținut în campanie nu au votat candidatul susținut de către primar. Se pare că PNL Livada și primarul, deși au doar 4 consilieri din 13, vor să și construiască o majoritate de 7 consilieri prin presiuni și intimidare. Constat, cu amărăciune, că trecem de la incompetență la mafie.
Este evident că cei care au făcut asta nu mă cunosc. Pe mine nu mă intimidează astfel de acțiuni ci chiar îmi dau un motiv în plus să continui proiectul politico administrativ la care m am angajat.”

#atacdetipmafiot
Din păcate, am constatat că azi noapte mi au fost vandalizate mașinile aflate în parcarea din fața…

Publicată de Tolea Adrian Florin pe Sâmbătă, 28 noiembrie 2020

 

…este postarea de pe facebook pe care politicianul a publicat-o ieri seară, pe pagina sa de facebook – după ce, desigur, a anunțat Poliția care (tot „desigur”) a venit, a văzut, a făcut poze, a luat declarații, posibil probe… și-a plecat.
În condițiile date, omul a făcut apel la vecinii care sunt suficient de inteligenți încât (dacă tot s-au mutat în Livada-Sânleani, unde, de când s-a inventat, circulă proverbul „Poliția de aici e o glumă”) să își monteze camere video imediat ce și-au cumpărat televizor, să îi trimită filmări / capturi menite să îl ajute să depisteze făptașii.
Spre cinstea și respectul lor, vecinii i-au trimis:

„Aceasta este una dintre filmări. Avem deja mai multe. Vă rog să mi trimiteți în continuare. Totodată, vă rog să mi scrieți în privat dacă recunoașteți pe cineva după statură, conformație fizică, haine, etc.
Incidentul s a produs la ora 01.07. În filmare este ora veche. Verificați camerele, din toate zonele comunei, între orele 12.50 și 01.30.
Vă mulțumesc pentru mesajele de susținere și solidaritate!”

 

Și nu s-au limitat la un singur unghi – din care, totuși, DACĂ EȘTI POLIȚIST ADEVĂRAT, ÎNȚELEGI ABSOLUT TOT doar din aceste 37 de secunde și-i prinzi pe toți, grămadă, cu COMANDANTUL EXECUȚIEI cu tot.

„În această filmare se vede cum ajung în parcarea noastră, se opresc în dreptul celor 2 mașini, aruncă bolovanii în geamuri, după care o iau la fugă.”

 

Din filmarea următoare se vede clar că băieții sunt riverani… cunosc bine locul cel puțin, vin din același loc în care pleacă…

 

„Aici se vede foarte bine cum vin dinspre stația de autobuz (intersecție Sânleani), merg spre casa noastră iar după, când fug, o iau pe strada neasfaltată. Vă rog să mai trimiteți (pe wapp sau mess) filmări cu cele 3 persoane, din orice zonă a comunei, în intervalul orar 12.50 – 01.30. Vă mulțumesc!”

 

Dacă dai niște telefoane, faci legături și urmezi niște piste logice îți ia cam 35 de minute să desenezi această hartă (oricum ai lua-o) mafiotă:

„Conducătorul cu hanorac Emporio e capul unei familii de bagabonți (9 frați), zis Capone – parte a unui anturaj de hoți repatriați, cu prilejul pandemiei de coronavirus, din Franța… probabil de acolo au costumele – acest Capone fiind omul pe care-l cheamă când are probleme de astea de rezolvat patronul… galeș-favorit –cu care umblă Bimbo, pentru că soția lui e prietenă cu soția interlopului care este patronul unei firme falimentare de taxi (care merge, totuși, pentru că comenzi de astea tot are). Grasul ăla, după mers și atitudine, pare a fi un pompier «B. R. (angajat de Bimbo „pe Primărie”)»… ceva sclav de-al lui – sau probabil de acolo au costumele” – este ceea ce am reușit să aflăm noi, în cele 35 de minute despre care ziceam… din 3, 5 surse (și, după cum ați observat, ne-am autocenzurat cât a fost omenește posibil).

„IPJ Arad a deschis un dosar de urmărire penală iar colegii noștri se ocupă de caz” – ne-au declarat oficialii… ce să facă și ei?

Acuma… părerile noastre despre Bimbo le cunoașteți

Categorie: Știri
Etichete: Adrian Tolea, atac mafioot, Iosif Bimbo, Livada, sinleani
Distribuie:
Articolul anterior
Halterofilul CSM Arad Cosmin Krupla este triplu medaliat naţional de seniori
Articolul următor
SARA GHEORGHE ANTONIA, elevă a Liceului de Arte „Sabin Drăgoi” – câștigătoarea Bursei de Excelență acordată de Clubul Rotary Arad-Cetate

1 comentariu. Leave new

  • Domnule Lucian sunteti sigur de ceea ce afirmati? Aduceti acuze grave la adresa unor persoane pe care nici macar nu le cunoasteti. Lasati politia sa isi faca datoria si comentati cand aveti dovezi clare. Pina la proba contrarie nu mai aruncati cu noroi in copiii (care apropos sunt zece frati, nu noua), care muncesc si mai mult de atat nu au nici o treaba cu politica.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie