Şase medalii naţionale pe tatami! Fetele, cele mai prolifice la U18

judo
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Etapa finală a Campionatului Naţional de judo pentru juniori II, U18, a avut loc la Poiana Braşov. Sportivii de la CSM Arad s-au întors acasă cu nu mai puţin de şase medalii, dintre care două de argint şi patru de bronz! Performanţe deloc întâmplătoare, sportivii pregătindu-se şi evoluând timp de un an, pentru a ajunge la aceste rezultate. Medaliile de argint au fost câștigate de Ciopraga Andreea la categoria +70Kg (antrenor Dorin Drimbe) și de Duma Carla la categoria -57Kg (antrenor Lazăr Ionel și Botaș Gabriela), iar cu bronz s-au ales Roșca Robert la categoria -46Kg (antrenor Lazăr Ionel și Botaș Gabrila), Voica Andrada la categoria -57Kg, Chițurlea Vlad la categoria +90 Kg și Tudorache Daria la categoria +70 Kg (antrenor Lazăr Loghin).

CSM Arad, printre cluburile fruntaşe din judoul românesc

„A fost o competiţie foarte tare, fiind prezente majoritatea cluburilor din ţară cu un număr foarte mare de sportivi. CSM Arad a reuşit şi de această dată să obţină rezultate excepţionale, astfel că, acestea, situează din nou clubul nostru printre culburile fruntaşe ale judoului românesc”, a declarat antrenorul Dorin Drimbe. Urmează în această săptămână Adunarea Generară Ordinară și Alegeri la FRJudo, iar la sfârşitul lunii martie participarea la Campionatele Naționale de seniori.

www.csmarad.ro

Categorie: Sport
Etichete: Ciopraga Andreea, csm arad, dorin drimbe, Duma Carla, judo
Distribuie:
Articolul anterior
Vasile Valer CĂTANĂ este propunerea USR pentru funcția de SUBPREFECT de Arad
Articolul următor
Timișoara devine casă pentru dansul contemporan. Unfold Motion caută tineri designeri și arhitecți pentru „Je suis Giselle”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

uta craiova

Leac pentru inima lui „coach”

UTA – FC „U” CRAIOVA 1948:  3-2 (2-2) Au marcat: J. Pedro (13), Micovschi (28), Fabry (63,penalty) – Bauza (22), Dragu (42) 02.03.2024, ora: 14,00, stadion: „Francisc Neuman”, temperatura: 12…