Școala Gimnazială din Țipar – prima în baschetul județean la Ediția a IX-a a Cupei „Sportsin”

tipar2
Distribuie:
 
 
Sala de sport din localitatea Satu Nou a fost, la finele săptămânii, gazda preambulului județean din cadrul ediției cu numărul XI a Cupei „Sportsin”, baschetbalistele reprezentând Școala Gimnazială Țipar (prof. Ciprian Rus) clasându-se pe primul loc.

Ele au dispus de Șc. Gim. „Simonyi Imre” Satu Nou (prof. Attila Szabo), scor 30-11, și Șc. Gim. „Pădureni” Ch. Criș (prof. Andrei Palfi), 34-12, în timp ce al treilea duel a revenit gazdelor, scor 13-8. Fetele din Țipar continuă astfel drumul spre podiumul Cupei „Sportsin”, marți, 2 aprilie, urmând a se duela cu Șc. Gim. „Adam Nicolae” (Generală 7) și Șc. Gim. „Nicolae Bălcescu” (Generală 11), în cadrul Grupei C.

Luni, 1 aprilie, se disput[, în sala LPS, partidele din Grupa B, între Șc. Gim. „Aurel Vlaicu” (Generală 21), Liceul cu Program Sportiv și Col. Teh. de Construcții și Protecția Mediului (Generală 6), pentru ca miercuri, la sala Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi” să se dispute meciurile din Grupa A, alături de gazde mai concurând Șc. Gim. nr. 2 și Lic. „Gh. Lazăr”, ambele din Pecica.

Meciurile de clasament vor avea loc vineri, 12 aprilie, la Sala Polivalentă.

De-a lungul timpului, au intrat în posesia trofeului în această competiție dedicată elevelor din ciclul gimnazial: Colegiul Naţional „D. Ţichindeal” – Pedagogic (campioană în 2009, 2013, 2014 şi 2015), Şc. Gim. Satu Nou (2015 – faza judeţeană), Șc. Gen. nr. 11 „N. Bălcescu (2010 și 2011), Șc. Gen. nr. 5 – Liceul de Informatică (2012), Şc. Gim. „I.- Slavici” Şiria (2016) și Liceul cu Program Sportiv (2017 și 2018).

Categorie: Sport
Etichete: baschet juvenil, sportsin, Tipari
Distribuie:
Articolul anterior
Mihai Fifor: „Falcă a primit la cheie de la Guvern un complex de polo modern, pe care întârzie să îl dea în folosinţă din raţiuni politicianiste”
Articolul următor
SPAȚIALUL Paul van Dyk aduce „rețeta fericirii” la Arad Open Air Festival

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie