SCU: „Dacă nu vor intra în stadion toți suporterii timișoreni care dețin bilet pentru meciul UTA – Poli, peluza arădeană va ieși la rândul ei din stadion!”

scu1
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Suporter Club UTA și membrii peluzei nu sunt de-acord cu permiterea accesului în stadion a doar 70 de suporteri timișoreni, dacă numărul celor care dețin bilete valabile este mai mare. Atragem atenția că din punct de vedere legal nu se poate opri accesul în stadion al suporterilor neinterziși prin lege, care au bilet sau abonament valabile, dacă nu domiciliază pe raza județului unde se joacă meciul.  Astfel de abuzuri s-au mai întâmplat și în alte stadioane din țară, oprindu-se inclusiv accesul suporterilor UTA-ei la unele meciuri. Există și suporteri utiști cu buletin de Timiș și e absurd ca și aceștia să rămână pe dinafara stadionului.

Fotbalul fără suporteri nu înseamnă nimic, vedem asta de fiecare dată când se joacă meciuri în Liga I sau Liga a II a. De aceea, indiferent de istoria mai veche sau mai recentă a rivalității cu suporterii echipei Poli, considerăm normală prezența acestora pe stadion și ne-o dorim, astfel încât să avem un meci care să se apropie măcar din acest aspect de marile meciuri UTA – Poli din trecut. Dacă nu vor intra în stadion toți suporterii echipei Poli Timișoara care dețin bilet valabil pentru meciul UTA – Poli,  peluza arădeană va ieși la rândul ei din stadion.

Un meci UTA – Poli trebuie să rămână un derby al suporterilor, fie în stadion (chiar dacă la Șiria, dar de acest aspect ne vom mai ocupa cu alte ocazii), fie lângă stadion – dacă va fi cazul.

Suporter Club UTA

Pentru noi doar UTA contează!

 

Categorie: Sport
Etichete: bilete, derby, SCU, suporter club UTA, UTA - POLI
Distribuie:
Articolul anterior
Ca-n „Absurdistan”: „O echipă a Consiliului Județean Arad și a Aeroportului a lucrat câteva luni de zile”… ca să modifice TARIFELE unor CURSE INEXISTENTE
Articolul următor
Ştrandul Neptun se deschide în acest weekend. Peste 2 milioane de lei s-au investit, din fonduri publice, pentru modernizare și 3 TOBOGANE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie