Se dă startul la MISS ARAD 2017. Preselecția începe în 9 iunie

miss arad 2017 10
Distribuie:

 

Concursul județean de frumusețe Miss Arad se va organiza anul acesta pe parcursul lunilor iunie și iulie, iar prima etapă care constă în Preselecția concurentelor va avea loc în data de 9 iunie, la Hotel Central Best Western, în timp ce finala concursului este programată pentru 21 iulie, gazda evenimentului fiind Teatrul Clasic Ioan Slavici din Arad. Miss Arad se află anul acesta la a XII- a ediție și are ca slogan „Frumusețea înseamnă tradiție”, tematica proiectului fiind promovarea valorilor cultural-tradiționale din județul Arad.

Pentru a participa la finala din luna iulie, fetele trebuie să treacă mai întâi de castingul-preselecție care va avea loc în data de 9 iunie, la care va putea participa,  într-o ținută formată din rochie, fustă sau pantaloni scurți și top, orice domnișoară cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani, înălțimea minimă 1,67 metri, necăsătorită și cu buletinul în județul Arad care aspiră la titlul de miss. Pretendentele la statutul de finaliste au dreptul să participe la Preselecție doar dacă nu au mai participat la alte ediții ale concursului.

Concursul județean de frumusețe Miss Arad este organizat de Asociația Angels Organization și își propune promovarea valorilor precum competiție sănătoasă între concurente, cooperare și muncă în echipă, un stil de viață sănătos, bune maniere, dezvoltare personală și autocunoaștere precum şi promovarea concurentelor în activităţi sociale, culturale, sportive şi caritabile.

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

 

Categorie: Lifestyle
Etichete: adela raut, Concursul județean de frumusețe Miss Arad, MISS ARAD 2017.Asociația Angels Organization
Distribuie:
Articolul anterior
[PORTRET DE FOTBALIST] Alexandru Manea
Articolul următor
Despre TEMELII

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie