Se poate – dar trebuie să fii Cavaler și Profi. Asociația Aradensis a renovat două saloane de la „Infecțioase – Copii” din banii ei…

infectioase copii
Distribuie:

 

[COMUNICAT ARADENSIS]

Ieri, 1 Februarie, Asociatia Aradensis Arad (Cavalerii Templieri) a inaugurat amenajarea a 2 saloane din cadrul secției de Pediatrie Boli infectioase de la Spitalul Judetean Arad.
Amenajarea a fost produsul asocierii cu Profi Romania. Dacă anul trecut, Cavalerii Templieri împreună cu Profi Romanaia și-au îndreptat bunele intenții și energia către Matern, unde au renovat 2 saloane, anul acesta ținta lor a fost Pediatria, sectia de Boli infectioase.
Asociatia Aradensis a desfasurat mai multe actiuni caritabile de-a lungul timpului, si nu se va opri aici.
La inaugurare au fost prezenți membri ai asociatiei, reprezentanti ai autoritătilor locale și ai Spitalului Judetean Arad,  presă, televiziune și reprezentanți ai Bisericii, care au sfințit cele 2 saloane nou amenajate. Constructorul efectiv –  dl. Vasile Nistor – , a fost si  el prezent.

Asa cum spune si deviza Templierilor: Non Nobis Domine, Non Nobis, Sed Nomini Tuo Da Gloriam (Nu nouă, Doamne, nu nouă, ci Numelui Tău se cuvine slava).

***

[COMUNICAT CJA]

Iustin Cionca, preşedinte Consiliul Judeţean Arad: Le mulțumesc și lor, și celorlalte asociații care au înțeles că avem nevoie de ajutorul lor pentru dezvoltarea Spitalului Județean”

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a participat azi la inaugurarea a două saloane la Secția de Boli Infecțioase Copii a Spitalului Clinic Județean de Urgență. Investiția a fost realizată de Asociația Aradensis, în parteneriat cu Profi, și se ridică la 15.000 de euro. Cele două saloane au grupuri sanitare proprii și sunt rezerve pentru o mamă cu copil. „Le sunt recunoscător celor care au realizat această investiție. Le mulțumesc și lor, și celorlalte asociații care au înțeles că avem nevoie de ajutorul lor pentru dezvoltarea Spitalului Județean. Ca să înțelegeți ce înseamnă necesarul Spitalului Județean, vă spun că avem solicitări de investiţii de 35 de milioane de euro, în condițiile în care tot bugetul Consiliului Judeţean este de 60 de milioane de euro”, a declarat Iustin Cionca. „Noi, cetățenii acestui județ, suntem mândri să putem contribui la realizările administrative ale Aradului. Ceea ce s-a făcut aici este în primul rând rezultatul muncii administrației locale. Asociația Aradensis a Ordinului Templierilor din județul Arad și-a adus obolul la dezvoltarea acestui spital, unde poate vor ajunge internați și copiii noștri”, a accentuat, din partea donatorilor, avocatul Emil Putin.
Medicul șef de secție a declarat că imobilul secției de Boli Infecțioase a fost construit în anul 1918, prin efortul persoanelor private din Arad. „Este o schimbare vizibilă de la preluarea Spitalului de către Consiliul Județean. Mulțumim și țin să repet că astăzi s-a făcut un pas foarte mare!”

 

Categorie: Știri
Etichete: asociatia aradensis, cavaleri templieri, infectioase, pediatrie arad, Raul Pascalau, „Aradensis”
Distribuie:
Articolul anterior
Situație incredibilă la Spitalul Județean Arad: bolnavii au rămas fără mâncare pentru că managerul a uitat să încheie contractul cu furnizorii!
Articolul următor
Întâmpinarea Domnului: Semnificație creștină, tradiții, obiceiuri și superstiții la români

1 comentariu. Leave new

  • Lăudabilă inițiativă civică. Dar de ce mereu preotul în frunte?! Un pic de modestie nu-i strică sfintiei-sale… Cel puțin pentru poza de grup ar fi putut să-i lase pe cei mai scunzi în față .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

baqcalaureat 2024 large

Încep probele de la BACALAUREAT 2024

Luni, 17 iunie, Bacalaureatul 2024 începe cu probele de competenţe. În județul Arad, un sfert dintre elevii care au terminat clasa a XII-a nu s-au înscris la Bacalaureat. Potrivit declarațiilor…