Și-au dat mâna la Ineu | Ilie CHEȘA a fost validat oficial CANDIDAT la Primăria Municipiului Arad din partea PSD

chesa fifor
Distribuie:

„În cadrul ședinței Consiliului Politic Județean, desfășurată astăzi la Ineu, am fost validat oficial candidat la Primăria Municipiului Arad din partea PSD.
Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și îi asigur că n-o să-i dezamăgesc.”– este postarea viceprimarului Ilie Cheșa pe pagina sa de politician… care deși i-a lăsat pe electori și mai confuzi decât erau, măcar le-a oferit o certitudine: s-au împăcat.
Asta spune mai multe decât știau cei care cunosc culisele „conflictului mocnit” ce săpa partidul care, în municipiu și la Consiliul Județean, n-a mai fost la putere de 20 de ani.

„Sunt convins că, sub coordonarea președintelui Mihai Fifor, care este candidatul nostru pentru președinția Consiliului Județean, vom reuși să câștigăm alegerile din 9 iunie, în județul Arad. Acesta este momentul nostru, să arătăm că suntem uniți și pregătiți să aducem schimbarea necesară pentru bunăstarea cetățenilor.
Împreună schimbăm Aradul în bine!” – a mai scris Ilie Cheșa.


La rândul său, Mihai Fifor, președintele PSD Arad a scris:
„Forța PSD Arad se bazează și pe calitățile umane și profesionale ale candidaților săi pentru alegerile locale. Cei mai buni, dintre cei mai buni, reuniți astăzi la Ineu pentru a fi validați în Consiliul Politic Județean. Astfel, în această seara, PSD Arad și-a votat candidații pentru primariile Aradului, o echipă performantă, unită și mereu atentă la problemele arădenilor.
Fiecare localitate are particularitățile sale, un profil specific și probleme particulare ce se impun rezolvate. Tocmai de aceea, avem oamenii potriviți, respectați și stimați la ei acasă și mai presus, soluții complexe și flexibile pentru toate comunele și orașele din județul Arad.
Știm să facem administrație de calitate și o demonstrăm în fiecare zi în comunitățile administrate de primarii social-democrați. Suntem pregătiți, uniți, motivați și gata să aducem Aradul unde îi este locul, printre județele cele mai performante din România.”


 

Categorie: Electoral
Etichete: candidat psd la primaria arad, Ilie Chesa, Mihai Fifor, PSD Arad
Distribuie:
Articolul anterior
O autoutilitară a luat foc pe A1, înainte de ieșirea spre Zădăreni
Articolul următor
A avut loc tragerea la sorţi a preşedinţilor Birourilor Electorale de Circumscripţie şi locţiitorilor acestora, ce se vor constitui în judeţul Arad cu prilejul alegerilor

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie