Sonia Ichim şi Alenia Biringer – AUR pe linie la „Pecs Cup”!

sonia ichim 3
Distribuie:

 

Cele două sportive ale CS Municipal Arad, antrenate de Daniela Chiriac şi Tatiana Novikova, s-au numărat printre principalele remarcate ale ediţiei a XVII-a a concursului internaţional de gimnastică ritmică Pecs Cup din Ungaria, desfăşurat zilele trecute.

Sonia Ichim (foto) a cucerit aur pe linie – la individual compus, cerc, minge, panglică şi măciuci – în cadrul categoriei senioare A (2003-), pe care a dominat-o categoric. Rezultate excelente a obţinut şi Alenia Biringer la categoria junioare A 2005, cu aur la individual compus, minge, măciuci şi panglică.

CSM Arad a mai fost reprezentat la această categorie de Alexandra Nironca, locul 5 la individual compus şi măciuci şi locul 6 la minge şi coardă.

Competiţia din ţara vecină a fost o repetiţie utilă în vederea Campionatelor Naţionale de junioare şi senioare din perioada 18-20 octombrie, de la Bucureşti.

Categorie: Sport
Etichete: Alenia Biringer, csm arad, Pecs, Sonia Ichim, Ungaria
Distribuie:
Articolul anterior
ZIUA RECOLTEI la DIICOT Arad: 14 percheziții domiciliare, 5 mandate de aducere, 3 arestați, 1, 5 kg de MDMA și de restul „iarbă”
Articolul următor
Marius Copil a părăsit turneul de la Orleans

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

uta la voluntari

Când Fabry lucrează (mai) bine în schimbul doi

FC VOLUNTARI – UTA 0-1 (0-0) A marcat: Fabry (77) 17.02.2024, ora: 14,00, stadion: ,,Anghel Iordănescu”, temperatura: 8°C, spectatori: 670. Voluntari (antrenor Nicolae Dică): Fernandez – Ricardinho, Turda, Matricardi, Boboc…