Spargem RECORDURI de război: 22 de ÎNMORMÂNTĂRI s-au oficiat sâmbătă, doar într-un singur cimitir din Arad!… UPDATE: „Maxim ȘASE!” 🙁

inmormantare
Distribuie:

 

La înmormântarea de ieri, 18 august, a medicului Dan Rașoveanu (foto), preoții au fost nevoiți să înceapă slujba mai devreme… ca să o încheie mai devreme – pentru că urma o altă înmormântare la ora 12, după care la 13, apoi la 13.45, la 14.30… și tot așa: 22 de înmormântări s-au oficiat sâmbătă, numai într-un singur cimitir (ce-i drept, cel mai mare: Eternitatea) din Arad! „Ca pe bandă rulantă!” – se auzea de peste tot.

„Ce-i asta, Doamne?!”… nu-și ascundeau stupoarea participanții la slujbe. Chiar: CE-I ASTA?! Groparii sunt pe „full time job” de o… mică eternitate încoace; nicio firmă nu înregistrează activitate și profit mai mari în orașul ăsta decât cele de pompe funebre; murim pe capete: tineri, bătrâni, prunci… la 30, la 40, la 70, la 10, la naștere… români, maghiari, țigani, marocani și de alte naționalități, cum ar zice Ceașcă acum… doctori, bagabonți, prunci cu motorul, prunci fără motor, fraieri (în special!), nevinovați, aiurea… la toți parcă ne vine rândul deodată!

„Inclusiv de la țânțari, să știți!” – îmi garantează un omuleț în verde, care lucrează în cimitirul ăla de când s-a inventat… după care îmi și dovedește.

– Cimitirul ăsta-i ocupat complet, nu? Nu mai sunt locuri, din câte știu! – mă întreabă un om.

– Nu-i stres… intrăm unul peste altul. Ca la bloc… că doar suntem obișnuiți – îl liniștesc.

***

22 de îmnormântări au fost în „Eternitatea” sâmbătă, 18 august, 2018. Pe timp de pace. Să țineți minte!

UPDATE:

Ne-a sunat (pus de cineva) de la Gospodărirea Comunală, un om care ne cunoaște bine bunele intenții și știe că ele vin „la pachet” cu acordarea de încrededere totală surselor… să ne spună că „nu au fost decât 6 înmormântări oficiale… niciodată nu au fost 22” – o dezmințire, cum ar veni. „Oficial sau cum?” – întreb. „Nu neapărat… dar atâtea au fost!” – mi se răspunde. „No bun, în rest rămân valabile constatările, nu?…”  – zic. „Ooo, da! Nicio problemă cu alea…” – vorbim ca între domni animați de aceleași intenții… inclusiv – sau mai ales – în ceea ce privește cimitirul Eternitatea.

„Se poate ca sursa dumneavoastră să fi citit lista cu toate înmormântările de la toate cimitirele din Arad… așa e probabil să fi fost 22!” – ne sună altă sursă. Nici aceasta neschimbând datele problemei.

 

Categorie: Știri
Etichete: cimitirul eternitatea arad, înmormântare, recorduri arad, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
Unirea Brăila – UTA. Remiză albă cu ocazii mai clare pentru arădeni
Articolul următor
Pasiune de POVESTE. Figurinele din mămăligă care-ți DISTREAZĂ papilele gustative [GALERIE FOTO]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie