Suporter Club UTA convoacă ADUNAREA la Casa Sindicatelor, cu scopul DECLARAT de a-l „sări” pe Meszar din FAN-SHOP și de a-și face unul propriu – așa cum îi permite STATUTUL și cum MERITĂ!

spatii_comerciale_stadion_uta
Distribuie:
[CONVOCATOR]

Comitetul Director al Suporter Club UTA convoacă Adunarea Generală a membrilor Suporter Club UTA, pentru data de marți 15 noiembrie 2022, ora 19, în sala de ședințe a Casei de Cultură a Sindicatelor (sala mică, intrarea dinspre Parcul Pădurice), cu următoarea ordine de zi:

  1. Actualizarea situației membrilor asociației din punct de vedere al plății cotizațiilor
  2. Prezentarea proiectului de preluare a fan shop-ului UTA, de către Suporter Club UTA
  3. Supunerea la vot a propunerii de retragere a dreptului clubului FC UTA de a folosi marca UTA în scopuri comerciale și de preluare temporară, în exclusivitate, a activităților de tip fan-shop cu produse având inscripționată marca UTA, de către Suporter Club UTA
  4. Prezentarea unei noi aplicații online, creată de Suporter Club UTA, destinată tuturor suporterilor
  5. Diverse (informări cu privire la situația suporterilor interziși pe stadioane, deplasări, întâlnirea reprezentanților SCU / peluză cu antrenorul Laszlo Balint, alte propuneri de activități etc)
În ceea ce privește punctul 3, dorim să facem următoarele precizări:
a) Dreptul de vot în cadrul Adunării Generale îl vor avea membri înscriși în asociația Suporter Club UTA până la momentul apariției acestui convocator, și care au cotizația plătită la zi (decembrie 2021 pentru membri vechi, taxa de înscriere achitată pentru membri înscriși în cursul acestui an).
b) În cazul restanțierilor, plata cotizației poate fi făcută la fața locului (punctul 1) sau în prealabil.
c) Pentru informații privind suma de plată pentru aducerea la zi a situației cotizației, vă rugăm să trimiteți un mesaj care să conțină numele și prenumele solicitantului, la numărul de whatsapp 0770.822.029 (Laurențiu Albu). Termen de răspuns: 24 ore.
d) La fața locului plata cotizației se va putea face doar în numerar.

e) Cei care doresc să își plătească anticipat restanțele la cotizație, o pot face prin transfer bancar în contul cu numărul IBAN RO81BTRLRONCRT0292139501. Vă rugăm ca la Adunarea Generală să aveți la îndemână, pentru orice eventualitate, dovada plății.

Pentru noi doar UTA contează
UTA liberă!
Suporter Club UTA

Articole asociate:

 

[ACTUALIZARE 2] SCU: Comunicatul celor de la 1945.ro „nu lămurește absolut deloc ce s-a întâmplat cu sutele de mii de lei pe care suporterii UTA-ei le-au cheltuit la fan shop-ul clubului în cursul anului 2021”

 

Suporter Club UTA anunță Adunarea Generală a membrilor asociației!

Probabil cea mai bună Conferință de presă din ultimele decenii a scos la iveală TOATĂ MAFIA POLITICĂ din jurul celui mai iubit și jefuit SIMBOL din Arad: UTA!

Categorie: Știri
Etichete: CONVOCATOR, fan shop UTA, meszar, suporter club UTA
Distribuie:
Articolul anterior
Alt bilanț sumbru al ultimelor 24 de ore din trafic
Articolul următor
Doar intervenția promptă a pompierilor a făcut ca o casă din Nădlac să nu ardă din temelii azi-dimineață [FOTO]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie