Tinerii ALDE le-au oferit copiilor ,,O zi de vacanță altfel”

ozidevacantaaltfel 111 1
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

 

Duminică, 19 August, în Parcul Europa din Arad tinerii ALDE s-au mobilizat din nou, iar de această dată au organizat un eveniment super-interactiv în care i-au angrenat pe cei mici.

Face-painting, poze cu mascote, jocuri, dansuri și cântecele, figurine din baloane, acestea au fost activitățile prin care cei mici au fost „motivați” să interacționeze și să răspundă afirmativ la evenimentul dedicat lor.

,,Entuziasmul și fericirea care se citea pe chipul copiilor ne face să ne dorim să repetăm astfel de acțiuni.Pe mine, vă spun sincer m-au copleșit emoțiile văzându-i pe cei mici cum interacționează cu personajele Disney.

Atât de sinceri, atât de puri, copiii sunt minunați și trebuie să le acordăm atenția necesară astfel încât să simtă iubirea noastră necondiționată zi de zi.

Vreau să aduc mulțumiri pentru implicare întregii Organizații Județene de Tineret ALDE Arad, întregului departament de entertainment TLDE Arad, coordonat de Narcis Alexandru Bănățean și în special lui Indrei Luiza cea care a fost responsabilă de event-planning.” – a declarat Ucu Dima, Președintele Organizației Județene de Tineret ALDE Arad.

Iată că tinerii ALDE Arad arată din nou că le pasă. După numeroase acțiuni filantropice, astăzi a venit rândul celor mici să se bucure de atenția și implicarea lor. Micuții au fost în al nouălea cer de fericire, au râs, au dansat, s-au jucat, erau fascinați de ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Le mulțumesc părinților care au răspuns afirmativ invitației la acest eveniment și le transmit prin intermediul dumneavoastră, al presei, că ALDE Arad luptă din toate puterile pentru a crește gradul de confort si bunăstare al Arădenilor prin toate acțiunile pe care le întreprinde.” – a declarat Deputatul Eusebiu Pistru, Președintele ALDE Arad

 

Categorie: Știri
Etichete: ALDE Arad, Eusebiu Pistru, tinerii ALDE, ucu dima
Distribuie:
Articolul anterior
Ionuț Popa e supărat pe numeroasele ratări, dar și pentru arbitrajele din deplasare
Articolul următor
Echipele din Arad se pregătesc de startul LIGII a III-a. Vezi traseul primelor etape

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie