Tradiţie păstrată şi în pandemie: Cupa Aradului la atletism, vineri, pe arena Gloria!

stadionul gloria arad
Distribuie:

Atletismul este unul din puţinele sporturi care încearcă să îşi ducă la bun sfârşit calendarul, pe cât posibil chiar şi cu întreceri zonale sau regionale. Iar un bun exemplu este concursul “Cupa Aradului” pentru copii 1, 2 şi 3 şi U16. Iniţial, competiţia trebuia să aibă loc în weekend, dar s-a devansat totul cu o zi, urmând ca atleţi de la cluburi arădene şi din vestul ţării să se întreacă pe arena “Gloria” vineri, începând cu ora 14:30: “Ni s-a transmis de la Federaţie să nu pierdem aceste concursuri zonale, foarte importante pentru sportivi şi pentru continuitatea în pregătire şi competiţe. Nu o să mai avem o participare numeroasă, ca şi în anii trecuţi, datorită acestei pandemii, dar cred că vor fi până în 50 de sportivi, de la toate cluburile din Arad, plus câteva din vestul ţării, precum Timişoara, Lugoj, Caransebeş, chiar şi din Baia Mare vor să vină.

Zeci de copii şi juniori se vor întrece pe arena arădeană

Chiar dacă este o întecere pentru copii şi juniori (10-15 ani), vor arunca şi seniorii, în regim HC (în afara concursului), precum Denis Both, care vrea să îşi facă record. Se va concura în probe de sprint, lungime şi aruncări”, ne-a declarat profesorul Constantin Miclea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Atletism şi antrenor al secţiei de atletism la CSM Arad. Sezonul atletic nu va încheia însă la Arad, ci la Carei, în 25 octombrie, cu un alt concurs rezervat categoriilor juvenile, copii şi juniori, ajuns la ediţia cu numărul 50. (foto: Ioan Virag)

Categorie: Sport
Etichete: Arad, atletism, covid 19, gloria
Distribuie:
Articolul anterior
Mihai Fifor: „100.000 de angajaţi din Horeca vor fi concediaţi până la finele anului, iar pierderile vor fi de 3 miliarde de euro”!
Articolul următor
Semnal de alarmă din partea medicilor de familie: „CARDUL de sănătate poate fi considerat un OBIECT CONTAMINAT”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

uta craiova

Leac pentru inima lui „coach”

UTA – FC „U” CRAIOVA 1948:  3-2 (2-2) Au marcat: J. Pedro (13), Micovschi (28), Fabry (63,penalty) – Bauza (22), Dragu (42) 02.03.2024, ora: 14,00, stadion: „Francisc Neuman”, temperatura: 12…