Trecerea la nivel cu calea ferată din Micălaca „scoate din birouri” specialiști ai CFR să-i aducă în Arad

pasaj micalaca1 1
Distribuie:

În cursul dimineții de miercuri, 13 decembrie, primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, a avut convorbiri telefonice atât cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, cât și cu directorul general al Companiei Naționale de Căi Ferate, Ion Simu Alexandru. În cadrul acestora, s-a convenit ca la începutul săptămânii viitoare o delegație de specialişti ai CFR-ului să se deplaseze la Arad pentru găsirea soluției optime privind menținerea deschisă a barierei de la pasajul Micălaca.


Citește și:


Pe lângă trecerea la nivel de cale ferată, încă două probleme au fost discutate cu ministrul 

Totodată se doreşte crearea unei noi legături între Via Carmina (Vladimirescu) şi Arad prin prelungirea străzii Voinicilor.

Un alt proiect care se află pe agenda discuțiilor cu delegația CFR este refacerea pasarelei pietonale din zona Gării Aradul Nou.

 

Biroul de presă al PMA


 

Categorie: Administrație
Etichete: Calin Bibart, Sorin Grindeanu, trecerea la nivel de cale ferată
Distribuie:
Articolul anterior
Un tramvai a deraiat pe strada Cocorilor
Articolul următor
A furat o mașină, a condus-o băut, fără să dețină permis și a provocat un accident. S-a ales cu reținere 24 de ore și control judiciar 60 de zile

1 comentariu. Leave new

  • DA, trebuie sa recunoastem ca acum am facut un pas inainte. Pana acum veneau de pe la Bucuresti aia cu panglica, la deschiderea a orice covrigarie, pacanea, tot ce era nou. Acum aud ca vor veni tot aia, nu stiu daca si cu panglica, sa nu mai deschida nimic, dar sa le lase deschise! Adica deschidere nu este, inchidere nu este, dar este inca un prilej sa realizam …nimic! La propriu!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie