Trei motive să alegi bucătăriile pe comandă

bucatarii
Distribuie:

Amenajarea bucătăriei reprezintă un pas important pentru orice persoană. Este locul în care ne începem diminețile cu o cafea și unde terminăm ziua alături de cei dragi nouă la o cină copioasă. Totuși, deși pe piață și în marile magazine se găsesc bucătării complete la un preț accesibil, majoritatea persoanelor optează pentru mobilier pe comandă. Dacă te-ai întrebat de ce, astăzi îți vom prezenta 3 motive să alegi bucătăriile pe comandă.

  1. Mobilierul este personalizat nevoilor tale

Un prim aspect pentru care mobilierul pe comandă este o adevărată investiție este acela că nu reprezintă doar bucătăria la care poate ai visat dintotdeauna, însă este adaptat nevoilor tale. Locul pe care îl numim cu atât de multă plăcere “acasă” este cel care ne reflectă personalitatea.

Ai o pasiune pentru gătit? Atunci cel mai probabil ai nevoie de o suprafață mai mare de blat pentru a te desfășura în voie. În cazul în care programul nu îți permite sau pur și simplu nu ești adeptul orelor petrecute în bucătărie, atunci îți este mai la îndemână un mobilier mic, estetic și care să îți ofere confortul pe care îl cauți.

Numărul membrilor familiei este un alt factor important de care trebuie să ții cont. Dacă familia este numeroasă, atunci ai nevoie de o bucătărie în care să fiți toți confortabili. În plus, o familie numeroasă înseamnă un volum mare de tacâmuri și veselă. Dacă vrei să ai loc pentru toate, alege o bucătărie care să corespundă nevoilor tuturor.

  1. Dimensiunile casei tale sunt unice, așadar ai nevoie de o mobilă pe măsură

Căutarea mobilei care se potrivește cu dimensiunile bucătăriei poate fi o adevărată bătaie de cap. Când vrei să arate bine și să se încadreze perfect în dimensiunile cu care ai plecat la explorat prin magazine, riști să pierzi ore întregi. Acei 5 cm care nu se încadrează sunt cei care fac diferența după montaj.

În cazul mobilei la comandă, știi că se va potrivi perfect și nu trebuie să pierzi nici timp prețios, iar rezultatul final va fi cel pe care ți-l dorești. În plus, îl poți proiecta în așa fel încât să rămâi cu spațiu suficient în bucătărie, iar fiecare obiect să aibă locul lui. Mașină de spălat vase? Ai nevoie de mai multe sertare pentru ustensile? Va exista un loc special pentru fiecare.

  1. Calitatea este pe măsura investiției

Un alt motiv pentru care să alegi mobila pe comandă este calitatea. În timp ce poate mobila stoc este mai puțin costisitoare din punct de vedere financiar, nu este întotdeauna și cea mai bună opțiune. Calitatea este direct proporțională cu prețul. Așadar, cel mai probabil materialele din care mobilierul stoc este confecționat nu sunt cele mai rezistente. În condiții de umiditate, blatul sau ușile pot suferi modificări care vor conduce la un aspect inestetic. O altă problemă este rezistența la șocuri, mai ales pentru casele în care există copii mici.

Bucătăriile pe comandă au o calitate mult mai bună, pentru că tu alegi materialul din care este confecționat mobilierul alături de o echipă de specialiști. Bucătăriile în general nu sunt o cheltuială pe care o planificăm o dată la 2 ani, deci dacă ești în căutarea unui mobilier care să reziste ani și ani la rând, atunci transformă visul în realitate și ia legătura cu o echipă de specialiști.

Noi suntem aici pentru tine

Dragii noștri tâmplari de la Glasspandoor sunt la dispoziția ta pentru a crea bucătăria pe care ți-o dorești. În plus, până pe 31 ianuarie beneficiezi de 36% la bucătăriile cu fronturi MDF. Am introdus noi produse în gama noastră, pentru a putea alege din cele mai moderne fronturi.

Concluzie

Bucătăriile pe comandă sunt o alegere de confort și calitate, create special pentru a satisface nevoile familiei tale. Dă viață gusturilor tale și investește în viitorul casei.

Categorie: Advertorial
Etichete: bucătării la comandă, Glasspandoor, mobilă de bucătărie
Distribuie:
Articolul anterior
Amintiri dintr-o țară bananieră (30)
Articolul următor
Un bărbat de 43 ani s-a sinucis aruncându-se de la etajul 6 al unui bloc din Micălaca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie