Sfaturi despre cum să mobilezi o garsonieră

mobilare_garsoniera
Distribuie:

Decorarea locuinței este procesul prin care transformăm un spațiu în acel acasă la care visăm. Fiecare obiect pentru care optăm reflectă o parte din personalitatea noastră. Însă, atunci când spațiul este limitat, cum amenajăm astfel încât să ne bucurăm de rezultatul final? Astăzi te vom ajuta cu câteva sfaturi despre cum să mobilezi o garsonieră.

  1. Optează pentru mobilier modular și multifuncțional

Mobila este un element indispensabil pentru orice locuință. Dincolo de integrarea în designul locuinței, te ajută să te organizezi. În cazul unei garsoniere, mobilierul masiv poate reduce semnificativ din spațiu, motiv pentru care îți recomandăm să optezi pentru un mobilier modular.

Pentru a eficientiza spațiul pe care îl ai la dispoziție, poți alege piese de mobilier moderne și multifuncționale. Spre exemplu, mesele de living cu spații de depozitare sunt o opțiune utilă pentru orice locuință. În ansamblu, mobilierul modular presupune împărțirea unei piese în mai multe părți, fiecare menită să te ajute. Astăzi sunt disponibile pe piață în diferite forme, cu un design unic și disponibile pentru fiecare cameră a unei locuințe.

Dacă nu găsești mobilierul de bucătărie care să corespundă cu nevoile tale, cel mai bine apelezi la o firmă specializată pentru opțiuni custom. În această perioadă, la Glasspandoor beneficiezi de 36% pentru mobilierul de bucătărie și dressing cu fronturi MDF la comandă. Creează-ți mobila după propriile nevoi.

  1. Înlocuiește patul cu o canapea extensibilă

Patul reprezintă o opțiune pentru confort, însă care ocupă o suprafață relativ mare dintr-o garsonieră. În cazul întâlnirilor cu prietenii la tine acasă, poate fi un impediment din lipsa de loc pentru fiecare persoană.

Astăzi, canapelele cu 2 sau 3 locuri sunt alegerea ideală pentru o garsonieră. Îți oferă mai mult spațiu, un touch de eleganță în casă, dar și un pat confortabil în cazul în care canapeaua este extensibilă. Acestea se găsesc într-o gamă variată de forme, tapițerii de calitate și culori care să se potrivească oricărui stil de design interior. În plus, canapelele cu spațiu de depozitare fac parte din categoria mobilierului modular despre care aminteam anterior.

La Glasspandoor îți punem la dispoziție o multitudine de opțiuni, iar în prezent majoritatea beneficiază de o reducere de până la 50%.  Canapelele noastre sunt moderne, iar accentul îl punem pe calitate și confort. Dorim să oferim clienților noștri o piesă de mobilier care să le reflecte cu succes gusturile, motiv pentru care realizăm canapelele și la comandă.

  1. Alege culori deschise pentru a crea o senzație de spațiu mai mare

Culorile deschise sunt o alegere inspirată într-o garsonieră pentru a crea o iluzie de spațiu mai mare. Fie că discutăm despre culoarea mobilei, a pereților sau a parchetului, fiecare element contribuie la acest efect.

Poți opta pentru culori neutre sau tonuri calde indiferent de element. În cazul pardoselii, parchetul laminat este o alternativă accesibilă din punct de vedere financiar, estetică și calitativă. Ai posibilitatea de a alege un parchet care imită stejarul, într-o nuanță deschisă, sau chiar parchet alb, ori gri.

De obicei, mobilăm în jurul elementului care ocupă cea mai mare suprafață. Parchetul nu este o investiție pe care să o facem anual, însă culoarea pereților sau o canapea o putem schimba cu mult mai multă ușurință după noile tendințe. Ușile de interior sunt un alt element important în amenajările interioare. Așadar, poți alege ușile în funcție de culoarea parchetului, în nuanțe complementare. Noi îți recomandăm ușile din lemn&MDF pentru o durabilitate mai mare.

Concluzie

Suprafața nu dictează în totalitate confortul. Există mai multe opțiuni, precum cele prezentate, prin care poți amenaja o garsonieră într-un mod eficient care să îți permită în același timp să te bucuri de spațiu.

Categorie: Advertorial
Etichete: amenajare garsonieră, decorarea locuinței, Glasspandoor, mobilier modular și multifuncțional
Distribuie:
Articolul anterior
Se va construi o nouă creșă pe strada Voinicilor
Articolul următor
Bugetul județului Arad a fost retras marți de pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie