Turism n-avem – dar avem HĂRȚI turistice!

hartituristice arad 1 1
Distribuie:

 

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – CJ Arad]

Consiliul Județean Arad a tipărit harta turistică a județului și a municipiului!

 

Consiliul Județean Arad începe o prezentare detaliată, atractivă și concretă a județului, prin hărți ale circuitelor tematice. Primii beneficiari ai acestor hărți vor fi participanții la „Circuitul Cramelor”, care primesc weekendul viitor, 27 octombrie, o hartă turistică a județului Arad și harta principalelor obiective din municipiu.

Harta turistică a județului a fost tipărită în 10.000 de exemplare, dintre care 8000 în română – engleză, respectiv 2000 în limba maghiară, iar harta municipiului a fost tipărită în 10.000 de exemplare, română – engleză. Acestea conțin informații însoțite de imagini pentru principalele obiective turistice din municipiu și județ. Printre atracțiile prezentate se numără circuitele culturale, ecumenice, istorice și sportive, precum și Podgoria Aradului, stațiunea Moneasa și Parcul Național Lunca Mureșului.

„Peisajul turistic arădean are obiective de patrimoniu material și imaterial care îi conferă unicitate. Valorificăm atracţiile din judeţ care să-i determine pe arădeni să devină «turişti la ei acasă», dar în același timp ajutăm turiștii străini sau din alte zone ale țării să descopere frumusețea județului nostru”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Hărțile, realizate de Consiliul Județean Arad, vor fi distribuite gratuit turiștilor care apelează la serviciile Centrului Național de Informare și Promovare Turistică, cât și în cadrul evenimentelor cu specific turistic și cultural.

În această toamnă, Consiliul Județean Arad, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică (B-dul Revoluției, nr. 81, tel: 0728 116 412) organizează Circuitul Cramelor în județ, iar în municipiu Circuitul Secession și Circuitul Marii Uniri.

 

 

Categorie: Știri
Etichete: Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, Circuitul Cramelor, Circuitul Secession și Circuitul Marii Uniri, Consiliul Judetean Arad, Iustin Cionca, Parcul Național Lunca Mureșului, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, statiunea moneasa, turism
Distribuie:
Articolul anterior
„Ziua Armatei Române” – manifestări organizate de militarii Diviziei 4 Infanterie „Gemina” [PROGRAM]
Articolul următor
Dorel Căprar: „Creșterea economică trebuie să se simtă în buzunarele românilor. Executivul analizează posibilitatea de a majora salariul minim începând de la data de 1 noiembrie 2018“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie