Un bărbat din Timișoara s-a aruncat de la etaj după ce și-a luat adio de la vecină

barbat
Distribuie:

Un bărbat de 73 de ani din Timișoara și-a curmat zilele aruncându-se de la o fereastră de la casa scării, aflată între etajele 9 și 10. Gestul tragic a avut loc după ce acesta și-a luat rămas bun de la o vecină, la care a mers să îi ureze „La Mulți Ani!”.


Localnicii sunt șocați de gestul extrem al unui bărbat de 73 de ani, care și-a pus capăt zilelor într-un mod tragic într-un bloc de pe bulevardul Take Ionescu din Timișoara. Conform relatărilor, bărbatul în vârstă a luat decizia fatală după ce și-a luat rămas bun de la o vecină, urându-i „La Mulți Ani!”.

Potrivit martorilor oculari, în dimineața de 29 aprilie, bărbatul a vizitat o vecină din bloc, moment în care i-a transmis urările sale de bine cu ocazia zilei acesteia, gestul său a fost umbrit de cuvintele sale de adio, care au stârnit îngrijorare și panică printre cei prezenți. Neputând să împiedice fuga bărbatului spre geam, vecina a sunat de urgență la numărul de urgență 112, dar din nefericire, echipajul nu a ajuns la timp.

Bărbatul și-a urmat decizia tragică și a sărit de la înălțime, prăbușindu-se pe trotuar, unde a murit pe loc. La locul tragediei au intervenit de urgență medicii și polițiștii criminaliști, care au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


Autoritățile au identificat bărbatul ca fiind un locuitor în vârstă de 73 de ani al blocului respectiv, care, conform relatărilor, trăia singur după ce soția sa a decedat acum trei ani. Apropiații acestuia au menționat că bărbatul suferea de depresie, iar în ziua următoare tragediei, avea programată o intervenție chirurgicală pentru o hernie.

Aceast caz cutremurător pune în lumină impactul devastator al problemelor de sănătate mintală și subliniază necesitatea unei mai mari sensibilizări și a accesului la servicii de sănătate mentală în comunitățile noastre.


Sursa: Opinia Timișoarei


 

Categorie: Timiș
Etichete: aruncat de la etaj, stiri, stiri timisoara
Distribuie:
Articolul anterior
SĂPTĂMÂNA PATIMILOR. Ce e bine să respecți în această perioadă. Canoane CREȘTIN ORTODOXE, tradiții și obiceiuri
Articolul următor
Florin Piersic a fost operat de urgență după un spectacol în Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie