Un gest pe cât de UMAN pe atât de NECESAR în aceste vremuri blestemate… pentru o fetiță de „FOARTE BINE” la toate materiile

ajutor fetita
Distribuie:

 

Ramona Elena și Eugen „Jicu” Crista sunt autorii unui gest care ar fi păcat să rămână nemediatizat, și cu atât mai puțin în această perioadă urâtă prin care trecem cu toții – pentru că el reflectă exemplul a ceea ce ar trebui să facem pentru semenii noștri mai săraci… iar când zicem „săraci” ne referim exclusiv la bani… pentru că, în rest, sunt mai bogați decât foarte mulți dintre așa-ziși sau auto-declarații bogați.

Așa cum este fetița prezintă, la inocenta ei vârstă, un Carnet de elev de care ar fi mândru orice familie cu  copii… de bani gata:

solidaritate 5

 

 

Povestește un apropiat ce se poate face, concret, pentru semeni de-ai noștri aflați în situații materiale dificile:

„Cum pandemia face ravagii in lumea asta întreaga și lasă oamenii fără locuri de munca încât nu pot sa își crească copii, două suflete care probabil știu ce înseamnă greul, Ramona și Jicu, au pus mână de la mână și au ajutat o fetiță din Timișoara de 8 ani pe Ioana Maria. Reacția fetiței a zis tot văzând ce a primit și bucurându-se de lucrurile primite de la oamenii cu suflet! Alimente , haine, încălțăminte, o bicicletă și o mașină de lemne. Și totuși mai exista oamenii cu suflet pentru suflet. Și sigur vor exista mai multe căzuri in care acești oamenii vor ajuta în continuare! Sincere felicitări și, cum voi ajutați,  Dumnezeu să vă ajute in continuare!”

solidaritate 3

Categorie: Știri
Etichete: ajutoare pandemie, Eugen „Jicu” Crista Mihai, Ramona Elena, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
PNL Arad încalcă legea și umple orașul de bannere cu conținut electoral
Articolul următor
Miercuri va avea loc tragerea la sorți a membrilor Biroului Electoral pentru alegerile parlamentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie