Un grup de elevi de la Liceul Tehnologic de Construcții și Protecția Mediului a lucrat în SPANIA, în LABORATOARE de analiză a apei, solului și aerului de ÎNALTĂ CLASĂ

colegiu tehnic
Distribuie:

 

Un grup de 8 elevi, stagiari VET ai Liceului Tehnologic de Construcții și Protecția Mediului Arad, s-au deplasat în Spania unde au participat la un proiect Erasmus+ cu titlul Competențe pentru o dezvoltare durabilă,dezvoltate în mediu intercultural. Profesorul însoțitor Claudia Maria Groza, coordonatorul si inițiatorul proiectul crede că elevii s-au întors acasă mai pregătiți pentru a face fata cererilor de pe piața muncii.

Participanții au fost repartizați în laboratoare de analiza a apei, solului și a aerului și, pe parcursul a trei săptămâni, au realizat 90 de ore de practică utilizând unelte și materiale de calitate superioară. Suntem mândri de ei, deoarece patronii si tutorii de practică au avut doar cuvinte de laudă la adresa elevilor noștri, aceasta reieșind și din raportul final. Pe lângă stagiul de practică, elevii au beneficiat și de excursii, putând admira astfel de obiective turistice din regiunea Andalucia, îmbogățindu-și astfel universul cunoașterii. Alături de noi a fost și doamna profesoară Micălăcian Lucica, profesor de specialitate.

Proiectul nu se oprește aici, deoarece se desfășoară pe parcursul a doi ani, astfel încât, în anul școlar viitor, un alt grup de 16 elevi vor participa la cel de-al doilea stagiu de mobilitate, de data aceasta în Portugalia.

„Îmi doresc să avem parte de aceleași reușite și pentru cei care vor participa anul viitor la stagiul de formare din Portugalia pentru ca și elevii de la profilul de Protecția Mediului să beneficieze de pregătire la nivel european, in plus față de ceea ce se realizează în școală” – ne-a declarat profesoara Claudia Groza.

 

Categorie: Știri
Etichete: Claudia Maria Groza, Liceul Tehnologic de Construcții și Protecția Mediului arad, Micălăcian Lucica, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
„Muschetarii roboticii” au participat la FAZA NAȚIONALĂ a celui mai mare concurs de ROBOTICĂ din Romania, „BRD First TechChallenge” de la Bucuresti, sezonul 3”
Articolul următor
Ziua și MORTUL! Un om de 35 ani din Frumușeni a fost găsit mort în șanț, după ce băuse toată noaptea… cine știe ce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Urmăriți-ne pe