Unde ne angajăm pe salarii bune? Vino în echipa Glasspandoor!

angajari_glasspandoor
Distribuie:

În ultimii ani, în România a existat o dezbatere intensă privind salariile mici și migrația forței de muncă spre companii străine, cum ar fi Ikea. Fiind un subiect fierbinte care a stârnit reacții din partea oamenilor în ultimele săptămâni, am considerat că este o problemă asupra căreia trebuie să reflectăm și să vă prezentăm ce se întâmplă în curtea antreprenorului român.

Scandalul IKEA

La începutul lunii Martie, retailerul suedez a anunțat că face recrutări masive pentru magazinul ce urmează a fi deschis vara aceasta în Timișoara. Deși sunt deschise aproximativ 250 de poziții, salariile erau infime. Infime pentru situația curentă a țării, unde fiecare român simte efectele inflației, infime pentru un trai decent și infime pentru Timișoara, unde conform eJobs, salariul mediu este de 3.000 de lei în domeniul comerțului cu amănuntul de mobilă și produse pentru casă.

Pachetul salarial propus de Ikea, conform persoanelor care s-au prezentat la interviu, era de 1.800-2.000 de lei net. La puțin timp după valul de reacții negative care a pornit în social media, compania suedeză a negat afirmațiile, menționând faptul că acestea ar pleca de la 3.000 lei net.

Antreprenorii români se confruntă cu probleme în procesul de recrutare

Forța de muncă migrează spre companii străine pe salarii mici, în timp ce antreprenorii români caută continuu angajați, oferind un salariu competitiv mulți dintre ei. Principalul motiv este cultura organizațională promovată și renumele brandului străin. Vorbim, așadar, despre o realitate dură și provocatoare pentru antreprenorii români, poate aflați chiar la început de drum sau fără un renume național.

Inclusiv la Glasspandoor, unde ne place să spunem că am creat o familie dincolo de echipă, deși muncim cot la cot cu drag pentru a aduce cele mai bune produse în casele dumneavoastră, ne confruntăm cu probleme în procesul de recrutare. Pe măsură ce afacerea se extinde, căutăm oameni care să se alăture echipei noastre, însă punem preț pe valori: respect, receptivitate, înțelegere, adaptare și recunoștință. Aceștia sunt pilonii care ne-au adus până în punctul acesta pe piața din România.

Armonia și relația angajat-angajator funcționează atunci când avem valori comune, iar la noi cele menționate anterior sunt bine înrădăcinate. Transparența este foarte importantă, motiv pentru care, în procesul de recrutare, menționăm salariul dinainte. Și totuși, suntem conștienți de faptul că fiecare angajat nu vine la job doar pentru atmosfera plăcută, ci că banii sunt cei care îi asigură un trai decent. Dincolo de salariul net foarte atractiv, oferim: bonusuri de performanță lunară, trimestrială și anuală, bonuri de masă și transport asigurat.

Ne apreciem fiecare angajat și știm că este necesar să îl răsplătim pentru performanță, dar și prin feedback-uri care să ne ajute să creștem mai mult împreună și să ne consolidăm relațiile de colegialitate, prietenie și echipă.

Căutăm noi oameni pentru echipa noastră

Dacă rezonezi și te identifici cu valorile menționate anterior, ești un team-player și ești dispus să înveți mai multe și să crești alături de noi, atunci te invităm în echipa Glasspandoor.

Posturile vacante sunt cele menționate mai jos:
 • Manager punct de lucru: salariu între 3.500-4.000 lei net, alte bonusuri de până  la 2.000-3.000 lei lunar, plus bonuri de masă în valoare de 600 lei lunar.

 • Reprezentant vânzări: salariu între 2.500-3.000 lei net, alte bonusuri 300-.1000 lei lunar, plus bonuri de masă.

Managerii punctelor de lucru și reprezentanții de vânzări  primesc bonusuri lunare, trimestriale și anuale, dar si vouchere de vacanta, în funcție de vânzările generate în comparație cu celelalte puncte de lucru Glasspandoor.

 • Contabil care ține evidența între punctele de lucru: salariu între 3000-4000 lei net, plus bonuri de masă.

 • Webmanager: salariu de 4.000 lei net, plus bonuri de masă.

 • Marketing specialist: salariu de 5.000 lei net, plus bonuri de masă.

 • Fotograf: salariu între 3.000-4.000 lei net, plus bonuri de masă.

 • Specialist HR (Resurse Umane):  salariu de 4.000 lei net, plus bonuri de masă.

Producție canapele:
 • Tapițer: salariu între 2.400-4.000 lei net, alte bonusuri plus bonuri de masă în valoarea de 600 lei.

 • Tâmplar: salariu între 2.400-4.000 lei net, alte bonusuri, plus bonuri de masă în valoare de 600 lei.

 • Croitorese: salariu între 2.400-3.000 lei net, alte bonusuri și bonuri de masă.

 • Asamblator schelete canapele: salariu între 2.400-3.000 lei net, alte bonusuri, plus bonuri de masă în valoare de 600 lei.

 • Buretar canapele: salariu între 2.400-3.000 lei net, alte bonusuri, plus bonuri de masă în valoare de 600 lei.

Alte posturi vacante:
 • Producție tâmplărie PVC&termopan, rolete aluminiu și plase anti-insecte: salariu între 2.400-3.000 lei net, alte bonusuri, plus bonuri de masă în valoare de 600 lei.

 • Șofer:  salariu între 2.400-3.000 lei net, alte bonusuri, plus bonuri de masă în valoare de 600 lei.

 • Montatori uși interior de lemn&MDF: salariu între 3.500-4.000 lei net, alte bonusuri, plus bonuri de masă în valoare de 600 lei.

 • Montatori tâmplărie PVC&termopan, rolete aluminiu și plase anti-insecte: salariu între 3.500-4.000 lei net, alte bonusuri, plus bonuri de masă în valoare de 600 lei.

 • Muncitori în construcții, doar CALIFICAȚI: salariu între 3.500-5.000 lei net, alte bonusuri, plus bonuri de masă în valoare de 600 lei.

Directorul general Glasspandoor despre ofertele de muncă

vmk4mv6ft51vr9uynqvaaqnkommixe3dbzyli0vk0dy79 bckaineownjivvc0ue1jchliibpdv wwur9r wybreukhzw8kcd975miteaacthjkyud0154tctpd umuwgbcmsodiddmkwvpb91uam w

Karina Dima, directorul general Glasspandoor, afirmă faptul că la nivelul companiei, misiunea lor este aceea de a crea un mediu plăcut pentru angajați, în care să se poată dezvolta profesional și care să îi stimuleze financiar.

„La momentul actual, recrutarea personalului este o provocare. O cauză probabilă este pachetul salarial slab oferit de unele firme, lucru care sperie și descurajează potențialii candidați. La Glasspandoor suntem o echipă unită și determinată. Facem lucrurile diferit și punem preț pe angajații noștri, motiv pentru care avem un pachet salarial competitiv pentru Arad. Căutăm oameni ca noi! Oameni dispuși să învețe și să se alăture nouă, în tot procesul în care dorim să livrăm în casele românilor cele mai bune produse! Ne place să aducem bucurie! Pentru clienți, pentru echipă… de aceea, te așteptăm în echipa noastră!”

Dacă dorești să aplici la unul dintre posturile noastre, contactează-ne telefonic la 0374 493 030, trimite CV-ul pe adresa de mail glasspandoor.informatii@gmail.com sau aplică direct din site-ul Glasspandoor!

Categorie: Advertorial
Etichete: angajări Glasspandoor, Glasspandoor, Karina Dima, locuri de munca
Distribuie:
Articolul anterior
Top 3 greșeli în placările cu gresie și faianță
Articolul următor
Simularea Evaluării Naționale 2023 pentru elevii de clasa a VIII-a a debutat cu proba scrisă la Limba română

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie