UTA a arătat două fețe în meciul cu Gloria Buzău [DECLARAȚIILE ANTRENORILOR]

balint
Distribuie:

 

UTA a profitat de faptul că echipa din Mioveni a pierdut acasă la scor (5 – 1) cu Rapid și a rămas în continuare pe primul loc. Arădenii au câștigat la scor cu Gloria Buzău o echipă secundă a vizitatorilor care au acuzat drumul lung și programul încărcat cu meciuri din trei in trei zile.

Declarațiile antrenorilor după meciul de ieri:

Laszlo Balint (UTA): „Trei puncte obținute după un meci cu două reprize distincte, în ceea ce ne privește. Modul în care am evoluat în prima parte nu mi-a convenit deloc. Echipa nu a avut suflet, iar eu vreau să cred că antrenez o echipă cu suflet, cu spirit. În prima repriză, nu am prea văzut această echipă, din fericire am ieșit pe teren mult mai hotărâți și determinați. Am pus mai multă presiune pe adversar, pentru a-l forța să greșească și ne-am creat mai multe situații de gol. Din fericire, am reușit să și marcăm și tot din fericire am reușit să câștigăm din nou fără gol primit, ceea ce pentru mine este un bonus. Rămân la părerea că, dacă vrei să emiți pretenții în zona fruntașă a clasamentului, trebuie să fi foarte bine organizat pe momentul defensiv. Vreau să-i felicit pe băieți, cel puțin în a doua repriză au demonstrat caracter, au demonstrat hotărâre. Să știți că sunt destul de mulți care trag de ei, joacă de multe ori cu dureri. Strâng din dinți, încearcă să dea totul în momentul în care îmbracă tricoul acestei echipe și se vede. Eu le mulțumesc și pentru faptul că îmi acceptă unele momente…Acestea apar și pentru că eu îmi doresc foarte mult să reușim și din această dorință se poate spune că pun o presiune destul de mare pe băieți. Dar, cred eu că este o presiune constructivă și mă bucur că băieții și acționează ca atare. Una peste alta, am luat trei puncte care ne așează, cel puțin provizoriu, pe prima poziție a clasamentului, Buhăcianu a schimbat fața jocului și a dovedit că nu e ieșit din formă. ”, a spus antrenorul „roș-albilor” la finalul disputei cu Buzăul.

Ilie Stan: „Am luat golul de 1-o dintr-o fază ce, practic, nu anunța nimic. A fost o minge degajată de portarul UTA-ei, iar ceea ce face portarul nostru este incredibil. După o astfel de fază, echipa cade psihic și fizic, fără a mai avea concentrarea dinainte. S-au adunat prea multe greșeli ca să putem rămâne acplo sus. Am pierdut vreo 15 puncte numai din cauza portarului, dar vine iarna, o să vedem. Nu mai aduc cu sufletul jucători, cu trei meciuri în Liga 1. Le dai o șansă, îi reactivezi și ei vin și fac așa greșeli. Dar, învățăm din aceste greșeli, anul viitor avem și drept de promovare și vom arăta altfel. Nu m decât să-i felicit pe cei de la UTA, iar noi să mergem acasă, din nou 12 ore și încercăm să câștigăm jocul de sâmbătă, cu cei de la Călărași”.

Categorie: Sport
Etichete: Arad, gloria buzau, ilie stan, mioveni, rapid, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
Ediția a V-a a Simpozionului Internațional «Cultura și Civilizația Chineză. Dialoguri Româno-Chineze» a fost o pledoarie pentru o DIPLOMAȚIE CURATĂ
Articolul următor
A trebuit să curgă mult sânge și cerneală… dar se poate circula cu mașina pe drumul Târnova – Tauț!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie