UTA a mai bifat o manea: Florin Manea. Care cum a venit, așa a plecat: DEGEABA!

28109017 10208481651477142 1810252390 n
Distribuie:

 

În urmă cu o lună de zile apărea un zvon în peisajul fotbalistic arădean că impresarul Florin Manea e interesat să preia UTA. Am urmărit subiectul cu atenție, unii s-au grăbit să scrie că UTA se „mărită” chiar de Ziua Îndrăgostiților pe stil american. Nicolae Manea s-a întâlnit cu Gheorghe Falcă, primarul orașului nostru și spunea că are undă verde pentru a deveni principalul finanțator al „campioanei provinciei”. Însă, ultimul test a fost  prezentarea de garanții financiare, solicitate de asociația Suporter Club UTA, pentru a nu ajunge în situația în care a fost în mandatul lui Adrian Marțean, care a falimentat clubul. Acest test nu a fost trecut și Manea a plecat! Agentul de jucători susţine că are în spate un om de afaceri italian, însă care nu s-a prezentat la Arad, cu toate că şi-a anunţat-o de ceva timp, i s-au solicitat apoi scrisori de garanţie bancară, însă utiştii nu au fost convinşi de hârtiile aduse. Şefii UTA-ei, dar şi suporterii, au transmis că proiectul lui Manea nu era susţinut cu lichidităţi sau garanţii bancare concrete. Manea s-a decis apoi să întrerupă orice negociere de preluare a „Bătrânei Doamne”.

„Eu am respectat pe toată lumea, dar m-am simţit jignit la Arad. De suporteri, de oamenii din club, cu o excepţie, dar şi de presă. Singurul care m-a tratat corect a fost primarul Gheorghe Falcă şi acea persoană din club. Eu am vrut să preiau UTA, să fac ceva frumos, pentru oraş, dar arădenii trăiesc în era Marţian şi Giovanni, sunt speriaţi de umbra lor. Pornind de aici, jignesc pe oricine vine cu intenţii bune. Eu am avut şi scrisorile de garanţie bancară la mine, dar nu a mai vrut nimeni să se uite la ele şi nu au dorit să-mi dea drept de semnătură în club. Le-am prezentat investitorilor din spatele meu condiţiile în care am fi putut intra în clubul UTA, iar ei mi-au spus că sunt mai rele decât în Coreea de Nord şi le dau dreptate. Nu puteam vira bani în club, iar hotărârile de ordin managerial să le ia alţii, nimeni nu va veni să investească la UTA în asemenea condiţii. Îmi pare rău să o spun, dar aşa cum văd eu lucrurile, UTA va fi şi peste doi ani în aceeaşi situaţie, în Liga a 2-a, fără perspective de promovare. Aşa a fost şi în 2015, când am dorit să vin pentru prima oară la Arad şi aşa va fi mult timp de acum înainte”, a spus Manea.

Fiul lui Nae Manea, a intenționat să o preia pe UTA și în vara lui 2015, când echipa a promovat în Liga 2-a. Agentul a spus atunci, în emisiunea „Fluier final” de la Sport Total FM, că intențiile sale au fost criticate de cei care dețin clubul, însă a precizat ca avea business plan-ul, avea oamenii cu care să lucreze și își dorea să promoveze imediat în Liga 1. În altă ordine de idei, Florin Manea a jucat un meci sub culorile clubului pe care intenționa să-l preia, acest lucru se întâmpla la finele anilor 90!

Foto: Gazeta Sporturilor

Categorie: Sport
Etichete: florin manea, nicolae manea, suporter, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
[NOU ÎN ARAD] În Grădiște s-a deschis un nou magazin care promovează produsele comercianților arădeni
Articolul următor
[TEATRU] „Coro Nero Auschwitz” – o piesă dură în interpretarea unor elevi sensibili de la Liceul de Arte „Sabin Drăgoi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

uta 1 large

Un campionat de ținut minte!

UTA – FC U CRAIOVA 1948 3-1 (2-0) Au marcat: Luckassen (6), R. Pop (31), J. Pedro (67) – Ibrahim (87) 6 mai 2024, ora: 18:00, stadion: „Francisc Neuman“, temperature:…
uta dinamo scaled

SĂRACĂ IRIMA MEA!

UTA – DINAMO: 2-1 (1-1) Au marcat: Micovschi (41), Freitas (90+2,penalty) – Politic (8) 06.11.2023, ora:18,00, stadion: „Iuliu Bodola”, spectatori: 8000. UTA (antrenor Mircea Rednic): Iacob – Capușă, Conte, Stolnik,…