UTA a pregătit la Snagov meciul de la Suceava

uta suceava
Distribuie:

 

Meciul de la Afumați în care UTA a condus pe tabela de scor,  dar a pierdut lamentabil, a închis drumul arădenilor în Cupa României. Acest joc trebuie uitat cât mai repede, bate la ușă meciul de mâine de la Suceava, contând pentru campionat. Arădenii s-au recuperat baza sportivă de la Snagov, apoi au plecat cu autocarul spre Suceava. Din păcate, meciul de la Afumați a avut urmări și în cadrul lotului, portarul Barna s-a accidentat și a părăsit lotul cu destinația spitalul Arad, iar Scutaru (foto), eliminat în meciul amintit, este automat suspendat și în campionat. La bordul unui avion Barna și Scutaru au ajuns acasă.

Prea multă nervozitate în rândul arădenilor și asta din pricina rezultatelor. În trei jocuri, doi dintre jucătorii cu experiență au văzut roșu în fața ochilor!

Portarul Creța a fost convocat de urgență să completeze lotul. Curtuiuș (suspendat) și Filaret se pregătesc acasă cu echipa a doua. Din lotul deplasat încă de luni mai acuză probleme medicale Nolber Polgar și Albert Stahl, ultimul dintre ei, fiind marcatorul dublei de la Afumați.

În 2016, UTA se impunea cu 2 – 0 la Suceava ca, mai apoi, să câștige la limită la Arad, 1 – 0. Arădenii sunt favoriți pe hârtie, urmează să confirme în teren. UTA a simțit gustul victoriei pe teren propriu tot în fața unei echipe din Moldova, acel 3 – 0 cu Miroslava, dar jocul nu a strălucit după pauză.

Foto: www.uta-arad.ro

Categorie: Sport
Etichete: afumati todea cristian, arad barna, creta, foresta, Scutaru, suceava, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
Gheorghe Seculici: „Este o mândrie să avem o comunitate de afaceri puternică și recunoscută la nivel național!”
Articolul următor
Suporterii taxează criza de rezultate a echipei favorite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

cupadkmt 1

CSM Arad a câștigat Cupa DKMT

  [COMUNICAT DE PRESĂ] Cupa DKMT 2019 Recent, a avut loc în orașul de pe Bega, ediția a XI-a a concursului DKMT Endurance Cup (Euroregiunea Dunare, Criș, Mureș,Tisa). Evenimentul s-a…