UTA – Hermannstadt 1 – 1… pentru că atâta s-a putut!

uta sibiu
Distribuie:

 

UTAHermannstadt 1 – 1 (0 – 0)

 

UTA: Iacob – Shlyakov, Erico, Benga, Roumpoulakou – Oroian, Albu, Vorobjovas, D. Rusu – Roger jr., Antal. Au mai evoluat: Neluț Roșu, Hora, David Miculescu, Valentin Buhăcianu, Melinte

Hermannstadt: Cristiano Figueiredo – Mățel, Matricardi, I. Stoica,Opruț –Belu Iordache, Dâlbea, Pires, Sîntean – Addae – David Mayoral. Au mai evoluat: Petrescu, Bagaric, Aralica, Krnovic.

Arbitri: Istvan Kovacs (Carei – Satu Mare) – Vasile Marinescu (București) și Ovidiu Artene (Vaslui). Rezervă: Florin Marcu (Oradea)

Observator FRF: Iuliuss Nemțeanu (Pitești).

Observator CCA: Eduard Dumitrescu (Pitești).

Sibienii au venit azi la Arad pentru a nu pierde, ținând cont de programul greu ce urmează pentru ei. E meciul 100 în prima ligă pentru oaspeții de astăzi.

Filmul meciului:

Shlyakov a evoluat pe partea lui Tomozei, în vreme ce runda trecută a evoluat pe partea opusă

În minutul 3 Albu îl deschide pe Oroian în careu, jucătorul arădean vrea să întoarcă pentru Antal dar defensiva sibiană respinge. În minutul 18, Dâlbea a părăsit jocul accidentat. Ritmul partidei a scăzut, a urmat o perioadă de echilibru la mijlocul terenului și între cele două careuri, cu un plus de posesie pentru oaspeți. Elevii lui Balint joacă cu teamă acasă. Începutul de joc a fost alert, dar înflăcrarea s-a stins după cinci minute.
În minutul 44 Rogeer trage de la 25 de metri dar o face pe centrul porții iar Figueiredo reține fără probleme.  Cele două echipe nu construiesc în prima repriză, se aruncă mingi pe vârfuri, sau faze fixe.

În minutul 49 arădenii au iuțit jocul și a obținut o lovitură de colț executată de Rusu, mingea boxată de portar. În replică, oaspeții au obținut o lovitură de colț, Iacob a boxat, mingea a ajuns la Bagaric, acesta a tras din voleu, dar Evghenii și apoi Iacob reușesc să respingă în corner. Albu a tras de la 25 de metri, Figueiredo a respins de sub bară, mingea a ajuns la Antal care a reluat cu capul din patru metri, acuzând apoi că a fost împins când a trimis spre poartă.
UTA a deschis scorul  după o fază fixă, mai exact o lovitură liberă, dar bucuria a durat doar patru minute. Sibienii au egalat beneficiind  și de puțin cu puțin noroc, iar după golul egalizator arădenii au resimțit șocul și au stat în propria jumătate de teren.
În minutul 70, David Mayoral a tras, Iacob a respins și tot Mayoral a trimis mingea în plasă prin alunecare; s-a acordat fault la portar. În minutul 85, Miculescu  a respins greșit exact în Pires, mingea a ricoșat periculos pentru poarta lui Iacob. În minutele suplimentare, Simo a centrat de pe stânga, Miculescu a șters mingea care a nimerit bara din stânga.  Pe final, ambele echipe  au încercat să dea  lovitura… dar s-a încheiat la fel ca în tur, la Mediaș.

În 13 februarie  UTA joacă la Chindia, dar până atunci mai e meciul de cupă cu U. Cluj, în 10 februarie

Așa s-a marcat:

Minutul 63, Addae a faultat, Roger a executat  lovitura liberă, Albu a reluat cu capul din marginea careului, portarul a văzut tîrziu mingea, 1 – 0.

Minutul 67, lovitură de colț al sibienilor, respinsă de defensivă pînă la Petrecu cae a tras de lângă Antal, 1 – 1.

Foto: prosport.ro

Categorie: Sport
Etichete: balint, Hermannstadt, liviu ciubotariu
Distribuie:
Articolul anterior
Cât e de LEGALĂ confiscarea banilor cerșetorilor de către autoritățile locale?
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Alt „COSMIN”!… Cine a câștigat și cine a pierdut din „PRĂDUIALA de la PECICA” soldată cu descinderi „ca-n filmele cu polițiști serioși”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie