UTA SECOND HAND!

uta
Distribuie:

UTA – FC VOLUNTARI: 0-0


UTA (antrenor Mircea Rednic): Iacob- Diogo (46 Ofosu), Stolnik, Benga, Abeir – Freitas, Mihai (71 R. Pop) – Stahl, Fabry, Micovschi (71 Marku) – Cooper (71 Vucenovic).

Rezerve: Kucher – Stanciu, Markov, Dumitrașcu, Holst.

Cartonașe galbene: Micovschi.


FC Voluntari (antrenor Ilie Poenaru): Fernandez – Ricardinho (85 Cocian), Matricardi, Paz, Andres – Boboc, Rață, Sigurjónsson (90+1 Bozickovic), Andrei (66 Voican) – Florea (66 Nemec), Dumiter (66 Carnat). 

Rezerve: Vâlceanu – Niță, Crepulja, Armaș.

Cartonașe galbene: Dumiter, Paz, Sigurjónsson.


Arbitri: Iulian Călin (Ștefănești – Argeș) – George Neacșu (Câmpulung Muscel), Romică Bârdeș (Pitești). Rezervă: Sorin Vădana (Cluj).

Camera VAR: Istvan Kovacs (Carei), Ionel Dumitru (Gherghița)

Observator FRF: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe).

Delegat LPF: Viorel Ilinca (Pitești)


Arad, 30.09. 2023, ora: 14,30, temperatura 27°C: stadion: Francisc Neuman, spectatori: 7000. 


Problema n-a fost că pe „Neuman” a venit Voluntari. Ci faptul că pe banca grupării din fostul ,,Sector Agricol Ilfov”, a stat fostul cuplu de tehnicieni care n-au făcut mulți purici anul trecut la UTA, în speță Poenaru- Dună.

OK, UTA avea în „caietul de sarcini” tema de a câștiga neapărat meciul ăsta. Ultimul din acest an pe arena din Calea Aurel Vlaicu. Și – după posibilități – arădenii (că pentru orașul de pe Mureș joacă), au făcut ce au putut să se impună. Numai că raportul de forțe a fost vai de mama lui. Ăia slabi, ăștia slabi, ce fotbal poți să savurezi, ca suporter, sâmbătă după prânz?

Hai totuși să detaliem câteva tentative de acținuni ofensive. Micovschi a scăpat în minutul 14 singur pe stânga, a șutat din careu, dar șutul „ochiosului” a fost scos de portarul Fernandez. După un minut, mingea a ajuns din nou în careul ilfovenilor, dar Cooper a căzut în fund, cu spatele la poartă, în încercarea de a juca mingea pasată de Stahl din dreapta.

Pe ansamblul primei reprize, UTA a stat mai tot timpul în preajma careului advers, dar combinațiile s-au stins – ca și în jocurile precedente – în zona de 16-20 metri de poarta Voluntariului. Echipă care a dus meteoric mingea în jumătatea arădenilor, fără „sare și piper”. Impresia ca fan utist, a rămas că prima repriză era una de luat avantaj, dar de multe ori, pe atac, s-a văzut că fără Rareș Pop, „viața e pustiu”. Și asta numai Rednic știe de ce.


Ofosu a intrat pe banda stângă la pauză, Stahl a coborât fundaș dreapta pe locul lui Diogo, iar Micovschi a trecut pe postul ofensiv, tot pe dreapta. Și o fază – bună de gol pentru UTA – s-a născut imediat. Micovschi  a ajuns la 6 metri, i-a pasat lui Fabry, dar slovacul a tras lângă, deși era o poziție de dat gol.

Față de prima parte din meci, Voluntari a venit mai sus, mult mai des. Doru Andrei l-a testat pe Iacob, care a scos, iar Dumiter a fost blocat de Mihai în momentul șutului, atacantul advers fiind scăpat de arădeni pe stânga în careu. Și minut cu minut, oaspeții au stat tot mai lejer în jumătatea arădenilor, UTA începând să-și piardă din suflu. Iar până la final plictis de sămbătă după amiază.

În concluzie: jenant! Și vorbind de UTA – că ei sunt ai noștri – orice iubitor al „Bătrânei Doamne” își pune întrebarea: ,,Ce faceți băieți în timpul liber, cât sunteți la antrenament pe ICRTI?” Sau cât tupeu aveți să vă prezentați în acest fel în fața unor suporteri de top din Superliga? Mergeți restul meciurilor din acest an – cele de „acasă” – la Oradea. Să chinuiți și acolo fotbalul. Că cu (cuvinte folosite intenționat) Voluntariul ați vrut să căștigați cu două șuturi pe poartă. Puțin! Foarte puțin!


REZUMATUL  VIDEO AL PARTIDEI


Primele impresii după joc:

Mircea Rednic: „Eu cred că doar golul a lipsit. Am făcut o repriză bună, a doua mai puțin . Vă dați  seama că nu ne este ușor la Oradea. Azi nu am câștigat și unii suporteri au fost nemulțumiți. Trebuie să fim mult mai profeșioniști, Ofosu e de două săptămani la echipă, au nevoie de minute, de antrenamente, toți ne-am dori să avem mai multe realizări”.


PS: Pe lângă Ofosu, Mitruț Copil – pus la punct fizic – e superjucător. Sany, „Strâmbule”, nu v-ați săturat să tot luați țeapă de la impresari?


 

Categorie: Sport
Etichete: mircea rednic, Superliga, UTA SECOND HAND!, uta-voluntari
Distribuie:
Articolul anterior
Mic laborator criminalistic, la „Noaptea cercetătorilor europeni” 2023
Articolul următor
[email protected]. Episodul 13. Istoria și culisele fraudelor de la UTA, de la „perioada Giovanni” la uzurpatorul Meszar – CU CĂRȚILE PE FAȚĂ

1 comentariu. Leave new

  • După ce l-am auzit pe „mister” la interviu am fost tentat sa cred nu a văzut meciul și i l-a povestit meszar…. Incredibil! Apoi, faptul ca pana și comentatorii de pe digi au constatat ca jucătorii aradeni stau grămadă și se încurcă unii pe alții e suficient sa tragem o concluzie fie ea și nefavorabila d-lui Rednic! Cecul în alb e pe sfârșite!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jackie ionescu large

Adio, dom’ profesor JACKIE!

De profesorul Ion V. Ionescu am auzit prima dată în vara anului 1980, când Poli Timișoara a luat Cupa României cu el antrenor. Cam de atunci am început să fiu…