[email protected]. Episodul 13. Istoria și culisele fraudelor de la UTA, de la „perioada Giovanni” la uzurpatorul Meszar – CU CĂRȚILE PE FAȚĂ

uta podcast
Distribuie:
  • Cum încearcă Alexandru Meszar să dinamiteze identitatea propriului club pe modelul FCSB-Steaua?
  • Cum terfelește actuala conducere memoria lui Nicolae Bara printr-un proces susținut de acuzații ridicole și infame?
  • De când exista de fapt proiectul UTA BD, cine era în spatele lui și care erau hienele care dădeau târcoale în „perioada Giovanni“?
  • Care era soarta UTA-ei dacă marca nu era la SCU? Pe ce s-a fundamentat asocierea dintre SCU și proiectul UTA BD și ce a mai rămas azi în picioare? Retrage sau nu SCU marca UTA de la Meszar?

Răspunsurile la toate aceste întrebări le aveți într-un podcast cu cărțile pe față, în care i-am avut invitați pe doi dintre foștii președinți ai Suporter Club UTA: Sebastian Bulumac (actualmente vicepreședinte) și Dan Proca. Parcurgeți împreună cu noi istoria ultimilor 15 ani, scrisă în jurul echilibristicii făcute de asociația suporterilor în lupta de păstrare a existenței și identității clubului.

 


Susțineți SUPORTER CLUB UTA descărcând aplicația oficială a clubului – UTA OFFICIAL APP – locul din spațiul virtual în care găsiți cele mai profesioniste cronici, cele mai proaspete știri și, mai ales, cele mai curate informații necenzurate despre echipa-fanion a Aradului.


 

Categorie: Podcast
Etichete: Dan Proca, Giuliano Junc, [email protected], Sebastian Bulumac, suporter club UTA, UTA Arad, UTA LIBERĂ
Distribuie:
Articolul anterior
UTA SECOND HAND!
Articolul următor
Doi bărbați au fost transportați la spital după ce s-au răsturnat cu tractorul, în apropiere de Măderat. Unul dintre ei avea membrele inferioare prinse sub utilaj și a intervenit descarcerarea

1 comentariu. Leave new

  • am vizionat tot podcastul. Falca considera UTA jucaria lui personala prin care se scurg banii publici, iar Meszar sluga perfecta. El este artizanul UTA batrana doamna. Trebuie sa scapam de politicul din club, Falca, Balcea urmaresc umflarea buzunarelor personale!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Nu am găsit niciun rezultat.