UVVG: Concurs de admitere la FACULTATEA DE MEDICINĂ

medicina uvvg
Distribuie:

Profesia de medic este una dintre cele mai vechi și respectate activități ale omului. În orice comunitate, cât de mare sau mică ar fi, medicul este iubit, apreciat, și este -poate- omul cel mai solicitat de membrii comunității. Pentru că cine își dorește să fie bolnav? Cine poate funcționa, atunci când organismul nu-i funcționează în parametri optimi?

După ani de studiu, sacrificii și lacrimi, tânărul medic iese de pe băncile facultății, dar nu ia nicio clipă de pauză: își continuă pregătirea. Pentru că medicina nu este o știință „exactă”. Cercetările în domeniu aduc, aproape în fiecare zi, inovații, tehnici noi, tratamente revoluționare, astfel că profesia de medic nu poate fi văzută ca o simplă „meserie”: odată învățată, e bătută în cuie.

Această profesie este o vocație, un angajament la o viață palpitantă, dar plină de sacrificii, cu obligația învățării continue.

Noi, la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, pregătim, azi, medicii de mâine. Cu profesori din țară și din străinătate, laboratoare dotate cu tehnică de ultimă generație, cu proiecte de digitalizare care dezvoltă continuu infrastructura de învățare, burse Erasmus+, pentru schimburi de experiență în toată lumea, suntem pregătiți pentru o nouă generație de boboci, pe care să-i inițiem în tainele acestei profesii, dar și pentru cei care vor să-și continue studiile.

Facultatea de medicină a U.V.V.G. Arad organizează concurs de admitere pentru următoarele
programe de studii universitare de licență:

medicină, medicină în limba franceză, medicină în limba engleză, balneofiziokinetoterapie și recuperare, asistență medicală generală și biologie, precum și pentru următoarele programe de studii universitare de masterat: medicină socială și management sanitar, analize de laborator utilizate în domeniul biomedical și științe biomedicale.

Până în data de 28 iulie 2023, ora 17,00, candidații se pot înscrie pentru examen pe platforma online, iar examenele de admitere vor avea loc conform programului din linkul de mai jos.

https://www.uvvg.ro/docs/Admitere/2023-2024/regulament_admitere_medicina.pdf

Tematica și bibliografia se regăsesc pe linkul de mai jos

https://www.uvvg.ro/docs/Admitere/2023-2024/tematica_admitere_medicina.pdf

Mai multe despre Facultatea de medicină puteți afla cu un click pe linkurile de mai jos.
https://www.youtube.com/watch?v=qcV4qoJbejE
https://www.uvvg.ro/admitere/

Dragi viitori studenți, vă așteptăm să fim colegi, iar dumneavoastră, dragi părinți, vă promitem că vom avea grijă de copiii voștri ca și când ar fi din familia noastră. U.V.V.G. Arad se pregătește să încheie acest an universitar și să pornească în anul universitar 2023-2024 împreună cu voi!

 

Biroul de ptresă al UVVG Arad

 

 

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: concurs de admitere, FACULTATEA DE MEDICINĂ, programe de studii universitare de masterat, studii universitare de licență, uvvg
Distribuie:
Articolul anterior
Mihai Fifor: „România devine cel mai mare producător de gaz din Uniunea Europeană”
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Registrul Auto Român vrea CONCILIERE cu taximetriștii protestatari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

pana sentinta

[ACTUALIZARE 4] VIVAT JUSTIȚIA din „Vestul sălbatic”! Fostul polițist de la Rutieră, INCENDIATOR de mașini, TRAFICANT și TÂLHAR de țigări de contrabandă și CULTIVATOR de „iarbă” Cosmin PANĂ a primit o glumă de pedeapsă: 2 ani și 10 luni de închisoare! Sentința e DEFINITIVĂ!

    Felicitări avocatului, multe și celebre fapte penale înainte lui Pană și tovarășilor săi – respectiv și rușine Justiției pentru sentința de astăzi a Curții de Apel Timișoara în…