Șoimii atacă eventul, urmează meciul de baraj

Distribuie:

 

Câteva transferuri spectaculoase reușite în iarnă de președintele Radu Pop a făcut ca Șoimii Lipova să devină campioana județului nostru la fotbal. Astăzi, elevii lui Sabău se gândesc deja la finala Cupei României, programată mâine la Pâncota în dauna celor de la Unirea Sântana. Șoimii Lipova e pe cale să reușească eventul, Șoimii sunt pentru a treia oră în ultimul act al Cupei României, iar apoi, gândul tuturor se îndreaptă spre barajul de promovare în liga a treia.
„De câțiva ani de zile, cel puțin de când sunt eu președite AJF Arad, cred că Lipova este cea mai premiată echipă din județ. În urmă cu câțiva ani, la Lipova se reinventa o echipă care an de an promova și câștiga nenumărate cupe ale româniei. Nu există doar implicare și management corespunzător, există dragoste pentru fotbal. Cred că este timpul pentru echipa din Lipova să acepte o nouă provocare adică meciurile de baraj”, a declarat Adrian Lucaci, președinte AJF Arad.
„Sincer am avut anumite îndoieli, dar după meciul de la Criș în derby direct, am fost convins că putem să câștigăm campionatul. Meciul de baraj este fixat în proporție de 90% să se joace la Pâncota, unde condițiile sunt mai bune decât la Zăbrani, localitatea mult mai aproape. Pentru mibe cel mai greu meci a fost în tur de la Zăbrani, când am pierdut cu Crișul. Conform contractului de lucrări, terenul trebuie predat până în luna august, dar sunt anumite întârzieri, dar cel târziu în luna octombrie stadionul va fi gata mai puțin terenul de joc. Sper ca din retur să jucăm acasă la Lipova. Eu sper să mai atrag sponsori la echipă, sunt iubitor de fotbal dar nu ma implic în alcătuirea lotului de jucători”, a declarat primarul Mircea Jichici.
Radu Pop, președinte Șoimii Lipova „A fost un sezon greu, am muncit, am avut de tras în retur pentru că am terminat atunci la 5 puncte în spatele liderului de atunci. A fost greu și pentru că toate meciurile de acasă le -am jucat practic în deplasare. La noi pe Șega se vine ca la teatru, lumea privește aplaudă și pleacă. Suntem fericiți, vrem să promovăm, nu mă interesează numele adversarei, avem de jucat un baraj e soarta noastra. În varianta unei promovări trebuie să ne aducem juniorii sub 19 ani, de care avem nevoie în liga a treia, acum e prea dificil să ne gândim la lot. Cred că cel mai dificil joc a fost în retur cu Frontiera Curtici și Unirea Sântana, mai greu decât cu Crișul”.
Revenind la confruntarea de mâine de la Pâncota, dintre Șoimii Lipova – Unirea Sântana va începe la ora 17.30, dreptatea în teren va fi împărțit de Mircea Ardelean ajutat de Alina Mihoc și Andrei Bâla, observați de Vasile Rad și Marius Alexa.

Categorie: Sport
Etichete: fotbal, Lipova, Mircea Jichici, Pancota, radu pop, santana
Distribuie:
Articolul anterior
Arădenii preferau Pandurii… dar UTA joacă BARAJUL cu Poli Timișoara – așa că motivația e „capitol bifat”
Articolul următor
TIFF 2017: Proiecție specială și dezbatere pe tema „Politică și Film”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

uta poli iasi large

Șapte zile productive

Politehnica Iași – UTA 0-2 (0-0) 28 aprilie 2024, ora: 18,15, stadion: ,,Emil Alexandrescu”, temperatura 16 , spectatori: 4500. Au marcat: Imoh (62), Luckassen (84). Poli Iași (antrenor Tony da…
uta otelul 3 large

URA ȘI (ÎNAPOI) LA GARĂ!

UTA – OȚELUL GALAȚI 3-1 (0-0) Au marcat: Omondi (62), Luckassen (78), R. Pop (81) – Cisotti (90+4) 25 aprilie 2024, ora: 16.45, stadion: „Francisc Neuman”, temperatura: 12°C, spectatori: 7500.…