„A participat la nenumărate intervenții în sprijinul semenilor și a adus onoare armei nobile a pompierilor” | Plutonierul adjutant Ardelean Petru Alexandru de la Detașamentul Ineu s-a stins din viață

ardelean petru pompier
Distribuie:

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad e îndoliat. Plutonierul adjutant Ardelean Petru Alexandru, vreme de 18 ani activ în cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu, a murit vineri, 15 martie. 


„Timp de peste 18 ani, colegul nostru, Plt. adj. Ardelean Petru Alexandru, din cadrul Detașamentului de Pompieri Ineu, a fost un exemplu de camaraderie și dăruire în slujba comunității. .
Astăzi, inima colegului nostru s-a oprit brusc și pentru totdeauna, alăturându-se mult prea devreme Detașamentului de Pompieri din ceruri.
În aceste momente dificile, suntem alături de familia greu încercată și ne rugăm ca Dumnezeu să-l așeze în rândul celor drepți.
Odihnește-te în pace, drag camarad. Amintirea ta va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna.” – au postat colegii săi pe pagina de facebook a ISU Arad.


 

Categorie: In memoriam
Etichete: Ardelean Petru Alexandru, Detașamentul de pompieri Ineu, in memoriam, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Un primar din Mehedinți, beat fiind, l-a bătut pe paznicul primăriei pentru că nu vrea să-l voteze la alegerile din luna iunie
Articolul următor
Părintele Ilarion Felea din Arad se numără printre cei 15 cuvioși și mărturisitori propuși spre canonizare în Anul Centenar al Patriarhiei Române (2025)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie