[ACTUALIZARE 2] Călin Costea: „berbecul alb” al lui Meszar – „oaia neagră” a SCU. Urmează lupte grele (nu doar) prin instanțe…

scu vs meszar
Distribuie:

Războiul de culise dintre reprezentanții suporterilor Clubului UTA și administratorii săi dubioși se desfășoară latent demult, dar e din ce în ce mai vizibil în ultimele zile, odată cu dezvăluirile apărute în spațiul public imediat după COMUNICATUL oficial al clubului condus de Alexandru Meszar. Evenimentele acestuia – conform informațiilor noastre – urmează să intre într-o nouă etapă, și este foarte probabil ca, nu mai departe de săptămâna aceasta, să asistăm la demarări de procese în instanțe, descinderi ale Poliției și altele, din aceleași registru.
Cică Meszar a angajat o armată de avocați din București și este chestiune de ore până ce aceștia vor formula plângeri… inclusiv pentru abțibildele cu care e tapetat orașul…

mafia fotbalului aradean

Călin Gabriel Costea, cunoscut ca administrator de cluburi frecventate de foarte mulți arădeni și de mult mai puțini ca proprietar al unor mărci înregistrate la OSIM

a devenit, mai ales de ieri, de când și-a făcut publică intervenția în ce privește marca / clasele clubului UTA, „oaia neagră” pentru miile de suporteri din jurul SCU, implicit pentru grupul de reformatori din jurul lui Simion Apreutesei, iar înjurăturile la adresa lui curg, pe rețelele sociale publice și private… potop.
La fel cum este „berbecul alb” al grupului Meszar…

De aici i se trage:
Dragi utiști!
După ce SCU s-a simțit obligat să mă citeze în comunicatul lor, mă văd obligat și eu să le răspund:
1. Nu eu i-am căutat pe cei de la SCU, ei m-au abordat.
Le-am explicat atunci că ei dețin doar clasa NISA 41 și o siglă înregistrată tot pe clasa 41, care le dă dreptul DOAR să organizeze competiții de fotbal, nicidecum să beneficieze de partea comercială sau publicitară a mărcii UTA.
uta marca
Totodată le-am comunicat că sunt dispus să le cedez GRATUIT 80% din clasele pe care le dețin în cazul în care SCU nu ajunge la o înțelegere cu AFC UTA.

Pentru această renunțare a mea trebuia creată o societate nouă, cu doi administratori, unul pentru fiecare parte, care să VIREZE FONDURILE OBȚINUTE către AFC UTA pentru TRANSPARENȚA pe care o tot clamează SCU!

După câteva zile, fără să mă anunțe în prealabil, știind acum foarte clar că nu au dreptul să folosească partea comercială a claselor pe care le dețineam, au produs primul comunicat vis a vis de suspendarea drepturilor comerciale ale AFC UTA.
I-am contactat în aceeași zi cerându-le explicații. Pentru a doua oară au venit la mine (apropos, am ambele înregistrări video) și mi-au propus varianta lor de colaborare, respectiv au recunoscut că au vorbit cu niște avocați și că, într-adevăr, pentru comercializare și publicitate au nevoie de clasele mele. Ca atare, mi-au propus să mă alătur SCU, să renunț la clasele mele în favoarea lor. Le-am explicat că în cazul acesta dispare total TRANSPARENȚA de a cărei lipsă îl acuză pe domnul Mészár și că putem fi acuzați de aceleași lucruri de care sunt acuzate acum de către ei AFC UTA și domnul Mészár.
În acel moment, domnul Proca, președintele SCU, mi-a înmânat un draft de contract (atașat mai jos) în care, din nou, se recunoștea că toate clasele înregistrate de mine sunt valabile, corecte și imperios necesare pentru desfășurarea activității AFC UTA și mi-au comunicat că sunt dispuși să plătească prețul cerut de mine pentru cesionarea totală a acestor drepturi la SCU, fără ca eu să fi cerut vreo sumă. Pentru asta, au lăsat la sfârșitul contractului loc liber, să scriu eu suma de bani, anunțându-mă că fac ei rost cumva de bani…
În momentul acela am înțeles că, de fapt, totul este o afacere pentru SCU, că nu doresc decât să preia ei vânzarea respectivelor articole și să dispună după bunul lor plac de sumele de bani obținute.
Menționez că am înregistrat clasele mele NISA din 2011, iar în tot acest timp (12ani ) nu am încercat vreodată să obțin vreun folos material după aceste înregistrări!
I-am anunțat că am să le transmit decizia mea, dar, după cum puteți vedea în contractul atașat, în dreptul sumei de bani nu am scris nimic….
În schimb, am decis atunci că sumele de bani din orice activități produse de către oricine pe baza activității echipei de fotbal UTA trebuie să se întoarcă în cea mai mare parte la aceasta. Această cedare reprezintă normalitatea, drepturile trebuie să fie la club, unde sunt cheltuielile, acolo trebuie să fie și veniturile.
În Noiembrie 2022 am fost contactat de către reprezentanții AFC UTA, după ce s-au lămurit, în urma contactării unei case de avocatură specializată în drepturi intelectuale, că funcționarea AFC UTA are nevoie de clasele NISA pe care le am în proprietate. Mi-a fost prezentată situația reală a clubului, cu bune și cu rele, o situație totuși mult deosebită de „prezentarea” din perspectiva SCU, ca atare am decis să încredințez în mod GRATUIT clasele mele către AFC UTA, adică către clubul care se ocupă de echipa de fotbal și care trebuie să beneficieze de sumele de bani obținute ca urmare a activității sportive desfășurate.
2. Legat de exprimarea tipică de pe acum a SCU cu privire la faptul că am încercat să vând aceste drepturi investitorilor, am să-i poftesc la bară să demonstreze afirmațiile făcute într-un mod corect și instituțional.
3. Pe de altă parte sunt convins că nu toți membrii SCU sunt de acord cu actuala „conducere” și cu procedurile folosite de aceasta pentru a-și atinge scopurile. Sunt la fel de convins că majoritatea fanilor și a suporterilor nu se regăsesc în comunicatele agresive la adresa AFC UTA, tot așa cum nici eu nu m-am regăsit.
4. Se pare că SCU uită de rolul lor esențial, uită de FOTBAL, și vrea să se transforme într-o societate comercială care deja are aplicație proprie, angajați la viitorul magazin și comenzi pentru echipamente sportive.
5. SCU omite partea în care și-a indus în eroare membrii, atunci când a generat acele adunări finalizate cu vot, știind foarte clar că nu deține acele clase care-i dădeau dreptul să procedeze ca atare.
6. SCU pare că nu vrea să înțeleagă normele simple ale dreptului civil, care nu-ți dă voie să anulezi unilateral părți dintr-un contract, dacă nu se prevede specific în corpul contractului. Dreptul de veto se referă la altceva.
7. SCU crede că exprimările pompoase și cuvintele alambicate agresiv sunt suficiente pentru a ascunde faptul că dețin doar clasa 41 și sigla aferentă, care le acordă dreptul să organizeze DOAR meciuri de fotbal, fără publicitate sau comerț. În comunicatul lor, dacă observați, au ascuns din poza afișată clasa 41. Nu este o problemă, o voi afișa eu, iar din acest moment șantajul cu mărcile trebuie să înceteze, iar fotbalul să primeze în Arad.
Vă mulțumesc pentru faptul că sunteți alături de UTA.
De acum, UTA ESTE LIBERĂ!!!!!
Călin Costea, alias Călinuțule în vremurile bune
Replici asumate colectiv, apărute până acum:
Suporter Club UTA, prin Sebastian Bulumac:
Pentru familia utiștilor, un apel la calm:
– Câte echipe UTA există?
– Una singură!
– Pentru câte echipe răgușiți la meciuri?
– Pentru o singură UTA!
– Câte mărci pot fi asociate unei echipe unice?
– Una singură!
– De ce UTA care a renăscut din diviziile inferioare a fost recunoscută de către Justiția românească și de către forurile sportive din România ca fiind continuatoarea echipei înființate din 1945 și deținătoarea palmaresului?
– Pentru că joacă tot în Arad, în alb-roșu, pentru că este singura UTA recunoscută de suporteri și pentru că cei care dețin marca (nume, siglă, culori) au intrat în club și au permis folosirea acestei mărci.
– Mai poate cineva, cu excepția Suporter Club UTA, să înregistreze la OSIM diferite clase asociate la singura marcă a clubului, Fotbal Club UTA?
– Nu!
– Au vreo legătură cu unica marcă UTA și cu unica echipă UTA restul denumirilor înregistrate la OSIM de o persoană oportunistă?
– Nu!
– O să poată Meszar să asocieze alte clase, mărci, sigle la identitatea clubului UTA?
– Nu!
– Există pericolul ca să rămânem vreodată fără UTA în Arad sau să ne pierdem identitatea?
– Cât timp există Suporter Club UTA, nu!

Domnule,
Suporter Club UTA, fiind singurii care dețin EMBLEMA/ NUMELE/CULORILE /PALMARESUL , sunt de asemenea singurii care pot accesa restul claselor.
Acest masochist recent apărut pe presa arădeană doar își dă cu stângu-n dreptul. ” – % î î .” Nu a cerut nimic, dar totuși dorea 20% din încasările de la fan-shop.
Dragi suporteri, trăim într-o perioadă neagră. Dorim cu tot prețul să facem din acest club unul liber care să aspire la performanță și echilibru din punct de vedere financiar.
Doar împreună putem schimba ceva. #haiUTA
p.s: Dacă UTA este așa de „LIBERĂ” în prezent… atunci cum de instalai boxe și participai la meeting-ul „Vrem UTA LIBERĂ!” ?

………………………………………………………..

[ACTUALIZARE 1] (14 ianuarie, 2023) Suporter Club UTA – reacție punctuală la „fracturile logice” ale lui Alexandru Meszar privind comercializarea produselor cu marca clubului

scu marca uta

Suporter Club UTA și-a emis, în această după amiază, punctul de vedere față de comunicatul ultimativ-războinic al conducerii clubului.

Suporter Club UTA: 
Urmare a „informării și precizărilor” făcute de către Alexandru Meszar, în numele AFC UTA Arad, ne vedem nevoiți să venim în fața tuturor suporterilor cu o serie de clarificări. Reacția lui Alexandru Meszar nu ne surprinde și nu afectează defel demersurile demarate și asumate de către Suporter Club UTA. Această reacție întruchipează probabil cel mai rușinos, disperat și agresiv gest din istoria acestui club.
Reamintim că, încă de la începutul renașterii proiectului „UTA”, când s-a pornit din Liga a 4-a, proiectul în sine s-a bazat pe cinci piloni esențiali:
1. Autoritățile locale (Primăria Municipiului Arad și Consiliul Județean Arad, prin reprezentanții lor);
2. Mediul de afaceri arădean;
3. Managementul sportiv (Alexandru Meszar);
4. Old-Boys UTA;
5. Suporter Club UTA (deținătorul mărcii „UTA”, semnificând denumirea, sigla și culorile, dar si a palmaresului).
Rând, pe rând, Alexandru Meszar a înlăturat din proiect autoritățile locale, eliminându-le reprezentanții din Asociația Fotbal Club UTA, apoi reprezentanții oamenilor de afaceri și pe cei ai Old-Boys, iar acum constatăm că intenționează și eliminarea Suporter Club UTA.

Suntem conștienți că această atitudine a domnului Meszar survine dezvăluirilor pe care Suporter Club UTA le-a făcut începând cu anul 2022, acțiuni prin care am arătat public, pe înțelesul fiecărui suporter, modul în care Alexandru Meszar, prin întrega sa „rețea”, a delapidat clubul.

Afirmațiile domnului Meszar au o fractură de logică,
pentru că, dacă lucrurile ar sta așa cum pretinde, membru în AFC UTA Arad ar fi astăzi acest domn Costea și nu Suporter Club UTA. Domnul Meszar cunoaște foarte bine veridicitatea și valoarea mărcii deținute de către Suporter Club UTA, lucru public și verificabil de absolut oricine pe portalul Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci. Mai mult de atât, în relația cu forurile sportive (Federația Română de Fotbal, Liga Profesionistă de Fotbal și Ministerul Sportului, respectiv forurile internaționale), clubul AFC UTA Arad este recunoscut ca fiind continuatorul echipei înființate de către Baronul Francisc Neuman în anul 1945 tocmai datorită acordului încheiat cu Suporter Club UTA, care a dat clubului înspre folosire drepturile federative, sigla, culorile și denumirea. Marca „UTA”, deținută de Suporter Club UTA, este parte din actul constitutiv al clubului și din Certificatul de Identitate Sportivă.
În ceea ce privește „gestul domnului Costea Călin”, de a ceda în mod „gratuit” presupusele „licențe” ale mărcii UTA către domnul Meszar, dorim să precizăm că și noi am fost contactați de către acesta, în urmă cu câteva luni.
Acesta a dorit să ne cesioneze contra-cost aceste mărci, compuse doar din câteva litere, fără siglă, fără culori, fără istorie și fără identitate. Cum marca deținută de Suporter Club UTA certifică identitatea, istoria și palmaresul UTA-ei, nu este și nu va fi niciodată nevoie ca, domnul Costea sau orice alți oportuniști de ocazie, să facă asemenea gesturi de „bunăvoință”, mai ales având în vedere că aceste mărci au fost înregistrate de domnul Costea cu o evidentă rea-credință. Avem cunoștință și despre faptul că, exact aceeași manevră, a fost încercată de „mărinimosul” domn Costea și cu grupul de investitori, fiind refuzat și de către aceștia.
În fapt, ne aflăm în fața unor gesturi făcute de un om – Alexandru Meszar – ajuns la disperare, o disperare născută în momentul în care Suporter Club UTA a descoperit modul în care „caracatița” coordonată de acesta a căpușat clubul. În condițiile în care, numai în anul 2021, clubul UTA a avut ZERO încasări comerciale, „rețeaua” coordonată de Alexandru Meszar a avut vânzări totale de 800.000 de Euro.
Acesta este, de altfel, și motivul pentru care Suporter Club UTA a decis să-i retragă domnului Meszar dreptul de comercializare a mărcii, un drept de care clubul UTA nu s-a folosit niciodată, în schimb de el profitând din plin Alexandru Meszar și interpușii săi. Tocmai din această cauză, Suporter Club UTA a decis înființarea unui nou magazin dedicat suporterilor, urmând ca banii încasați să fie folosiți pentru susținerea Centrului de Copii și Juniori din cadrul clubului.
În încheiere, am vrea să reamintim întregii comunități utiste declarația pe care domnul Nicolae Bara a făcut-o în urmă cu mai puțin de o lună de zile și în care se felicita pentru că a cedat drepturile federative ale clubului către Suporter Club UTA:
„Chiar sunt mulțumit că am luat acea decizie în urmă cu mulți ani de zile. Nu puteam face o alegere mai bună, e mereu de preferat un grup, și acela de fani 100% dedicați, în locul unei persoane, indiferent de cine ar fi aceasta. Și s-a demonstrat că UTA și-a păstrat identitatea față de alte grupări din fotbalul românesc. Oricum, eu nu puteam face altfel lucrurile, căci am avut o relație foarte bună, de respect cu suporterii UTA-ei, ce a rămas și astăzi”.
Pentru noi doar UTA contează!
Suporter Club UTA

…………………………………………………….

[TITLUL INIȚIAL] (13 ianuarie, 2023) Mafia Falcă-Meszar sare la gâtul Suporter Club UTA cu un comunicat războinic, menit să deturneze orice tentativă de reformare a „Bătrânei Doamne”

Adunarea generală a Suporter Club UTA din 15 noiembrie, 2022 – continuarea firească a mitingului din 25 iulie – plus apropiata lansare a Aplicației UTA Arad sunt etapele principale ale războiului – și nu mai vorbim de sens figurat de-acum… ne aflăm în plin război pe principii, pe atitudini, pe sentimente (mai ales)… utiștii chiar se bat între ei – dintre majoritatea suporterilor și Mafia Falcă-Meszar.

Și mai aproape – gestul care, probabil, a făcut conducerea UTA-ei să răbufnească, SCU a notificat atât administratorii fan shop-ului cât și conducerea clubului ca, începând cu 15 ianuarie să înceteze activitățile.
Cu două zile înainte de acest termen, pe site-ul oficial al clubului a apărut un comunicat în care Suporter Club UTA este acuzată că dezinformează în ceea ce privește dreptul său de a decide în ceea ce privește „partea economică”, conducerea clubului afirmând că este singura care are dreptul de a comercializa produsele cu sigla UTA.
Asociația suporterilor este acuzată că a destabilizat inclusiv activitatea sportivă a clubului și este amenințată cu repercusiuni penale dacă va continua demersul de a-și deschide propriul fan shop.

Iată comunicatul integral – așa cum apare pe site-ul clubului:

„Asociația Suporter Club UTA Arad, de aproape un an de zile, dezinformează agresiv publicul și propriii membri cu scopul de a discredita conducerea clubului UTA și a dezbina opinia publică arădeană interesată de echipa-simbol a orașului în încercarea de a facilita o preluare forțată a clubului. Din păcate, această campanie a prejudiciat imaginea clubului, iar efectele ei s-au resimțit în mod negativ și pe plan sportiv.

SCU, prin diverse acțiuni cum ar fi ședințe, comunicate, scrisori, dar nu numai, anunță că retrage clubului dreptul de a folosi marca UTA în scop comercial, cu scopul de a aduce stafful care administrează și activitatea echipei de fotbal în imposibilitatea de a desfășura activități comerciale în acest sens. Uită însă să precizeze că SCU nu deține și nici nu a deținut vreodată acest drept, altfel spus acțiunile sale sunt doar simplă propagandă în încercarea de a dezorienta publicul larg, neinformat.

Discutând din perspectiva protecției unei mărci, SCU deține doar o singură clasă pentru marcă, clasa 41, cea care o autorizează doar pentru activități sportive și culturale. Activitățile comerciale la care se referă SCU sunt încadrate în alte clase de protecție, clase care nu sunt incluse în sfera de protecție a mărcii pe care SCU o deține la OSIM. Activitatea de comerț cu produse se încadrează în clasa 35, iar vânzarea de produse sub marca proprie se încadrează în clasa în care se regăsește produsul respectiv (de exemplu – echipament sportiv – clasa 28, îmbrăcăminte – clasa 25, genți – clasa 18 etc.).

În schimb, clubul UTA este licențiat pentru mai multe clase, inclusiv pentru clasele 18, 25, 28, 35 sau 41.

În concluzie, SCU a înșelat și înșală în continuare publicul și propriii săi membri susținând că deține drepturile comerciale (o exprimare destul de vagă) asupra mărcii UTA. Drepturile comerciale, în sensul la care se referă SCU, pentru marca UTA le deține exclusiv clubul. Drept consecință dorim să clarificăm acest aspect: producția sau comercializarea produselor cu marca UTA fără acordul scris al conducerii clubului se consideră contrafacere (infracțiune) și este sancționată conform legii mărcilor.

Clubul deține în mod exclusiv licențele mărcii UTA prezentate mai sus datorită gestului domnului Costea Călin, cel care a cedat aceste drepturi clubului nostru gratuit, fără nicio pretenție. Pe această cale îi mulțumim.

În încheiere vă informăm că în ultima perioadă SCU a ”sprijinit” clubul cu o serie de reclamații la toate autoritățile și organele de control. Precizăm că toate controalele care au fost finalizate până în prezent s-au terminat favorabil pentru UTA, fără să fie luată vreo măsură împotriva clubului, a vreunui membru sau a vreunui angajat.

Conducerea AFC UTA Arad

Societate Civilă de Avocați GRECU ȘI ASOCIAȚII prin Av. Bogdan Bularda

Replicile la cinicul comunicat n-au întârziat să apară:
„Meszar & co. continuă seria de minciuni adresate suporterilor UTA-ei.
După ce acesta a fost prins furând sute de mii de euro din banii clubului, a suporterilor și a arădenilor, SCU a devenit ținta de denigrare în spațiul public a acestei ființe.
Întreaga suflare utistă a atenționat că acest club nu va rezista mult la nivelul diviziei întâi, principala cauză fiind din punct de vedere financiara iar cealaltă din punct de vedere administrativ, acolo unde nu avem conducere care să asigure continuitate și performanță.. dimpotrivă, mediocritate și sărăcie.” – au postat administratorii grupului Bătrâna Doamnă, pe Facebook

Sebastian Bulumac (membru în conducerea SCU)

„În disperarea cauzată că nu va mai putea să ruleze anual sute de mii de euro prin rețeaua de firme proprii, Alexandru Meszar lovește tocmai în sufletul clubului UTA: brandul și suporterii ei. Nu îi pasă dacă de mâine clubul s-ar numi Atletico sau FC Arad, pentru el și cei din jurul lui – important e ca să poată profita de buna credință și de pasiunea miilor de utisti. Suporter Club UTA deține marca sportivă, brandul UTA (nume, sigla, culori, reprezentare grafică) folosit de clubul AFC UTA ca să își obțină certificatul de identitate sportivă la Ministerul Sporturilor, la Federatia Romana de Fotbal si implicit la UEFA si FIFA. Prezenta Suporter Club UTA in clubul nou înființat a dus la recunoașterea ulterioară de toate forurile fotbalistice ca și continuator al clubului înființat de catre Baronul Neuman la 18 aprilie 1945.

UTA va fi liberă, în curând.”

sigla uta

Bătrâna Doamnă: 

Pagina oficială a clubului a scos un comunicat/informare, despre cum ‘SCU’ încearcă prin minciuni și manipulare, să denigreze clubul.

Pentru că suntem obișnuiți cu comunicate penibile, altul fiind cel din vara anului 2022, Meszar & co. au notat în comunicat „Din păcate, această campanie a prejudiciat imaginea clubului, iar efectele ei s-au resimțit în mod negativ și pe plan sportiv. „.

Deci, cauza principală pentru care clubul este pe locul 15 din 16, adică penultimul loc a.k.a loc retrogradabil, este chiar SCU. Același SCU (Suporter Club UTA) care:

A decis să susțină echipa din punct de vedere sportiv.

Și-a dorit mereu ca banii care intră în club, să fie folosiți pentru Academie sau în folosul echipei.

Clubul să ofere publicului starea financiară la fiecare sfârșit de sezon.

A fost alături de club în cele mai rele vremuri, unde mediocritatea a scos în evidență suporterii adevărați, aceștia mergând în toată țara pentru a susține UTA.

Și-au dorit mereu ca acest club să devine ceea ce era o dată, un club mare și puternic a României.

În niciun caz vinovați nu sunt cei care:

Au oferit salarii de 13.000 euro/lunar unor jucători care nu au arătat mare lucru.

Au adus un staff care consuma lunar 30.000 euro iar performanțele au fost sub-mediocru.

Își fac parteneriatul perfect între Apostu-Meszar-Balint, aducând jucători pe filiara Apostu, doar pentru comisioane.

Toți banii băgați în fan-shop au intrat în buzunarul lui Meszar, nu a clubului.

Nu sunt în stare să creeze o aplicație, dimpotrivă, fac un eMAG fake care ATENȚIE!!! au reușit să bage în club fabuloasa sumă de 500 de lei.

Copiii talentați de la Academia UTA sunt trimiși în județ sau la alte echipe, ca să facă loc altor copii mai puțin talentați veniți dinafara municipiului.

Toți copiii talentați trimiși o dată la alte echipe, sunt readuși după un scurt timp înapoi la club, unde sunt forțați să semneze un contract cu clubul unde dacă vor fi transferați la alt club, Meszar deține 50% din proprietatea jucătorului.

Gazonul de pe Arena Francisc Neuman e un gunoi! Mulțumită administrației Falcă.

Pe lângă gazon, toată arena e un kitsch, arătând ca și un lucru neterminat, unde dacă vine o ploaie mai de Doamne-Ajută, infilitrațiile din T1 îți dau impresia că ești într-un submarin.

Nu sunt în stare să atragă SPONSORI mari.

Cheltuie banii arădenilor, având o schemă întreagă de firme făcute de apropiații lui Meszar.

Câte și mai câte…

 

………………………………………………..

Articole asociate:

MITINGUL SUPORTERILOR UTA – zeci de mii de palme date MAFIEI FALCĂ-MESZAR pe care le-au simțit până și cei mai docili și insensibili sclavi ai politicii putrede care infectează cel mai iubit simbol al Aradului [FOTO / VIDEO]

REACȚIE DURĂ a suporterilor „Bătrânei Doamne” după ce clubul căpușat de MAFIA FALCĂ-MESZAR a fost premiat pentru „rezultatele financiare EXCELENTE obținute” de ea însăși

UTA sub MAFIA Falcă-Meszar. De ce vor arădenii să scape de acest flagel, care sunt afacerile murdare ce cangrenează clubul și de ce merită credit total proiectul asumat de grupul de INVESTITORI constituit în jurul lui Simion Apreutese (II)

Categorie: Culise
Etichete: Alexandru Meszar, Calin Gabriel Costea, DREPTURI ȘI MARCĂ, MAFIA FALCA-MESZAR, RELAȚIA CLUBULUI UTA CU SCU, SCU, suporter club UTA
Distribuie:
Articolul anterior
Consiliul Tineretului din România solicită bugete locale care să respecte Legea Tinerilor
Articolul următor
Nădlăcan de 63 de ani – găsit cu banii și bunurile vecinului în casă
Bagă un „16”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

dosar1

Ce avem noi aici? Doi POTENȚIAL-PENALI în funcții publice avem: Iustin Cionca și Sergiu Bîlcea sunt cercetați de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice al IPJ Arad în Dosarul Penal 2337/P/2018… de care, probabil, se va alege PRAFUL

  „Războiul civil” dintre fostul președinte (interimar) al CJ Arad și director executiv al ADI Deșeuri, Adrian Țolea și președintele CJA, Iustin Cionca, respectiv vicepreședintele Sergiu Bîlcea a intrat, oficial,…