[ACTUALIZARE 3] Victorie uriașă pentru Narcis Păntălie și o șansă imensă întru reparația morală a urmașilor celor OMORÂȚI DE PROTOCOALE. După 4 ani, Judecătoria Arad a dispus trimiterea cauzei sale la Parchet „în vederea completării urmăririi penale”

narcis portal
Distribuie:

S-au împlinit patru ani de când Narcis Păntălie își plânge mama, UCISĂ – nimeni nu-i va putea scoate vreodată din minte această construcție logică! – de indiferența, neprofesionalismul, din culpă sau, pur și simplu, cu premeditare de către cadrele medicale care au „tratat-o” conform „protocoalelor COVID” fără să aibă COVID. Pantalie Ileana a murit pe sectia ATI NON-COVID a Spitalului Judetean Arad în data de 10.03.2021, legată de pat și intubată din prima zi, fără mâncare și cu 3 teste: unul rapid si două PCR” – este fraza care îl bântuie pe Narcis…  dezvoltată în toate modurile posibile în mintea sa, dar insuficient și neprofesionist, de către organele de anchetă, care ar fi trebuit să-și respecte în primul rând condiția și principiile propriilor lor profesii.
A povestit, acum o lună, când s-a înfățișat în fața instanței Judecătoriei Arad și s-a simțit umilit de apărătorii dreptății… aproape că nu-și mai dădea nicio șansă, după ce a făcut o criză emoțională în fața instanței.  „Îmi mai pun speranța doar în Dumnezeu!” – zicea – și iată că joi, 28 martie,

Judecătoria ARAD a dispus  trimiterea cauzei la Parchet în vederea completării urmăririi penale

28.03.2024Ora estimata: 13:00
Complet: P02-cc
Tip solutie: admite plângerea
Solutia pe scurt: În baza dispoziţiilor art. 341 alin. 6 lit. b) Cod procedură penală admite plângerea formulată de petentul Pantalie Narcis Ioan, împotriva ordonanţei din data de 10.02.2012 pronunţată în dosarul nr. 2927/P/2021 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad prin care s-a dispus clasarea cauzei şi a ordonanţei din data de 31.05.2023 pronunţată în dosarul nr. 109/II/2/2023 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. Desfiinţează ordonanţa de clasare pronunţată în dosarul nr. 2927/P/2021 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad şi dispune trimiterea cauzei la acest parchet în vederea completării urmăririi penale. În baza art. 275 alin. 3 Cod Procedură Penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 19 martie 2024.
Document: Încheiere finală camera preliminară  248/2024  28.03.2024 – conform informațiilor publicate pe Portalul Instanțelor de Judecată


Reușita solitară a lui Narcis dă speranțe multora care au trecut prin coșmaruri asemănătoare

Chiar dacă nu e nimeni atât de naiv încât să creadă că în mod cert, dacă dosarul se întoarce pentru a fi reanchetat de procurori, se va și rezolva favorabil în favoarea reclamantului, o șansă există: aceea de a cădea pe mâna unor oameni de bună credință! Sunt mulți… foarte mulți care au trecut prin acest coșmar; și-au pierdut din sănătate, le-au murit absurd și tragic rude apropiate, au documentat cazuri petrecute sub privirile lor, au citit și s-au informat din surse care au avut curajul să le contrazică pe cele oficiale atunci când chiar era deontologic obligatoriu de criticat. Pentru ei (care deja reprezintă o majoritate), reușita în Justiție a lui Narcis e speranța că SE POATE CHIAR ȘI SINGUR!
Căci nu, nu-i mai poți readuce la viață pe cei dragi, pe care i-ai pierdut inclusiv din vina ta – vina ta fiind că AI AVUT ÎNCREDERE ÎN SISTEM – și nici nu vei fi mai fericit dacă îi vei vedea condamnați pe cei care sunt responsabili de asta… dar măcar, când îți faci examenul de conștiință (și acesta, obigatoriu de efectuat periodic), îl treci cu o notă onorabilă.


[ACTUALIZARE 2] (23 februarie, 2024) Narcis Păntălie, căruia, de „Ziua Mamei”, acum trei ani, i-a fost omorâtă mama de „protocoalele COVID” îmbrăcate în halate, și-a suținut singur pledoaria în fața Instanței. A fost scos din sala de judecată cu jandarmul!

narcis pantalieMonitorizăm, după știința și puterile noastre, iată, de trei ani legați, cazul morții doamnei Păntălie Ileana, care s-a săvârșit chiar de „Ziua Mamei”, în 2021, și a fost provocată – o afirmăm fără pic de „emoție juridică” – de „protocoalele COVID” (fără să fie diagnosticată cu „SARS CoV2”), în urma unor tratamente absolut inumane la care a fost supusă de „îngerii în halate albe”… pe cât de speriați, pe atât de prost pregătiți, corupți și sadici.


Istoricul întregii spețe îl puteți citi și viziona în actualizările de mai jos… finalul ei denotând acceași lipsă de umanite și dispreț față de principiile de bază ale Dreptului!

Cazul, acum aflat pe rolul unei instanțe a Jucătoriei Arad, a pornit de la o investigație proprie, forțată de Narcis (40 de ani, actualmente rezident în Marea Britanie), a ajuns, cu eforturi de care foarte puțini dintre noi ar fi capabili, în atenția polițiștilor de la SCCO, care l-au anchetat, au întocmit un dosar pentru omor din culpă și l-au înaintat procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, care, la rândul lui… i-a dat „clasare”. Petentul a atacat cu această decizie la Judecătoria aferentă, iar magistratul-judecător a soluționat-o, la începutul vacanței din decembrie, anul trecut. „Din 06.11.12 am fost citat prima data la Judecătoria Arad,apoi pe 11.12.23,apoi pe 22.01.23 si acuma pe 22.02.23” – spune intimatul-reclamant. „Primele 3 înfățișări au fost cu judecătoarea Cioară Mihaela,  care „empatizat” cu mine, fapt pentru care am fost citat în continuare… iar pe 22.02.23 a venit alt judecator, în speță Urziceanu Liviu… care n-a mai empatizat.”


Narcis Păntălie a contestat această… disoluție la instanța superioară, iar după mai multe amânări, ieri, 22 februarie, s-a produs înfățișarea în care omul și-a pus toate speranțele.
S-a prezentat fără apărător, dar cu dosarul integral și probe suplimentare în rucsac. S-a îmbrăcat la cămașă albă și cravată, ca un om care respectă Justiția, și și-a susținut singur pledoaria…un demers aproape nebunesc în condițiile date.

A fost scos din sala de judecată cu jandarmul!

…pesemne pentru că „nu a respectat procedurile”. Ședința, ca oricare alta, a fost înregistrată.
Ne-a sunat imediat după ce a ieșit din sala de judecată. Plângea nervos, povestind cum a fost tratat. L-am invitat la redacție, rugându-l să-și spună păsul în fața camerei, așa cum a făcut-o chiar la începutul cazului, acum trei ani fără o lună.
Iată povestea lui:

Pronunțarea „irevocabilei” se va efectua la trei ani după ce i-a fost omorâtă mama… ca totul să arate ca un roman scris de un autor cu o imaginație bolnavă.

22.02.2024
Ora estimata: 11:00
Complet: JCP02-2024
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Stabileste termen de pronunţare la data de 07.03.2024.
Document: Încheiere – Amânare iniţială a pronunţării    22.02.2024

[ACTUALIZARE 1] (25 octombrie, 2022) Cazul MORȚII DOAMNEI PĂNTĂLIE a ajuns, după 19 luni de „lacrimi în ochi, cu nopți nedormite, stres, gânduri care te macină sau te îndeamnă la vicii…” acolo unde trebuie: LA POLIȚIȘTII DE LA „CRIMĂ ORGANIZATĂ”

caz pantalie

Narcis Pantalie este unul dintre deloc mulții „dirijori ai propriului lor caz” care nu ne-au dezamăgit pe parcursul demersurilor efectuate, inclusiv cu ajutorul nostru, în lupta lor pentru dreptate… chiar dacă a făcut și prostii.
Cum să nu faci prostii când ești rupt în două, aproape la propriu?!… Nevaccinat „din răzbunare” (ca mulți dintre noi, de altfel), pendulezi atât fizic cât și psihic și financiar între Londra și Tauț ca să demonstrezi că în Arad, la Spitalul Județean, în timpul pandemiei de Covid, cadrele medicale au omorât-o, cu bună știință, pe maică-ta. Între timp te trișează avocata, te dezamăgește presa (adevăru-i că nici nu ești cel mai ușor de suportat, prin insistența, naivitatea, graba romantică …de care suferă, nu-i așa?, majoritatea celor care-și vor rezolvată URGENT drama): care nu te vinde te pasează. Dar ești curat, cinstit și ai dreptate – asta-i ceva ce te avantajează când dai de oameni care țin la valorile astea mai mult ca la bani… sau alte prostii.


Veți observa că între publicarea primului episiod despre „Moartea doamnei Păntălie Ileana” și această actualizare s-au scurs peste un an și șapte luni… cât o condamnare

L-am pus pe Narcis să-și scrie, cu aceeași mână și reponsabilitate cu care a scris declarația în fața ofițerului de cercetare penală al SCCO Arad (căruia-i transmitem BAFTĂ! cu acest prilej), actualizarea cazului – așa cum acum un an și șapte luni i-am înregistrat video declarația – să n-avem vorbe-n plus prin procese… așa cum am făcut în Cazul Marian Coșeri – devenit viral exact din acest motiv.

SECHESTRAT PRINTRE MORȚII VII – „JURNALUL de A.T.I.” al unui internat cu COVID la cea mai criminală secție a Spitalului Județean Arad


Iată SCRISOAREA lui Narcis Păntălie

Scriu această scrisoare în speranța că mai sunt arădeni care citesc și sunt interesați de cazul mamei mele, Pantalie Ileana, care a murit pe sectia ATI NON-COVID a Spitalului Judetean Arad în data de 10.03.2021, legată de pat și intubată din prima zi, fără mâncare și cu 3 teste: unul rapid si două PCR.
Mai tineti minte prin ce am trecut cu toții: distanțare, mască, separare, „doar cu Certificat Verde poti intra acolo sau dincolo”, când nu te lasau în spital nici cu test PCR, mai rău ca la pușcărie… doar dacă ai pe „cineva” la Bucuresti, la Arafat, sună la Spitalul Judetean Arad să poți intra fără vreun test (cum de altfel am intrat și eu sa o văd pe Mami), când nici la WC nu puteai să mergi într-o institutie, cafenea sau mall fără a fi vaccinat…

Unde ne este Covid-ul acuma?! Ce mai fac oamenii cu trei doze de vaccin? Dar cu certificatul verde?! Îl ține amintire ca să le spună la nepoti că era privilegiat la o cafea înauntru, necunoscându-se reactiile adverse ale vaccinului?… Medicul de familie tot cu aceeași îndârjire recomandă să ne vaccinăm, că e cel mai bine?!
Nu… așa-i că nu?

Am reușit să înaintez în acest dosar în pofida discriminării…

că nu am facut vaccinul, că sunt diferit, că am o alta opinie, cu lacrimi în ochi, cu nopti nedormite, stres, gânduri care te macină sau te îndeamnă la vicii…
Ce faci când te trezesti singur, fără ambii părinți, decedați unul după altul, la 5 luni diferență?… „Norocul meu” e că am lucrat în Londra și am făcut ceva bănuți, cu care să mă deplasez pe distanțe mari pentru aflarea adevărului, într-o lume în car totul costă si pe nimeni nu interesează cazul tău, toți sunt interesați de cazurile lor, nimeni nu te bagă în seamă… vorba unui preten: „Te lupți cu morile de vânt”.

Ehhhh… oameni buni, uite că morile se cam clatină!

Am trecut de faza strângeriilor de probe (har Domnului, avem o grămadă!) și de cea a audieriilor (aici numai „bombe”, una mai tare ca alta), iar acum sper ca până în Decembrie să terminăm și cu expertiza medico-legală bazată pe hârtii. Deci, mergem bine, cu pași mici, dar marcăm din toate pozițiile în demersul nostru de a ținti adevărul.
Vreau să le multumesc public surorilor mele, că doar pe ele le mai am în familie, pentru tot sprijinul moral si financiar, prieteniilor care mă ajută în continuare, veciniilor și Organelor de cercetare, Poliției si Procurorului pentru munca depusa întru aflarea adevărului și solutionarea cazului!


[TITLUL INIȚIAL] (22 MARTIE, 2021) Moartea doamnei Păntălie Ileana – subiectul unui dosar pentru OMOR DIN CULPĂ: „Mama mea a plecat PE PICIOARE cu 130 kg și a venit ÎN SICRIU, cu 150”… și aici nu mai discutăm despre COVID – ci despre ALTE TRATAMENTE INUMANE aplicate pacienților Spitalului Județean Arad!

Am mai văzut noi fotografii horror la viața noastră și am avut curajul să facem publice multe, peste limita suportabilului chiar – dar cele pe care le-am primit ca argumentație la mărturisirea pe care puteți s-o citiți / ascultați / vizionați aici PUR ȘI SIMPLU NU SE POT VIZUALIZA decât de către specialiști și psihopați setați pe imagini macabre. Cum nu facem parte din respectivul target exclusivist… refuzăm până să le și privim și considerăm că pentru toată lumea e mai bine să nu le vadă, așa încât ne limităm deocamdată la a prezenta situația în „lumina bezmetică” în care și așa se află.
Să începem cu povestea, expusă în limbajul cel mai simplu cu putință de către fiul victimei – pentru că vorbim despre

O PLÂNGERE PENALĂ ÎNREGISTRATĂ LA PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL ARAD

care are are la bază această experiență, relatată și în VIDEO ATAȘAT și preluată și de o parte a presei naționale:

„Totul a început pe 3.03.2021 când, puțin după ora 17.00, am sunat la 112 pentru Mama Mea: nu mai respira bine din cauza reținerilor de apă în corp care apasă pe inimă și plămâni.

Menționez, că ea a făcut baie înainte să vină ambulanța, a mers pe picioare până la targă și vorbea răgușit. Când a venit ambulanța, avea saturația mică, 40, și după ce i-a pus masca a urcat la 93 cu puls 113/73.

Apoi i s-a făcut test rapid de covid, a ieșit negativ, iar după EKG și s-a sunat la Spital să raporteze.

Aflând starea, dispeceratul a cerut internarea la Arad. De la Tauț până la Arad sunt 55 km, ambulanța venind de la Ineu,20 de km, pentru că starea era ameliorată și rezista drumului.

Miercuri seara i s-a făcut și test covid PCR, care a ieșit negativ, iar apoi a fost internată la ATI.

Joi dimineața am sunat și am vorbit la telefon cu Dr. Moca, care s-a ocupat de ea, și m-a întrebat dacă nu a fost răcită, am zis nu, m-a întrebat dacă nu tușea, am zis nu, a insistat că nici în decembrie, am zis nu, de ce mă întrebați? Pentru că «Mama ta zice că a avut un început de gripă», și i-am zis că nu e adevărat și că vreau să vorbesc cu mama. Mi s-a spus că «nu se poate pentru că starea ei e critică și e intubată». Am venit la spital, din nou am sunat și am vorbit cu medicii ce să îi cumpăr și mi-au spus că «doar pampers și apă, că e intubată»…și i-am lăsat și telefon. Spre seară am sunat și eu și sora mea și ni s-a spus același lucru, «stare critică și să revenim cu telefon mâine la Dr.Moca».

Vineri dimineața am venit din nou la spital, același lucru, am sunat și am vorbit cu personalul medical,

am cumpărat tot aceleași lucruri și mi s-a returnat telefonul pentru că „nu are voie”…spre seară, la fel, am sunat la spital și mi s-a spus același lucru: „stare critică”.

Sâmbăta dimineața am venit din nou la spital, tot așa mi s-a spus la telefon, „stare critică”, iar eu am cerut să o văd pe Mama Mea și am spus că sunt dispus să fac test PCR și să plătesc echipament de protecție ca să pot intra, chiar dacă nu era internată cu Covid și nici în zonă Covid în spital. Mi s-a spus tot că «nu se poate, vizitele sunt interzise»… dar ni s-a spus că a fost trecută pe mască, că părea o idee mai bine, dar s-a agravat și a trecut «înapoi la tub»”…

Duminică doar am sunat, tot așa ni s-a spus:  «Pe tub și stare critică».

Luni, 8 Martie, printr-o cunoștință, am primit poze cu ea din spital, unde era intubată, sedată și legată de pat, iar poziția era pe spate nu în semișezând, având în vedere că ea are probleme cardiace… am sunat și același lucru mi s-a spus, «stare critică». Am întrebat dacă nu se poate face nimic și de miercuri tot stare critică e?!

Dr.Moca mi-a spus că a făcut tot posibilul și încearcă doze mai mari… Eu am fost dimineața la spital și tot nu mi s-a permis să intru.

Marți dimineața am mers din nou, același lucru mi s-a spus, «stare critică, nu se pot pronunța dacă va fi mai bine sau nu». Din disperare caut, intru pe Google, pe Facebook și dau de nr de la birou al lui Raed Arafat. Am sunat pe acel număr și am vorbit cu o doamnă foarte amabilă care m-a transferat la COS, și vorbit cu o altă doamnă foarte amabilă care a sunat ea la spital, iar apoi m-a sunat să-mi spună că «Miercuri voi fi echipat și pot să o văd pe Mama, timp de 1 minut.» Asta era pe la ora 14:38… spre seară, am sunat la ATI să văd cum e Mama, și la ora 22:00 am vorbit cu medicul de gardă care mi-a spus că «da, a sunat de la București de la COS, și dacă pot veni acum seara să o văd pe Mama». Am zis sigur, într-o oră vin, plec din Tauț.

Așa a fost, la ora 00:04 am intrat în Spitalul Județean secția ATI, fără test covid, fără combinezon, doar cu mască și botoșei.

Când am intrat, mama era ca în pozele pe care le aveam primite înainte, dar nu mai era legată, doar sedată, era foarte curată și schimbată si tot pe spate intubată…cu puls 80/42…și bătăile inimii 114…

Am început să vorbesc cu ea, era cu ochii închiși, i-am deschis  eu cu mâna și i-am zis să se facă bine,  să coopereze cu doctorii ca să poată veni acasă. A deschis ochii și i-au crescut bătăile inimii de la 114 la 117, a lăcrimat și a deschis gura ca și când ar vrea să spună ceva.

Am întrebat medicul de gardă ce șanse are, și de ce stă pe spate. Mi s-a spus că e la limită și să ne așteptăm la ce e mai rău, dar și că este în poziția corectă.

Și tot miercuri, după ce am văzut-o la miezul nopții, la ora 9 am resunat-o pe Dr. Moca, iar ea era tare ofticată că, vezi Doamne, de ce m-am plâns la București la COS că nu primesc informații despre Mama Mea, iar eu i-am spus că am făcut asta pentru că, după ce pleacă ea, medicii de gardă nu știu să-mi spună nimic, că nu se ocupă de ea. Seara la 8 m-a suna de la spital că a murit și să vin joi după certificat…

Vă rog frumos, uitați-vă la poze: și-au bătut joc de Mama Mea,

au mutilat-o, au legat-o și sedat-o de seara până dimineața, iar în loc de semișezând (cum au spus și cei de pe ambulanță când au așezat-o)  ea era pe spate, ca apa să ajungă la plămâni și la inimă…

Cum a putut pleca pe picioare și a venit în sicriu? Cum a plecat la spital cu aproximativ 110 kg și, în cele câteva zile, a ajuns la  150-160 kg, încât am fost nevoiți să schimbăm 2 sicrie că nu am știut că e așa umflată și transfigurată?

Vă rog, îndrumați-mă, unde să fac sesizare și cum, pentru că vreau să plătească și să fie dați afară toți…

Nu e posibil să nu-i dai tratament pentru eliminarea apei și s-o intubezi direct. Apoi, nu vezi că nu merge tratamentul, de ce nu am fost consultați, noi familia, înainte de intubare, poate schimbam spitalul, ea nu era cu covid, o duceam la un spital în alt oraș sau, o  luam acasă dacă ni se spunea că mai are puțin de trăit. Nu ni s-a dat nicio altă variantă, iar dacă nu apelam la COS și nu îmi facilita să intru la ea să o vad, probabil o înregistra deces  covid.

O să merg la spital să cer dosarul medical al mamei, apoi la parchet să înregistrez cazul și voi apela și la o televiziune ca să știe toată lumea cum sunt tratați și omorâți oameni la ATI Spitalul Județean!

Vă mulțumesc mult că, datorită vouă,  am văzut-o pentru ultima dată pe Mama.” Acest mesaj însoțit de datele peronale și de fotografiile despre care spuneam a fost transmis inițial prin email și către COS (Centrul Operativ pentru Situații de Urgență), iar Narcis Păntălie a primit următorul răspuns:

„Ne pare sincer rău pentru pierderea dumneavoastră!

Pentru a putea primi informații privind cursul evenimentelor vă rugăm să vă adresați conducerii unității sanitare unde a fost internată mama dumneavoastră, direcției de sănătate publică județene și nu în ultimul rând colegiului medicilor.  Centrul Operativ pentru Situații de Urgență nu are posibilitatea să facă investigații. 

Mulțumim,

Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, Insp. Sup. Mariana Stanciu.”

Haideți să vedem întâi această schemă de tratament:

tratament

și haideți să citim și acest decont – ca să avem „răspunsul cinic” la întrebarea DE CE SE ADMINISTREAZĂ ATÂTEA MEDICAMENTE UNUI BOLNAV?… DE CE EXACT CELE MAI SCUMPE?…DE CE EXACT CELE DUPĂ CARE NIMENI NU A MAI TRĂIT?… DE CE MÂNCARE DELOC?… DE CE NICI MĂCAR APĂ?!…

UITE, DE ASTA:

pantalie caz 2

CUM NAIBA SĂ COSTE O SPITALIZARE CARE TE UCIDE ÎN PROPORȚIE DE 98% PESTE 2000 DE LEI PE ZI?!


Managerul Spitalului Județean Arad, Florina Ionescu, la întrebările noastre despre acest caz: 

„Bronhopneumonie severă non covid, direct din UPU ventilată non invaziv, a venit desaturată cu 25.000 de leucocite, a mers direct în ATI 1, insuficiență respiratorie acută.  Date comunicate de UPU și dr. Pop Adina Moldovan.”

„Din ATI: Insuficiență renală, diabetică și obeză. Fiul din Anglia s-a interesat doar telefonic până când a venit să o vadă.”

Merită urmărit până la capăt, așadar, acest caz pentru care s-a depus plângere penală direct pentru OMOR DIN CULPĂ… ocolind „anticamera COLEGIUL MEDICILOR”… toată lumea deja știe de ce.


 

Categorie: Investigații
Etichete: covid 19, Moartea doamnei Pantalie, omor din culpă, pacienti spitalul judetean arad, pantalie ileana, Pantalie Narcis, Spitalul Judetean Arad
Distribuie:
Articolul anterior
[Profile în câteva linii] ȘTEFAN ȘIMONCA-OPRIȚA
Articolul următor
Calendarul obligațiilor fiscale pentru luna aprilie
Bagă un „16”

2 comentarii. Leave new

  • Dr. Mengele era un novice în comparație cu ăștia de la Arad.

    Răspunde
    • Se pare că aveau un protocol criminal de urmat ! Inclusiv oxigen la maxim… Ce să mai vorbim de bolnavii cronici care nu mai aveau voie să-și ia medicamentele, exemplu cei cu diabet, moarte sigură iar medicamentele erau returnate familiei și mortul în sac de plastic înhumat conform … protocolului, adică în bătaie de joc. Nu-i va pedepsi nimeni decât Dumnezeu …

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

deshumare

[ACTUALIZARE 2] După ce corpul doamnei Ileana Sîrbu a fost supus prelevărilor de probe biologice în scopul de a putea fi stabilită cauza decesului și natura acestuia, sufletul ei își poate găsi liniștea după slujba creștinească de înmormântare 

[ACTUALIZARE 2] ( ora 17.00): Vineri, 24 noiembrie, timp de câteva ore, în cimitirul Pomenirea, s-a efectuat autopsia medico-legală pe cadavrul doamnei Ileana Sîrbu. Într-o stare bună de conservare, corpul…