Administratorul firmei TEHNODOMUS aproape că scapă basma-curată în dosarul „Mită la Apele Române”! Instanța a restituit dosarul la DNA Oradea pe motiv de „nelegalitate a actelor de urmărire penală și a probelor administrate”

dosar dna hent
Distribuie:

 

Departe de a se fi încheiat epopeea juridică în cazul „Mită la Apele Române” în care a fost trimis în judecată, în stare de libertate, printre alții, și HENȚ VIRGIL SORIN, administratorul firmei TEHNODOMUS ( „constructorul nostru al arădenilor” – consacrat cel puțin pentru „marile realizări”: Stadionul UTA și podul Decebal – ca să amintim cele mai recente dintre ele, că istoria e lungă și stufoasă dar memoria mai joacă feste – vezi și articole asociate) pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită în formă continuată. Acest dosar ( parte dintr-un caz mai amplu) poate fi un caz-școală despre cum poți scăpa basma curată chiar dacă dai mită mai mult decât „o ciocolată” unui funcționar public cu funcție de conducere ca să fraudezi liniștit fonduri europene. Fondurile europene au și fost obținute pentru lucrări de îndiguire iar o dovadă mai clară despre fraudarea lor decât surparea digului, la propriu, nu poate exista. „ S-a desprins un dig de pe râul Timiș, după ce nivelul apelor a atins cota maximă.” – titra presa la acel moment și informa că „ Digul a fost construit de firma Tehnodomus din Arad, reprezentată de Sorin-Virgil Henț”.

Cu toate acestea, traseul dosarului este halucinant și ridică mari semne de întrebare:

Primul, cu privire la utilitatea „suportului tehnic al SRI” în dosare în contextul în care instanțele constată, pe bandă rulantă, nelegalitatea actelor de urmărire penală și nelegalitatea probelor administrate. Și, cu atât mai mult cu cât, revine în actualitate acest subiect odată cu proiectul de lege adoptat tacit de Camera Deputaților ( 12 noiembrie 2020!) prin care se vrea reimplicarea SRI-ului în urmărirea penală, în ciuda Deciziei CCR.

Al doilea, cu privire la profesionalismul și interesele unor procurori DNA în anumite dosare. În acest caz, portița de scăpare ar fi că „ dosarul ar fi fost redeschis de un procuror cu aceeași funcție și ar fi trebuit redeschis de un procuror ierarhic superior de la București”. Or, este imposibil să nu existe suspiciuni: 1. fie procurorul DNA nu a știut că nu are competența redeschiderii dosarului și înseamnă că nu cunoaște procedura, fiind plătit degeaba; 2. fie procurorul DNA știa foarte bine că nu are competența și a făcut demersul cu intenție, fiind doar o piesă dintr-un angrenaj construit în scopul de a-i face scăpați, la un moment dat, pe inculpați.

Al treilea, cu privire la sentimentul inutilității celor care au lucrat la aceste dosare, cu bună-credință, cu profesionalism și cu mijloace legale și care acum își văd munca cum „intră la apă” exact ca digul de la Lugoj, desprins după ce apele au atins cota maximă… și care face obiectul dosarului lor.

Al patrulea, cu privire la incapacitatea structurală a statului de a recupera marile prejudicii, pe care le scapă printre degete, tot din cauza corupției trans-partidice, din cauza politicului implicat până la os în orice structură sau instituție, politic care-și apără oamenii indiferent de situație, fără să țină cont de partidul din care fac parte.

Se pare că, nici nu mai contează faptul că Sorin-Virgil Henț, administratorul TEHNODOMUS,  a și recunoscut la DNA Oradea că i-ar fi dat mită fostului director de investiții de la Apele Române, Vasile Ofimiaș, ca să primească finanțare pentru lucrarea contractată în 2007, după inundațiile din 2005 

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:

În perioada mai 2010 – octombrie 2012, inculpatul Henț Virgil Sorin, în mod repetat, i-a remis lui Ofimiaș Vasile, persoană cu funcție de conducere din cadrul Administrației Naționale „Apele Române”, un teren în suprafață de 8.800 mp (în valoare de 82.000 lei) și, prin intermediul unei firme paravan, suma totală de 2.361.314 lei. Foloasele respective au fost remise de inculpatul Henț Virgil Sorin pentru ca, funcționarul public, în exercițiul atribuțiilor sale de serviciu, să:
– să supravegheze, să urgenteze și să avizeze întocmirea documentațiilor necesare fundamentării proiectului unei hotărâri de guvern, prin care să se aprobe alocarea sumelor de bani necesare finanțării lucrărilor de consolidare și reprofilare a râului Timiș în anul 2010,
– să-l informeze pe inculpat despre nivelul alocărilor financiare și stadiul în care se află acestea.

Judecătorii  de la Curtea de Apel Oradea au restituit la DNA Oradea dosarul în care fostul director de investiții de la Apele Române, Vasile Ofimiaș, este acuzat că, între 2009 și 2011, ar fi primit mită aproape 9 milioane de lei ca să ajute mai multe firme să obțină finanțare europeană pentru contracte privind lucrări de îndiguire și regularizare a unor râuri

Pe scurt, instanța desființează hotărârea inițială  întrucât „ s-a constatat nelegalitatea tuturor actelor de urmărire penală şi nelegalitatea tuturor probelor efectuate, respectiv administrate ulterior datei de 16.05.2014 cu excluderea acestor probe, nelegalitatea tuturor derivând direct din nelegalitatea ordonanţei din 16.05.2014. – în aplicarea deciziei Curţii Constituţionale nr. 22 din 18 ianuarie 2018 (publicate în Monitorul Oficial al României nr.177 din 26.02.2018) s-a dispus excluderea materială din dosarele de urmărire penală nr. 63/P/2010 şi respectiv nr. 110/P/2017 ale Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Oradea a tuturor mijloacelor de probă administrate nelegal” și „ s-a constatat neregularitatea rechizitoriilor nr. 63/P/2010 şi respectiv nr. 110/P/2017 ale Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupție – Serviciul Teritorial Oradea, neregularitate derivată din nelegalitatea ordonanţei din 16.05.2014 şi din nelegalitatea derivată a actelor de urmărire penală efectuate ulterior”.

decizie instanta dna

În acest dosar- caracatiță, după decizia CCR cu privire la interceptările în baza unui mandat de siguranță națională efectuate de SRI și folosite în urmărirea penală și apoi în instanță, s-a creat precedentul în sensul că au fost primele interceptări anulate într-un dosar DNA!

În iunie 2020, judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Satu Mare a anulat interceptările făcute de SRI în baza unui mandat de siguranță națională (MSN) în 2011 și folosite de DNA ca probe în dosarul de corupție al fostului director de la Apele Române, Vasile Ofimiaș.

Este vorba de primele interceptări în baza unui mandat de siguranță națională, anulate într-un dosar DNA, după publicarea deciziei 55/2020 a CCR care a interzis folosirea de către procurori a probelor rezultate ca urmare a MSN-urilor SRI.

Dosarul directorului de la Apele Române, Vasile Ofimiaș, este doar o parte dintr-un caz mai amplu privind presupuse comisioane primite de fostul ministru al mediului din Guvernul Boc, Laszlo Borbely (UDMR), și de către consilierul lui, Szepessy Szabolcs, ca să acorde finanțare europeană pentru lucrări de îndiguire și consolidare a unor râuri și să promoveze în Guvern HG 508/2010.

Fostul ministru și consilierul lui ar fi cerut un comision de 7% din banii destinați lucrărilor de regularizare, potrivit acelorași surse. Doar consilierul Szepessy Szabolcs a putut fi anchetat întrucât, în 2015, Parlamentul a respins de două ori cererile DNA de ridicare a imunității parlamentare a fostului ministru Lazslo Borbely. În 2016, consilierul lui Borbely a primit doi ani și jumătate de închisoare pentru complicitate la trafic de influență, însă în alt dosar.

În prezent, Laszlo Borbely este consilier de stat la cabinetul prim-ministrului Ludovic Orban şi coordonator al Departamentului de Dezvoltare Durabilă.

„ Dosarul fostului director de investiții, Vasile Ofimiaș, era o felie din tortul mai mare de la Apele Române și Ministerul Mediului – reține G4media.ro.

Procurorii DNA Oradea au format alte două dosare care vizau lucrările de pe râul Timiș dintre Lugoj și frontiera cu Serbia:

Dosarul 35/P/2017 în care era vizat Szepessy Szabolcs, consilier al fostului ministru al Mediului Lazslo Borbely. Fostul ministru nu a putut fi urmărit penal întrucât, în 2015, Parlamentul a respins de două ori cererea DNA de avizare a urmăririi penale. Doar consilierul lui Borbely, Szepessy Szabolcs, a putut fi anchetat.

În 2016, el a primit doi ani și jumătate de închisoare pentru complicitate la trafic de influență, însă în alt dosar, 35/P/2011. Și patronul Ioan Ciocan – cel care i-a renovat apartamentul lui Borbely de pe Calea Victoriei în schimbul ajutorului primit pentru acordarea de contracte sau finanțări pentru contracte – a primit doi ani și jumătate de detenție efectivă pentru cumpărare de influență (detalii aici).

Gheorghe Fedorca, „nepotul” lui Vasile Ofimiaș, s-ar fi ocupat de renovarea apartamentului lui Borbely. Fedorca este judecat în dosarul lui Ofimiaș de la Tribunalul Satu Mare.

* Dosarul 108/P/2015 în care a fost vizat Titu Bojin, fost șef la Apele Române și șef al CJ Timiș din partea PSD. Dosarul acestuia a fost clasat însă de DNA în 2017”- conform  G4media.ro.

Motivele restituirii dosarului 

În 2014, dosarul a fost clasat de fostul șef al DNA Oradea, Marius Iancu, însă câteva săptămâni mai târziu a fost redeschis de procurorul Ciprian Man, noul șef al DNA Oradea de la acea dată.

Curtea de Apel Oradea a constatat că dosarul ar fi fost redeschis de un procuror cu aceeași funcție și ar fi trebuit redeschis de un procuror ierarhic superior de la București, cu toate că decizia de redeschidere din 2014 a fost confirmată de instanță.

„MITA la Apele Române” și ce a făcut cu banii directorul de la Apele Române – extras din rechizitoriu – Comunicat DNA, 28 decembrie 2017:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Oradea au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaților:

OFIMIAȘ VASILE, la data faptelor director al Departamentului Dezvoltare, Investiţii şi Achiziţii din cadrul Administraţiei Naţionale „Apele Române”, pentru comiterea infracţiunilor de:
– luare de mită, în formă continuată(2 fapte),
– spălare a banilor, în formă continuată,

POPA EUGEN LAUREAN, reprezentant al unei societăți comerciale, pentru comiterea infracțiunii de dare de mită, în formă continuată,

CIOCAN IOAN și CIOCAN MARIA ANGELA, administratori ai S.C. River Shore S.R.L., pentru comiterea infracţiunilor de:
– complicitate la luare de mită, în formă continuată (2 fapte),
– spălare a banilor, în formă continuată,

S.C. River Shore S.R.L., pentru comiterea infracţiunilor de:
– complicitate la luare de mită, în formă continuată (2 fapte),
– spălare a banilor, în formă continuată,

FEDORCA GHEORGHE, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la luare de mită, în formă continuată.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:

În perioada 2009-2011, inculpatul Ofimiaș Vasile, în calitate de director al Departamentului Dezvoltare, Investiţii şi Achiziţii din cadrul Administraţiei Naţionale „Apele Române”, beneficiind de ajutorul celorlalți inculpați, în mod repetat, a primit de la doi oameni de afaceri, printre care și inculpatul Popa Eugen Laurean, următoarele:
– suma totală de 6.450.888 lei, prin intermediul societăţii paravan S.C. River Shore S.R.L.,
– un autoturism marca Volvo (în valoare de 43.999 euro),
– un teren în suprafaţă de 8.800 mp. situat în localitatea Budureasa, jud. Bihor, în valoare de 82.000 lei,
– suma de 2.361.314 lei, prin intermediul aceleiași societăţi comerciale.
Foloasele respective au fost primite de inculpatul Ofimiaș Vasile pentru ca, în exerciţiul atribuţiilor de serviciu:
– să susţină în cadrul comisiei tehnico-economice reactualizarea devizului general pentru obiectivul de investiţii „Acumulare pe râul Mara la Runcu”, județul Maramureș.
– să-l informeze pe inculpatul Popa Eugen Laurean despre nivelul alocărilor financiare şi stadiul în care se află acestea, precum şi să sprijine societatea comercială reprezentată de acesta în obţinerea de contracte de execuţie lucrări, prin încredinţare directă, în contextul eforturilor de înlăturare a efectelor inundaţiilor din anul 2010,
– să supravegheze, să urgenteze şi să avizeze întocmirea documentaţiilor necesare fundamentării proiectului unei hotărâri de guvern, prin care să se aprobe alocarea sumelor de bani necesare finanţării lucrărilor de consolidare şi reprofilare a râului Timiş în anul 2010,
– să-l informeze pe reprezentantul unei societăţi comerciale despre nivelul alocărilor financiare şi stadiul în care se află acestea.
Pentru a disimula adevărata proveniență a sumei de 8.812.202,56 lei remisă cu titlu de mită, S.C. River Shore S.R.L. a emis 12 facturi fiscale care au fost achitate inculpatului Ofimiaș Vasile de oamenii de afaceri, pretinșii beneficiari ai “serviciilor”.
În același context, în perioada 06.06.2011 – 19.12.2014, inculpatul Ofimiaș Vasile a dispus utilizarea sumei totale de 4.153.996,90 lei și 62.000 euro, pentru achiziționarea de case, terenuri, autovehicule și alte bunuri, cunoscând că sumele de bani provin din săvârșirea unor infracțiuni, în scopul ascunderii originii lor ilicite,
Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Satu Mare.

ALTE COMUNICATE DNA DIN ISTORICUL DOSARULUI

[COMUNICAT DE PRESĂ DNA – 11 februarie 2019]

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Oradea au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului HENȚ VIRGIL SORIN, administrator al unei societăți comerciale, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită în formă continuată.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:
În perioada mai 2010 – octombrie 2012, inculpatul Henț Virgil Sorin, în mod repetat, i-a remis lui Ofimiaș Vasile, persoană cu funcție de conducere din cadrul Administrației Naționale „Apele Române”, un teren în suprafață de 8.800 mp (în valoare de 82.000 lei) și, prin intermediul unei firme paravan, suma totală de 2.361.314 lei.

Foloasele respective au fost remise de inculpatul Henț Virgil Sorin pentru ca, funcționarul public, în exercițiul atribuțiilor sale de serviciu, să:
– să supravegheze, să urgenteze și să avizeze întocmirea documentațiilor necesare fundamentării proiectului unei hotărâri de guvern, prin care să se aprobe alocarea sumelor de bani necesare finanțării lucrărilor de consolidare și reprofilare a râului Timiș în anul 2010,
– să-l informeze pe inculpat despre nivelul alocărilor financiare și stadiul în care se află acestea.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Satu Mare.

Precizăm că prezenta cauză a fost disjunsă din dosarul în care Ofimiaș Vasile, persoană cu funcție de conducere din cadrul Administrației Naționale „Apele Române”, a fost trimis în judecată pentru luare de mită și spălare de bai, alături de alte persoane (detalii comunicat 1288/VIII/3 din 28 decembrie 2017).
Menționăm că inculpatul Henț Virgil Sorin a mai fost trimis în judecată de procurorii anticorupție tot pentru comiterea unei infracțiuni de dare de mită – astfel cum reiese din Comunicatul DNA din 30 iunie 2016 și anume:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciului Teritorial Oradea au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaților:

GIURGEA TEODOR, la data faptelor director la Administrația Bazinală de Apă (A.B.A.) Mureș, cu privire la săvârșirea a 2 infracțiuni de luare de mită,

POPA IOAN, la data faptei șef birou investiții în cadrul Administrației Bazinale de Apă Mureș, cu privire la săvârșirea infracțiunii de complicitate la luare de mită,

HUJA LAURENȚIU MANUEL, ZAHARIA IULIAN, MAXINAN GHEORGHE și HENȚ VIRGIL SORIN, oameni de afaceri, cu privire la săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:
În cursul lunii octombrie 2010, inculpatul Giurgea Teodor, în calitate de director al Administrației Bazinale de Apă Mureș, prin intermediul inculpatului Popa Ioan, le-a pretins celorlalți patru inculpați să îi vireze suma totale de 37.200 lei în contul unei societăți indicate de primul inculpat, lucru care s-a și întâmplat în perioada 02 noiembrie 2010 – 23 decembrie 2010.

Banii au fost primiți de inculpatul Giurgea Teodor, pentru ca, în exercițiul atribuțiilor sale de serviciu, să asigure derularea în condiții optime a contractelor încheiate de societățile comerciale administrate de cei patru oameni de afaceri cu Administrația Bazinală de Apă Mureș.

La data de 05 octombrie 2010, inculpatul Giurgea Teodor, în aceeași calitate, a pretins unui alt reprezentant al unei societăți comerciale suma de 2.500 lei care să îi fie virată în contul unei alte firme indicate de inculpat.

De această dată, banii au fost pretinși de inculpat pentru ca, în exercițiul atribuțiilor sale de serviciu, să dispună măsurile necesare pentru recepționarea lucrărilor și plata facturilor emise de firma omului de afaceri în legătură cu executarea unui contract având ca obiect amenajări hidrotehnice.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București.

Menționăm că directorul Administrației Bazinale de Apă (A.B.A.) Mureș a mai fost trimis în judecată într-un dosar separat, tot pentru fapte săvârșite în exercitarea atribuțiilor de serviciu – cuprinse în Comunicatul DNA din 13 septembrie 2013 și anume:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Târgu Mureș au dispus trimiterea în judecată a inculpaților:

GIURGEA TEODOR, director la Administrația Bazinală de Apă (A.B.A.) Mureș la data faptelor, ORBAN LASZLO LEVENTE, director tehnic la Administrația Bazinală Mureș la data faptelor, PĂTRAȘCU MARIA, director economic la Administrația Bazinală Mureș, POPA IOAN, șef Birou Investiții ABA Mureș, în sarcina cărora s-au reținut următoarele infracțiuni:
– abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, cu consecințe deosebit de grave, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, în formă continuată,
– abuz în serviciu contra intereselor publice, cu consecințe deosebit de grave, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, în formă continuată,
– uz de fals, în formă continuată,
– complicitate la infracțiunea de bancrută frauduloasă, în formă continuată,

HUJA LAURENȚIU MANUEL, director tehnic la SC LAURENȚIU H SRL Negrești Oaș, în sarcina căruia s-au reținut următoarele infracțiuni:
– complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, cu consecințe deosebit de grave, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, în formă continuată,
– complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, cu consecințe deosebit de grave, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, în formă continuată,
– fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată,
– complicitate la infracțiunea de bancrută frauduloasă, în formă continuată,

Persoana juridică SC ANCORA CONS SRL în sarcina căreia s-au reținut următoarele infracțiuni:
– complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, cu consecințe deosebit de grave, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, în formă continuată,
– complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, cu consecințe deosebit de grave, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, în formă continuată,
– fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:

În cursul anului 2011, inculpații Giurgea Teodor, director la A.B.A. Mureș, Orban Laszlo Levente, director tehnic, Pătrașcu Maria, director economic și Popa Ioan, șef Birou Investiții, cu încălcarea prevederilor legale privind achizițiile publice, au avizat două contracte de cesiune încheiate de SC LAURENȚIU H SRL Negrești Oaș, firmă reprezentată de inculpatul Huja Laurențiu Manuel, cu societatea S.C. Globe Trotters S.R.L. Tîrgu Mureș, societate aflată în procedura insolvenței. În continuare, inculpații reprezentanți ai A.B.A. Mureș au încheiat cu SC LAURENȚIU H SRL trei contracte de investiții având ca obiect efectuarea unor lucrări de amenajare și regularizare a unor ape din județul Mureș.
În această modalitate, aceste lucrări, inițial atribuite S.C. Globe Trotters S.R.L. și nefinalizate, au fost încredințate direct către SC LAURENȚIU H SRL, consecința fiind prejudicierea creditorilor S.C. Globe Trotters S.R.L., firmă aflată în procedura insolvenței și, ulterior, în procedura falimentului.
Ulterior, pe baza unor documente justificative fictive ce atestau în mod nereal că lucrările au fost executate de S.C. LAURENȚIU H S.R.L, inculpații Giurgea Teodor, Orban Laszlo Levente, Pătrașcu Maria și Popa Ioan au avizat la plată contravaloarea acestor lucrări în sumă totală de 1.014.000 lei, executate anterior încheierii acestor contracte de către S.C. Globe Trotters S.R.L. Târgu Mureș.
În baza unor contracte de subcontractare, suma de 1.014.000 lei a ajuns, după reținerea unui comision, în conturile inculpatei SC ANCORA CONS SRL Sâncraiu de Mureș, societate comercială care era administrată în fapt de reprezentantul S.C. Globe Trotters S.R.L. Tîrgu Mureș. Pentru că această sumă de bani nu a mai intrat în patrimoniul societății aflate în stare de insolvență, această situație a condus la prejudicierea creditorilor acestei societăți comerciale, în rândul cărora se află inclusiv Direcția Generală a Finanțelor Publice Mureș.

Lichidatorul judiciar s-a constituit parte civilă în numele SC GLOBE TROTTERS CONS SRL cu suma de 1.014.000 lei. În vederea recuperării acestui prejudiciu, procurorii au instituit sechestru asigurător asupra bunurilor aparținând SC ANCORA CONS SRL.

La instrumentarea acestui dosar, procurorii au colaborat cu ofițeri din cadrul Serviciului Român de Informații.

Dosarul a fost înaintat spre judecare la Tribunalul Mureș.

Actualizare din comunicat DNA (16.01.2019):

Prin decizia 537/2018 din 27.11.2018, Curtea de Apel Târgu Mureș a dispus în cazul inculpatului GIURGEA TEODOR încetarea procesului penal ca urmare a decesului acestuia.
Anterior, la data de 13.10.2017, Tribunalul Mureș dispusese disjungerea cauzei în ceea ce-l privește pe inculpatul Giurgea Teodor și formarea unui dosar separat, până când starea de sănătate a acestuia îi va permite să participe la judecată.

Actualizare din comunicat DNA (22.01.2019):

Prin sentința penală nr. 582 din 07.12.2018, Curtea de Apel Târgu Mureș a dispus încetarea procesului penal pornit împotriva inculpatei SC ANCORA CONS SRL, pentru infracțiunile reținute în sarcina ei, în baza art. 16 alin. 1 lit. f Cod procedură penală, întrucât a intervenit amnistia sau prescripția, (…) sau s-a dispus radierea suspectului ori inculpatului persoană juridică.

Articole asociate:

Tardiv și inutil: Explicațiile TEHNODOMUS pentru neterminarea lucrărilor la Stadionul UTA: nu s-a demolat ce trebuia, acoperișul a trebuit reproiectat și a fost frig…

S-a început montarea TABLEI ONDULATE peste tribunele stadionului UTA… pentru că atâta consideră administratorii tăi că merită Aradul! [VIDEO]

Episodul 47 din serialul „Bibi și Decebal versus TEHNODOMUS”: Primăria aruncă constructorul prost în VALURI și (probabil) îi va da lucrarea lui Apolodor din Damasc… așa mort cum e!

Categorie: Investigații
Etichete: apele romane, dna, fonduri europene, frauda, justitie, sorin virgil hent, tehnodomus
Distribuie:
Articolul anterior
UTA a învins după 43 de ani pe trenul campioanei din „Gruia”!
Articolul următor
Marius Ioniță – Maestrul absolut care naviga fără frică în apele tulburi ale Justiției
Bagă un „16”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

indoor

Polițistul de frontieră care în 2008 și-a vândut pistolul din dotare s-a apucat de cultivat CANNABIS INDOOR… și i-a mers bine aproape 10 ani. Marți, polițiștii din Hunedoara au descins în casele unor suspecți de trafic și consum de droguri din HĂLMAGIU și au reținut 7 suspecți

Capul rețelei pare a fi localnicul Tonța Bogdan Viorel (fratele polițistului Tonța Traian Victor, care în anul 2008 și-a vândut pistolul din dotare la un birt, alegându-se cu 3 ani…