[ACTUALIZARE] Bibarț: „Tarifele propuse sunt mai mult decât acceptabile și sunt printre cele mai mici din  țară.”   Decebal Grădinaru: „Confirmăm”…. „mulțumim”… „da”!

clm arad 1
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Primarul  Călin Bibarț: „Tarifele propuse sunt mai mult decât acceptabile și sunt printre cele mai mici din  țară.”  

Tarifele pentru exploatarea Stadionului Municipal „Arena Francisc Neuman” au fost aprobate în ședința extraordinară de vineri, 9 octombrie 2020, asta după ce în cursul dimineții reprezentanții Primăriei Arad și cei ai Clubului UTA s-au așezat la aceeași masă și au discutat punctual proiectul de hotărâre propus. Astfel s-a convenit asupra necesității aducerii unui amendament care să elimine orice neclaritate cu privire la tarifele de utilizare a stadionului municipal, care sunt  printre cele mai mici din țară, lucru confirmat și de reprezentanții clubului de fotbal.

clm arad 2

„În ultima perioadă au apărut în spațiul public o serie întreagă de informații false care au rezultat dintr-o interpretare eronată a proiectului de hotărâre propus. Odată clarificate aceste  nelămuriri, inclusiv reprezentanții clubului sunt de părere că tarifele propuse sunt mai mult decât acceptabile și sunt printre cele mai mici din țară.  În ciuda celor afirmate recent, Primăria Arad sprijină sportul de performanță și rămâne același partener loial al cluburilor sportive. Drept dovadă, în prima parte a acestui an  UTA a primit 600.000 de euro și depunem eforturi ca și în această toamnă, respectând cadrul legal și în funcție de încasările bugetare -pentru că este un an dificil -vom finanța în continuare clubul UTA și echipa de baschet. Să nu uităm că fotbalul a fost singura ramură sportivă din Arad care în acest an a beneficiat de fonduri de la Primărie.”, a afirmat primarul Călin Bibarț.

„Confirmăm găsirea soluțiilor optime de colaborare în continuare cu pilonul principal al acestui proiect, Primăria Arad. Am agreat și noi forma proiectului de hotărâre care vizează tarifele de folosire pentru «Arena Francisc Neuman». Profit de această ocazie să vă mulțumesc pentru activitatea pe care ați avut-o până acum și vreau să vă spun că reușita noastră vi se datorează și dvs.”, a declarat managerul clubului UTA, Decebal Grădinaru, în cadrul ședinței extraordinare CLM.

Direcția Comunicare
Biroul de relații cu mass-media

………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] Primăria O DĂ LA PACE cu UTA în privința TARIFELOR! „Proiectul propus spre aprobare în ședința de astăzi este agreat de ambele părți”

Având în vedere proiectul de hotărâre al Consiliului Local Municipal Arad care vizează tarifele pentru utilizarea Arenei „Francisc Neuman”, în cursul dimineții de astăzi, reprezentanții clubului nostru și reprezentanții Primăriei, au convenit, de comun acord, introducerea unui amendament în conținut, astfel încât clubul UTA să își poată desfășura activitatea în condiții cât mai bune.

imagine stadion

Proiectul propus spre aprobare în ședința de astăzi este agreat de ambele părți.ț

Articol asociat:

Să ceri TARIFE de la UTA când se antrenează și joacă pe PROPRIUL STADION: asta înseamnă să conduci o PRIMĂRIE NESIMȚITĂ, cu FOAME DE BANI!

Categorie: Politice
Etichete: CLM, comunicat, primaria, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
Semnal de alarmă din partea medicilor de familie: „CARDUL de sănătate poate fi considerat un OBIECT CONTAMINAT”!
Articolul următor
O incursiune virtuală în stațiunea Moneasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…