[ACTUALIZARE] Cățeii căzuți în bazinul din Cartierul Verde au fost salvați de arădenii cu suflet mare, dar și de pompieri

căței
Distribuie:

Pompierii au salvat luni, 16 octombrie, numai unul dintre cățeii vii căzuți în bazinul de lângă Cartierul verde. Primii doi căței au fost scoși din apă de doi arădeni cu suflet mare. 

Iasmina Moț, alături de Traian, un bărbat care ajută și el câini în nevoie, sunt cei doi arădeni care i-au scos din apă pe cățeii căzuți în bazin. 

În total au fost, după cum spune Iasmina, 3 căței vii și un al patrulea mort de cam 2-3 zile. În bazin, spune tânăra, se mai afla și cadavrul unei vulpi. 

Primii doi căței au fost scoși de Traian și de Iasmina, cu o scară, iar pe al treilea l-au scos pompierii, care au ajuns și ei între timp

Iasmina a aflat despre căței în urma unei postări pe Facebook, pe un grup de iubitori de animale. Autoarea postării a chemat pompierii. 

Traian, bărbatul care ajută câini, a fost primul care a ajuns la fața locului, apoi a venit și Iasmina. 

Primul cățel a fost scos de Traian, al doilea cățel a fost scos de Iasmina Moț, iar al treilea cățel, mai speriat, a fost scos de pompieri, care au ajuns și ei la fața locului, între timp. Cel de-al patrulea cățel care era mort a fost scos de pompieri. 

Ce s-a întâmplat cu cățeii salvați

Acum cățeii sunt bine, unul a ajuns la adăpost la Galșa, iar ceilalți doi sunt la o clinică din Grădiște și probabil vor ajunge și ei tot la Galșa.

 


[TITLU INIȚIAL] (16.10,2023, ora 16:54) Doi căței au fost salvați de pompieri după ce au căzut într-un bazin cu apă. Un al treilea, din nefericire, nu a mai putut fi salvat

căței

Pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în această după-amiază, în jurul orei 16:30 pentru salvarea a trei căței căzuți într-un bazin cu apă din apropierea zonei Cartierul Verde al municipiului Arad.

Cu accesoriile din dotarea autospecialei de intervenție, pompierii au intrat în bazin, de unde au scos doi câini, unul în viață, iar celălalt, din nefericire nu mai trăia. Cel de-al treilea câine a fost salvat din bazin de către persoanele care au apelat numărul unic de urgență 112.


 

Categorie: Știri
Etichete: cartierul verde, catei, Pompieri
Distribuie:
Articolul anterior
„Povestea incredibilă a lui Enzo”, la Cinema Arta în 20 octombrie
Articolul următor
O casă din Sintea Mare a luat foc „din senin”, în această dimineață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie