[ACTUALIZARE] Cauza Carlei i-a adunat pe arădenii cei mai inimoși în Piața „Avram Iancu” | S-au donat aproape 30.000 de lei pentru tratamentul adolescentei

carla 1
Distribuie:

Cauza Carlei i-a adunat pe arădenii cei mai inimoși în Piața „Avram Iancu”, așa încât o sumă considerabilă s-a strâns la acțiunea Asociației „Carla, eroul nostru” – eveniment caritabil la care au participat mulți arădeni, activi (sau nu neapărat) în mediul online  și cărora li s-au alăturat Asociațiile Gai, cartierul nostru, Gătim Împreună pentru o lume mai bună, Micălaca, cartierul nostru, Suporter Club UTA.„29 787 lei ați donat azi pentru Carla!
Nu avem cuvinte să vă mulțumim!
Fiecare bănuț donat ne asigură nouă liniștea următoarelor deplasări în Italia, liniște atât de necesară când suntem în plină luptă, zilnic.
Suntem copleșiți de solidaritatea voastră: donatori, voluntari, sponsori; vă purtăm pe toți în suflet.
VĂ MULȚUMIM!” – a scris mama Carlei pe pagina sa de facebook.[TITLUL INȚIAL] (12 aprilie, 2024) Târg caritabil pentru Carla, ediția a doua, sâmbătă, 13 aprilie, în Piața Avram Iancu

Carla Ardelean este o adolescentă pe care mulți dintre arădeni o „cunosc” prin intermediul Asociației Carla, eroul nostru, asociație fondată de părinții ei.


La aproape 15 ani, vârsta la care adolescentele încearcă ultimele trenduri de pe rețele de socializare, trăiesc primele iubiri platonice sau visează la cel mai recent model de telefon, Carla așteaptă cu sufletul la gură rezultatele analizelor, o dată la 3 luni.

După un parcurs medical de-a lungul căruia a pierdut un rinichi și a trecut prin 6 operații și 5 cure de chimioterapie, Carlei i-a fost pus un diagnostic rar, dat de o mutație genetică: DICER1. Pe scurt, organismul ei produce tumori care trebuie monitorizate constant. Familia Ardelean se deplasează periodic la Institutul Giannina Gaslini din Italia, iar costurile deplasărilor depășesc posibilitățile lor.


„Vă așteptăm cu mare drag și anul acesta la târgul caritabil realizat cu ajutorul oamenilor de bine, cărora le suntem profund recunoscători. Foarte mulți arădeni au donat haine, jucării, cosmetice, cărți, etc. Li s-au alăturat și Asociațiile Gai, cartierul nostru, Gătim Împreună pentru o lume mai bună, Micălaca, cartierul nostru și o sumedenie de antreprenori locali care vă așteaptă cu sarmale, prăjituri de casă, pită cu unsoare și alte bunătăți.

Cei mici vor găsi bucurie la toboganul gonflabil, colțul de pictură pe față, împletituri de păr, cabina de la Fototeca și standul celor de la UTA Official Store. Totul însoțit de un concert susținut de elevii Școlii Populare de Arte și de trupa Ribozom.”a declarat Dana Ardelean, mama Carlei.Vă așteptăm sâmbătă, începând cu orele 10, în Piața Avram Iancu.


Vezi și

[ACTUALIZARE] Târgul caritabil „Carla, eroul nostru!”


 

Categorie:
Etichete: carla ardelean, DICER1, gai cartierul nostru, Gătim Împreună pentru o lume mai bună, Institutul Giannina Gaslini, micalaca, suporter club UTA, Târg caritabil
Distribuie:
Articolul anterior
Polițiștii arădeni – prezenți la târgul de job-uri
Articolul următor
Patru vulnerabilități ale sistemului de operare folosit în televizoarele smart LG

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie