[ACTUALIZARE] În marea lor IMBECILITATE, guvernanții AU GREȘIT FORMULARELE de IEȘIT DIN CASĂ, așa că… ACESTEA-S CELE VALABILE (cel puțin până la „următorul ordin”)!

adeverinta1
Distribuie:

 

În imbecilitatea lor, organele statului care se ocupă de hârtii au confundat hârtia igienică cu actele conținând datele personale ale fiecărui om care vrea să iasă din casă în țara asta și… au greșit primele MODELE de DECLARAȚIE și ADEVERINȚĂ despre care ne informau pe toate canalele posibile în data de 22 martie!

O insultă la adresa guvernaților nici că-și puteau administra din altă parte decât din cea a propriului lor „aparat” – dar de acest lucru ne pasă aproape deloc, interesându-ne cel mai mult cititorii noștri, care și-au  făcut copii degeaba… intrând în derizoriul birocrației până și acum, în plină criză!…

…ACESTEA FIIND „ALEA BUNE” (cel puțin până la actualizarea următoare): 

 

formulare

…………………………………………….

(Nici nu mai republicăm TITLUL INIȚIAL, că ne facem și noi de rușine la un loc cu incompetenții ăștia) 22 MARTIE, 2020: 

În continuarea Buletinului de presă emis astăzi de Grupul de Comunicare Strategică, informăm că la nivelul Județului Arad, conform raportării Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, în centrele de carantină erau cazate, în această dimineață la ora 9.00, 140 de persoane. De asemenea, în izolare la domiciliu se aflau 792 de persoane.

Cadrele Inspectoratului Județean de Poliție, Inspectoratului Județean de Jandarmi, Direcției de Sănătate Publică și Poliției Locale efectuează zilnic activități de verificare a persoanelor aflate în izolare, în colaborare cu primăriile. În fiecare zi, situația persoanelor asupra cărora s-a instituit măsura autoizolării la domiciliu este adusă la cunoștința primarilor în vederea implementării și la nivel local a măsurilor de verificare și sprijin a persoanelor aflate sub acest regim.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Arad continuă zilnic operațiunile de coordonare a deplasării organizate a persoanelor ce intră în țară prin punctele de trecere a frontierei de pe raza județului nostru, spre județele de domiciliu, persoane pentru care s-a instituit una din măsurile carantinării sau izolării la domiciliu odată cu efectuarea triajului din punctul de trecere a frontierei. De asemenea, echipajele structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne continuă acțiunile de coordonare în teren, supraveghere și însoțire a coloanelor auto până la limita județului.

[INFORMARE DE PRESĂ]

Vă transmitem MODELUL declarației pe proprie răspundere referitoare la circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, conform Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020.

Precizăm faptul că declarația pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor prevăzute în modelul declarației pus la dispoziție.

Declarația pe proprie răspundere completată se va afla în posesia persoanei care efectuează deplasarea, împreună cu documentul de identitate, și va fi pusă la dispoziția reprezentanților Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale la momentul legitimării persoanei.

Reprezentanții Poliției Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliției Locale pot efectua fotografirea documentelor (declarație pe proprie răspundere și act de identitate) la momentul legitimării persoanei.

Menționăm faptul că, potrivit Ordonanței Militare nr. 2 din 21.03.2020 obligația completării declarației pe proprie răspundere se instituie începând cu ora 22.00 a zilei de 23 martie a.c.

Modelul de declarație poate fi descărcat de pe site-ul web al Guvernului României, Ministerului Afacerilor Interne, precum și de pe site-urile celorlalte instituții cu atribuții în domeniu.

Grupul de Comunicare Strategică

 

https://www.mai.gov.ro/modelul-declaratiei-pe-proprie-raspundere-referitoare-la-circulatia-persoanelor-in-afara-locuintei-gospodariei-conform-ordonantei-militare-nr-2-din-21-03-2020/

ARTICOLELE DIN ORDONANȚA MILITARĂ care detaliază măsurile: 

Art. 5. – (1) În intervalul orar 22.00 – 06.00, circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei este permisă numai pentru motivele prevăzute la art. 4.

(2) Pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator sau o declarație pe propria răspundere.

(3) Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil.

(4) Declarația pe propria răspundere trebuie să cuprindă nume și prenume, data nașterii, adresa locuinței/ gospodăriei/ locului activității profesionale, motivul deplasării, data completării și semnătura.

(5) Măsura se aplică începând cu data de 23 martie 2020, ora 22.00, ora României.

Articol asociat:

ORDONANȚA MILITARĂ nr. 2 din 21.03.2020: SE ÎNCHID granițele, bisericile, mallurile; NU SE CIRCULĂ în grupuri mai mari de 3 persoane care nu locuiesc împreună, iar cei care părăsesc AUTOIZOLAREA, intră direct în CARANTINĂ

Categorie: Știri
Etichete: coronavirus, covid 19, model adeverinta, ordonanta militara, stare de urgenta, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
[NEWS ALERT] AL DOILEA MORT înregistrat în Arad a sfârșit-o ca și PRIMUL: TESTAT „PE ULTIMA SUTĂ” și DECEDAT PE AMBULANȚA care-l transporta din Timișoara
Articolul următor
NĂDLAC – CONDUCTA CU VIRUȘI: „Vai, de noi, locuitorii… Vă rugăm să încercați să ne ajutați!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

ferma

Un tractor a luat foc la o fermă din Turnu

Astăzi, în jurul orei 14:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un utilaj agricol, la o fermă din localitatea Turnu. La locul…
ceitrei moise nicoara pr

Rock la „Moise” în pauza mare

Azi, la Colegiul Național „Moise Nicoară”, pauza mare a fost o surpriză plăcută. Pe holul festiv al liceului, trupa CEITREI a cântat un rock de cea mai bună calitate și…
72b2f818 0aae 46f7 8bb6 c9be6b036ea6

Arădenii de la LUPUS DACUS cântă la ATENEUL ROMÂN

  Ivită din „debandada minunată a rockului”, trecând prin conservatoarele obligatorii ale clasicismului cu aplicare pe muzica medievală, formația de muzică veche (actualmente, conform autoprezentării) LUPUS DACUS a ajuns la…