[ACTUALIZARE] Schimbările șefilor unor Poliții Orășenești din cadrul IPJ Arad sunt oficiale

ipj arad2023
Distribuie:

[ACTUALIZARE] 

După cum am scris în șrirea inițială, schimbările șefilor unor Poliții Orășenești din cadrul IPJ Arad sunt oficiale. Singura schimbare față de cele prezentate, este schimbarea de la Poliția Orașului Pâncota care, după cum am precizat și atunci, a rămas sub semnul întrebării. Decizia a venit totuși, și astfel, șef al Poliției Orașului Pâncota va fi subcomisarul de poliție Mihu Lucian, care pleacă astfel de la Serviciul Economic din cadrul IPJ. Acesta a mai ocupat o perioadă și funcția de șef al Centrului Operațional din IPJ Arad.


[TITLUL INIȚIAL] (15 februarie 2024): Mutări șahistice interesante în Poliția din Arad

Mutări ca pe tabla de șah urmează să se producă în poliția arădeană. Șefi ai polițiilor orășenești vor face schimb de posturi. Afectate (sperăm, pozitiv) de aceste modificări vor fi Secțiile Orășenești Pâncota și Lipova, secția comunală Șiria și Secțiile 1 Vlaicu și 2 Micălaca din municipiu.


Conform informațiilor noastre, decizia s-a oficializat în interiorul cabinetelor. Care sunt modificările
 1. Comisarul șef Zau Gheorghe va pleca din funcția de Șef Poliție Oraș Pâncota și va ocupa o funcție similară, de șef Poliție Oraș Lipova
 2. Comisarul șef Trif Marius va pleca din funcția de Șef Poliție Oraș Lipova  și va ocupa o funcție similară, de șef al Secției 2 Poliție Micălaca din municipiu. Adjunctul acestuia va fi comisarul Călin Grui, mutat (retrogradat/ sancționat) la Secția 2 de la Serviciul Arme din cadrul IPJ.
 3. Comisarul șef Țigan Cosmin va pleca din funcția de Șef Secția 2 Poliție Micălaca  și va ocupa o funcție similară, de șef al Secției 1 Poliție Vlaicu din municipiu.
 4. Inspectorul principal Tămaș Gabriel, actualmente șef birou Poliție Comunală Șiria, va fi promovat și va ocupa funcția de Șef Poliție Oraș Pâncota.

Conform surselor noastre, din toată această schemă tactică, doar mutarea Inspectorului principal Tămaș Gabriel la Pâncota stă deocamdată sub semnul întrebării, în celelalte cazuri decizia fiind luată.


Remarcăm faptul că toți cei implicați în această partidă de șah sunt polițiști care au avut rezultate notabile în funcțiile pe care le-au deținut anterior, deci nu poate fi vorba de mutări care să aibă la bază aspecte de natură disciplinară. De exemplu, amintim  situația comisarului Zau Gheorghe de la Pâncota care a „moștenit” Secția Orășenească în urma arestării polițiștilor tâlhari, astfel că nu a avut o sarcină ușoară acolo, și dacă numai raportându-ne la imaginea instituției grav afectată în acea perioadă, imagine pe care trebuia s-o reabiliteze.


 

Categorie: Știri
Etichete: Comisarul șef Țigan Cosmin, Comisarul șef Trif Marius, Comisarul șef Zau Gheorghe, Inspectorul principal Tămaș Gabriel, Poliție Comunală Șiria, Poliție Oraș Lipova, Poliție Oraș Pâncota, sectia 1 politie Vlaicu, Secția 2 Poliție Micălaca
Distribuie:
Articolul anterior
Aradul va fi gazda Competiției Regionale de Robotică – TURNEUL DE LIGA FIRST Tech Challenge Arad
Articolul următor
Dacă tot a scăpat ca prin minune de la a-și lua un cap în gură la UNTOLD Dubai, Coldea a făcut pe „cocoșul” în aeroport, la plecare, cu jurnalista Anca Alexandrescu pe care a făcut-o „ticăloasă”

4 comentarii. Leave new

 • Stati ca mai vin niste stiri de la Lipova, curand. ✌️

  Răspunde
 • Bravo critic Arad,de comisarul Alin Dragan, care a luat foloase necuvenite Un frigider a mancat si baut fara sa plateasca ce Mai stim….

  Răspunde
 • Situația de la Pâncota s-a întâmplat sub atenta oblăduire a domnului Zau, n-a curățat el nimic pe acolo, dar asta știți deja.
  Articolul acesta e o veche datorie față de domnul Zau? :))

  Răspunde
 • Și-au schimbat doar caschetele, că în rest..
  Majoritatea, cântă după protocolul
  dictat, nu cunosc un polițist la Arad care ar merita felicitat,că și-a făcut datoria cinstit, și că si-ar merita respect pentru „haina” acestei instituții….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie