[ACTUALIZARE] Suma alocată Aradului pentru programul „Casa Verde” s-a suplimentat cu 25% – așa că APM Arad va mai rezolva încă 50 de dosare

principala 2
Distribuie:

[ACTUALIZARE]

„Fondurile puse la dispoziția celor care au aplicat pentru programul «Casa Verde» au fost suplimentate, pentru Arad, cu 25% – așa că îi anunțăm pe cei care și-au depus dosarele și nu au mai ajuns la rând că pot reveni la sediul APM Arad pentru a-și ridica subvenția” – este declarația directorului executiv al instituției, Dana Dănoiu.

Pentru județul Arad a fost alocată inițial suma de 1.284.000 de lei în cadrul programului „Casa Verde” – sumă care poate fi împărțită la cel mult 200 de dosare. Finanţările nerambursabile diferă în funcţie de tipul instalaţiei şi pot ajunge la 3.000 de lei pentru montarea de panouri solare nepresurizate, 6.000 de lei pentru montarea de panouri solare presurizate şi 8.000 de lei pentru instalarea pompelor de căldură.

 

…………………………………………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (10 octombrie) Sute de arădeni fac coadă pentru subvenții la Agenția pentru Protecția Mediului

Sute de arădeni au început săptâmâna la coadă. La primele ore ale dimineții a fost îmbulzeală mare în fața sediului Agenției Pentru Protecția  Mediului Arad. Astăzi s-a dat startul pentru depunerea dosarelor pentru subvenții în ceea ce privește montarea de panouri solare sau proiecte pentru casa verde. Unii dintre ei, pentru a fi siguri că vor reuși să depună dosarul încă din prima zi, au format coada încă de la ora 01.00 azinoapte.

Totuși… numărul de mașini dovedește că românul nu chiar s-a născut și educat ecologist…

 

 

Categorie: Știri
Etichete: Agenția de Mediu Arad, Casa Verde, panouri solare, subventii
Distribuie:
Articolul anterior
Despre o alimentație corectă cu medicul apiterapeut Călin Andrițoiu: „Țăranul a fost cel mai bun nutriționist”
Articolul următor
Un regal filosofic „pe sufletul lui Mozart”, la Sala CLIO, astăzi, de Ziua Internațională a Muzicii

1 comentariu. Leave new

  • Și eu doresc așa ceva, dar parcă dezgropăm vechile metehne… chiar nu se poate altfel acum în era internetului?De ce nu se poate obține prin proiecte locale,prin primării, un proiect ce ar implica primăriile locale deoarece acestea reprezintă cetățeanul cel mai evident. Oamenii nu ar mai fi puși pe drumuri, găsită o modalitate de prelungire și reactualizare printr-o plată modică în cazul de depășire a termenelor sau la prelungire a rezolvări într-o altă etapă. De ce iar cozi în secolul 21, în era internetului …pare absurd !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie