Alesia Sferlea şi Adela Strună merg la Europenele de juniori din Croaţia

sferlea
Distribuie:

Alesia Sferlea, jucătoare de tenis de masă legitimată la CSM Arad şi pregătită de Cristian Dodean, şi-a câştigat locul în lotul naţional de junioare II, pentru Campionatele Europene de la Varazdin (Croaţia).


Competiţia este programată în perioada 18 iulie – 2 august şi se va disputa pe două categorii de vârstă: U19, între 19 şi 24 iulie şi U15, între 27 iulie şi 2 august. Sferlea a obţinut recent două medalii de bronz la Balcanice, categoria junioare II, în probele de dublu şi dublu mixt, dar a avut prestaţii bune şi la simplu şi echipe, clasându-se pe locul 5. Naţionala de cadete, din care face parte Sferlea, a nimerit într-o grupă cu Rusia, Polonia şi Turcia. Din lotul junioarelor II pentru Europene mai fac parte Bianca Mei-Roşu, Ioana Băiaşu şi Cristina Sângeorzan.

Cantonament la Bistriţa pentru juniorii „tricolori”

În lotul junioarelor I o avem şi pe arădeanca Adela Strună, componentă a echipei de Superligă a CSM Arad – jucătoare crecută şi formată la clubul de pe Mureş – şi ea dublă medaliată cu bronz, la junioare, la Campionatele Balcanice, simplu şi cu echipa. „Alesia se pregăteşte până în 15 iulie la Arad, după care urmează un cantonament la Bistriţa. Sperăm şi ne dorim rezultate cât mai bune la Europene”, spune Cristi Dodean.


 

Categorie: Sport
Etichete: Bianca Mei-Roşu, cristi dodean, csm arad
Distribuie:
Articolul anterior
ATHOS a dispărut în zona Vârfurile. Proprietarul oferă recompensă celui care-l găsește
Articolul următor
[TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ] REGULAMENTUL de organizare și funcționare a BAZELOR SPORTIVE din municipiu poate fi contestat până la data de 30 iulie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie