Denis Both şi Mihai Motorca şi-au adăugat în cont noi medalii

denis b
Distribuie:

Zilele trecute s-a desfășurat cea de-a 66-a ediție a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României „Iolanda Balaș Soter”. Competiția s-a desfăşurat timp de două zile pe „Cluj Arena”, în același timp cu Cupa României. S-au consemnat rezultate notabile, iar printre remarcaţi s-a numărat şi Denis Both, medaliat cu argint la aruncarea suliţei, cu un excelent 75,42 metri, la mică distanţă de campionul şi rivalul său de la CSM Bucureşti, Alexandru Novac, care a aruncat 75,64 m. Podiumul a fost completat de George Zaharia (CSM Craiova), cu 68,53 metri. În aceeași probă, juniorul Andrei Severin (CSȘ Gloria, CSM Arad) a fost pe cinci cu 55,48 metri.

„După aproape 2 luni de la accidentare, aflat în recuperare, am reușit să câștig medalia de argint în cadrul Competiției Internaționale de la Cluj cu un rezultat de 75.42 m în condiții vitrege, ceea ce înseamnă reconfirmarea baremului pentru Jocurile Mondiale Universitare 2022„, a scris Both pe facebook.

Mihai Motorca a fost şi el performer în ultimele zile, devenind campion naţional în proba de disc, la Campionatele Naţionale de juniori  III (U16), de la Craiova. Sportivul legitimat la CSȘ Gloria şi CSM Arad a câștigat proba cu o aruncare de 58,12 metri. Atleţii sunt pregătiţi de profesorul Constantin Miclea.

Categorie: Sport
Etichete: arad. stiri arad, constantin miclea, csm arad, CSS Gloria, mihai motorca
Distribuie:
Articolul anterior
DGASPC Arad caută asistenţi maternali profesionişti în cadrul proiectului Team-Up [VEZI CONDIȚII]
Articolul următor
Importanța întreținerii aparatului de cafea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jackie ionescu large

Adio, dom’ profesor JACKIE!

De profesorul Ion V. Ionescu am auzit prima dată în vara anului 1980, când Poli Timișoara a luat Cupa României cu el antrenor. Cam de atunci am început să fiu…