Am ratat examenul de la Cluj…

u cluj uta.webp
Distribuie:

 

Optimile de finală ale Cupei României la fotbal au regăsit-o UTA pe Cluj Arena, acolo unde o așteaptau  „Șepcile Roșii”, pentru un duel de tradiție al fotbalului românesc. Conform site-ului oficial al clubului tricourile în care au  evoluat fotbaliștii Universității vor ajunge în colecțiile celor mai fideli suporteri. Oficialii „Șepcilor roșii” au decis să marcheze evenimentul într-un mod special cu un echipament în ediție limitată.
Oaspeții porneau favoriți pe terenul unei echipe cu aspirații la prima ligă, dar care a venit din vacanță după două luni de pauză. Clujenii au intrat mai bine în meci și au avut trei ocazii în primele 15 minute. După jumătate de oră de joc gazdele au deschis scorul, noile achiziții ale echipei lui Costel Enache s-au integrat bine. Taub îl angajează lung pe Ribeiro, acesta pasează de lângă Ilie în 8 metri, de unde Ogbu se întoarce fără probleme de lângă Roumpoulakou și trimite în vinclul porții arădene, 1 – 0.  UTA a echilibrat jocul prin posesie dar nu și-a creat ocazii de gol în prima repriză. După pauză arădenii păreau mai hotărâți, dar în loc de 1 – 1 avea să devină 2 – 0 în minutul 73. E adevărat că  UTA a început jocul într-o formulă inedită de joc, schimbată după pauză. După minutul 60 schimbările g azdelor au venit să închidă jocul. În minutul 93, Balauru  a intervenit spectaculos pentru ca un minut mai târziu A. Petre să debuteze cu gol, acesta îl culcă pe Dican și înscrie cu latul pe lângă Muțiu din 14 metri, 2 -1.

Aveam o șansă în această competiție după ce am aflat că și FCSB a ieșit, dar arădenii ori au tratat superfici al competiția, ori sunt obosiți după meciurile din campionat disput ate  la 4 zile.

„Motivațional, îmi asum eșecul pentru că nu am reușit să motivez echipa cum o făcea Gyuszi (n.a. Laszlo Balint). Din păcate, situația o impune și poate ne revenim în meciurile următoare după palma încasată azi. Nu am reușit să învățăm din experiența fazelor trecute, când echipe de liga întâi au fost eliminate, dar nici meciul de aseară, când Petrolul a eliminat Poli Iași”, a spus Alin Pânzaru, secundul UTA-ei la finele meciului de pe „Cluj Arena”.

Foto: sport.ro

Categorie: Sport
Etichete: fcsb, Laszlo Balint, pânzaru, u cluj, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
Călin Bibarț deja e sătul de UTA și orice discuție i se pare inutilă
Articolul următor
Suntem „oraș turistic” – dar nu în sensul în care aiurează autoritățile: TREI migranți afgani MINORI de 10-15 ani bântuiau orașul de o săptămână, până ce au fost găsiți de JANDARMI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie