Start campaniei „3,5 la sută pentru UTA”!

uta 35
Distribuie:

 

Procedura este simplă – formularul 230, gata completat cu datele clubului, poate fi descărcat direct de  aici sau de pe www.uta-arad.ro, iar dumneavoastră vă rămâne să completați cu datele personale rubrica I, „Date de identificare a contribuabilului”, plus semnătura, în rubrica „Semnătura contribuabilului” din secțiunea III.

Cea mai simplă modalitate de transmitere a formularelor este on-line, la adresa [email protected]. Există și varianta trimiterii prin poștă, la adresa Calea Victoriei nr. 20, cod poștal 310158,  Arad, județul Arad, dar și a predării personale, la aceeași adresă, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 10:00 – 14:00.

Important, redirecționarea poate fi făcută pentru doi ani, caz în care ANAF va efectua automat redirecționarea procentului și anul viitor. Termenul limită este 1 mai 2021

Bătrâna Doamnă vă mulțumește pentru susținere! Împreună cu voi, suntem și mai puternici!

formular

st

Categorie: Sport
Etichete: ANAF, Arad, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
Reacții după amenințările lansate de managerul SJA, Florina Ionescu: „Singurul lucru bun pe care îl mai puteți face pentru cadrele medicale de la Spitalul Județean Arad, dar și pentru cetățenii Aradului este să vă dați demisia”
Articolul următor
Glad Varga: „Perioada de implementare a Programului «Casa Verde Fotovoltaice» a fost prelungită de la opt la 12 luni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

uta craiova

Leac pentru inima lui „coach”

UTA – FC „U” CRAIOVA 1948:  3-2 (2-2) Au marcat: J. Pedro (13), Micovschi (28), Fabry (63,penalty) – Bauza (22), Dragu (42) 02.03.2024, ora: 14,00, stadion: „Francisc Neuman”, temperatura: 12…