Amical cu UTA „mică”. Urmează meciul cu U. Cluj

uta cu ripi
Distribuie:

 

UTA – UTA II  4 – 2 (2 -1)

Așa cum am mai scris, UTA nu s-a deplasat la Snagov pentru jocul cu Sportul asta pentru că gruparea din Ilfov a adunat a doua neprezentare săptămâna trecută și conform regulamentului a fost exclusă din campionat. Pentru că Sportul s-a retras în timpul returului, fiecare echipă care trebuie să joace cu Sportul Snagov câștigă jocul cu 3 – 0. Pentru a se menține echipa în formă, antrenorul Laszlo Balint a programat astăzi un meci amical cu echipa de juniori din cadrul clubului, elevii lui Sandu Gaica.

UTA I: Opric – Tomozei, Ilie, Crişan, Simo – Moise, Isac – Miculescu, Jebari, Buhăcianu – C. Rus.

UTA II: Balauru – Haloş, Salka, Paşcu, Mohaci – Cocriş, Gavrilă – Negoescu, Rădulescu, Merian – Simon.

Arbitri: Ionuţ Nicoraş – Gabriel Hărduţ, Casian Băla.

Echipa de ligă secundă a  deschis scorul în minutul 8, C. Rus a scăpat pe dreapta, așezare pentru Buhăcianu care trimite cu siguranță în plasă, 1-0. După jumătatea primei reprize Tomozei s-a resimțit după un contact cu un adversar și i-a lăsat locul în teren lui Andrei Rus.

Jebari a marcat pentru 2-0 cu șut plasat din mijlocul suprafeței de pedeapsă. UTA U19 reduce diferența din lovitură de pedeapsă Opric a făcut fault în careu asupra lui Simon, tot el transformă 2-1, stabilind scorul pauzei.

Antrenorul Laszo Balint a început partea secundă în următoarea formulă: Cristea – A. Rus, Crișan, Melinte, Ciucur – Oroian, Jebari, Pușcaș, Ursu – C. Rus, Ioniță.

Pentru UTA II au mai evoluat pe parcursul jocului: Cristea – Dardai, Vidican, Truţă, Paunchici, Răzban, Sfîrlea, Boştină, Vulturar.

Balint a lăsat câțiva din jucătorii săi să evolueze pentru echipa UTA U. 19

Scorul a devenit 3-1 după doar două minute de la pauză după ce un șut al lui Jebari din poziție frontală a fost deviat în colțul stâng al porții juniorilor.

UTA mică revin în joc după o nouă reușită ibericului Simon în minutul 65 după un șut a lui Gavrilă, mingea a fost respinsă până la Simon care a redus din diferență, 3-2.  În faza imediat următoare Oroian face 4-2, profitând de o pasă filtrantă a lui Andrei Rus.Ursu nu a  mai putut continua, după un contact cu un adversar era minutul 85. Revenind la campionatul ligii secunde de fotbal să spunem că UTA beneficiază indirect de rezultatele neconvingătoare ale principalelor sale urmăritoare. În runda următoare, UTA primește vizita clujenilor de la Universitatea va fi o repetiție ănainte de meciul de la Mioveni,

 

Categorie: Sport
Etichete: Ioniță, Laszlo Balint, mioveni, simo, u cluj, UTA
Distribuie:
Articolul anterior
Andreea Fistyulof şi Ana Barbu BRONZ NAȚIONAL la senioare!
Articolul următor
[ACTUALIZARE 2] În acest ritm, sunt 15% șanse ca Stadionul UTA să se termine la timp! Nașul lui Coldea se ceartă cu finul lui Bîlcea pe 15% avans din primele 15 milioane de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie