Andreea Şuşcă și Andrei Pîslaru sunt provovați în eșalonul trei de arbitraj

arbitri ssi
Distribuie:

După Andreea Şuşcă, care a promovat în lotul de Liga 3, urmare a concursului organizat de Comisia Centrală a Arbitrilor, un alt cavaler al fluierului din noul val, Andrei Pîslaru, a făcut pasul spre eșalonul trei. Andy a încheiat cu succes Programul Tinere Talente, demarat în toamna lui 2019 şi întrerupt un an din pricina pandemiei de COVID-19. În această primăvară, Andy Pîslaru a fost delegat, ca arbitru-asistent, la trei jocuri de Liga 3, primind de fiecare dată calificativul „foarte bine”, nota 8,4, care l-au propulsat în lotul divizionar.

Ne bucurăm că arbitrajul arădean este la a doua promovare în acest an, Andy Pîslaru prin finalizarea Programului Tinere Talente, iar Andreea Şuşcă prin concursul organizat, recent, de CCA” – spune Casian Băla, preşedintele Comisiei Judeţene a Arbitrilor din cadrul AJF Arad.

În acest moment, Aradul stă bine din punct de vedere numeric în lotul de arbitri de Liga 3: Alexandru Gornic, Tudorel Jurcă şi Ionuţ Nicoraş – arbitri; Lucian Berariu, Cristian Căşuţ, Andrei Pantea, Sebastian Pantea, Andrei Pîslaru şi Andreea Şuşcă – asistenţi. Acestora li se adaugă brigada de Liga 2: Mircea Ardelean – Casian Băla şi Alina Mihoc, dar şi cel mai valoros arbitru român al momentului, purtătorul ecusonului FIFA, Ovidiu Haţegan.

Foto: sportarad.ro

Categorie: Sport
Etichete: AJF Arad, Casian Băla, FIFA, Ovidiu Hațegan
Distribuie:
Articolul anterior
A început înscrierea online pentru procesul de admitere la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT)
Articolul următor
Comemorarea celor 70 de ani de la deportarea din Bărăgan, cinstită la Muzeul Satului de la Timișoara… cu mici excepții notabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie