Arădeanul Dan Olar „Dinpăduremâncătorul” a făcut senzație la Chefi la Cuțite cu preparatele din ciuperci

captura de ecran 2023 09 11 152945
Distribuie:

În ediția 6 din Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 9 septembrie 2023, arădeanul Dan „Ursu” Olar a reușit să îi impresioneze pe cei trei chefi cu preparatul lui inedit.

Concurentul în vârstă de 36 de ani vine din Arad și are o poveste de viață cel puțin la fel de interesantă ca felul de mâncare pe care l-a pregătit. Dan Olar este ghid educator despre ciuperci, pasionat de natură și a gătit un mic dejun din pădure.

Dan Olar a mai dezvăluit că a ales să se mute în rulotă după ce a fost dezamăgit de industria muzicală, dar contiună să cânte pe stradă ( acasă, la Arad, a și fost amendat de poliția locală pentru asta), iar noul stil de viață îl ajută. Acesta a mai povestit că pasiune pentru ciuperci a venit după ce a început să trăiască pe lângă păduri și și-a amintit că în copilărie culegea alături de tatăl său.

Sunt mulți care presupun că eu de aceea fac toate lucrurile acestea, fiindcă am fost infestat de ciuperci, mă controlează și am venit să propovăduiesc cuvântul marelui fung!”, a mai glumit el.

La finalul unei jurizări captivante, Dan Olar a primit două cuțite, de la Chef Cătălin Scălătescu și Chef Florin Dumitrescu.

Eu aș putea să te învăț să scoți mult mai bine în evidență gustul ciupercilor și tu să mă înveți să le recunosc pe alea bune”, a fost înțelegerea propusă de Florin Dumitescu.

Sursă: A1.ro


Citește și:

Este și „LUNA LEURZII”. Dan Ursu Olar, „Dinpăduremâncătorul”, „Îndelungvorbitorul și Îndubălocuitorul”, ciupercuționist, ceaunist și glumeț celebru ne invită la un atelier-spectacol INEDIT, pe Valea Cladovei

 

Categorie: Lifestyle
Etichete: chefi la cutite, Dan Olar, dan ursu olar
Distribuie:
Articolul anterior
Sfințire de troiță, la Bulci
Articolul următor
Probabil de la mahmureală: Teme de interes propuse de OFL pentru o guvernare liberală eficientă

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

julia fox large

Julia Fox se declară oficial lesbiană

Julia Fox și-a cerut scuze în glumă foștilor ei iubiți: ,,Îmi pare rău, băieți”. Vedeta a recunoscut că este lesbiană pe 8 iulie. Ea s-a amuzat puțin, răspunzând la videoclipul…