Arădenii de la DUM DANCE TEAM s-au întors de la Brașov cu titlul de Campioni Naționali la DANS SPOTRIV chiar de ZIUA LOR

dum dance team scaled
Distribuie:
Cele mai importante trofee la dans sportiv aduse din nou la Arad de Dum Dance Team

Andrei Dumitrescu: Brașov, 7 8 Octombrie 2023*

Ovații, aplauze și bucurie au fost elementele definitorii ale acestui weekend în Brașov, unde Dum Dance Team (DDT) a strălucit la Campionatul Național de Clase. Cu 8 ani de excelență și dedicație, echipa a cucerit inimile și trofeele, demonstrând că pasiunea și devotamentul conduc la victorie.

Cu mândrie, DDT poate anunța cu voce tare că sunt Campioni Naționali în dans. Dar asta nu este tot, DDT, nu se opresc aici, si mai adaugă trei titluri de Vicecampioni Naționali și un impresionant loc 3, împreună cu locurile 5 și 6, acești tineri dansatori au adus gloria în sala de dans. Nu numai atât, ci au reușit să se califice în nicio mai puțin de 8 finale de concurs, demonstrând că sunt printre cei mai buni din țară.


Vă prezentăm perechile noastre campioane:
  • Iancsik Kevin – Albert Klara – locul 1 – CAMPIONI NAȚIONALI CLASA D 16-18 ani Latino
  • Dincă Vlad – Pop Ivona – locul 2 – VICECAMPIONI NAȚIONALI CLASA D 16-18 ani Latino
  • Ciupuliga Darian – Sabău Mara – locul 3 Campionatul Național de Clasa B 16-18 ani Standard
  • Bacis Vlad – Contraș Vanesa – de două ori VICECAMPIONI NATIONALI la clasa C 14-15 ani atat Standard cat si Latino
  • Oprescu Radu – Dreghici Giulia – locul 5 Campionatul Național de Clase B Latino 16-18 ani


În calitate de antrenor, liderul echipei DDT a subliniat importanța pasiunii și devotamentului față de dans. Acest concurs a oferit o lecție de viață: succesul nu este doar despre rezultate, ci despre dorința constantă de a învăța și de a crește. Acești tineri dansatori sunt cu adevărat sportivi de performanță, care nu sunt motivați doar de cupe și medalii, ci și de dezvoltarea lor personală și profesională.

Într-o lume în care unii părinți pot fi obsedați de rezultate, echipa DDT este un exemplu de educație sportivă și devotament. Acești tineri au arătat că dansul nu este doar despre câștig, ci și despre pasiune și învățare continuă.

Echipa Dum Dance Team își mulțumește susținătorilor și fanilor pentru că au fost alături de ei în această călătorie a succesului. Cu pasiunea și devotamentul lor neîntrerupt, acești dansatori continuă să strălucească și să inspire generațiile viitoare.
Felicitări întregii echipe DDT pentru realizările lor impresionante!Dum Dance Team împlinește 8 ani de excelență, sărbătoriți în mare stil la Campionatul Național de Clase din Brașov!

La multi ani, Şcoala de dans Dum Dance Team !

Pe covorul roșu al competiției, am aruncat în aer scântei de performanță și pasiune, obținând rezultate glorioase!

La acest Campionat, am triumfat cu un titlu de campioni naționali, am strălucit cu 3 titluri de vicecampioni naționali, am ocupat cu mândrie un loc 3 și un loc 5, și am luptat cu dăruire pentru un onorabil loc 6, si ne-am calificat in 8 finale de concurs. Toate acestea la cele mai dificile categorii de varsta si cele mai dificile clase valorice.

Împreună, ne continuăm povestea în dans, și suntem recunoscători pentru susținerea voastră de neegalat. Așteptăm cu nerăbdare să creăm mai multă magie, sa schimba mai multe destine și să urcăm împreună pe scara succesului, alături de copii si părinți minunați cu valori comune, cu care să împărtășim reușitele!


Rezultatele oficiale se gasesc pe site-ul federației romane de dans sportiv:
https://www.dancesport.ro/competitie/campionatul-national-de-clase-9/


Categorie: Știri
Etichete: Albert Klara, Andrei Dumitrescu, Bacis Vlad, Ciupuliga Darian, Contras Vanesa -, Dinca Vlad, Dreghici Giulia, Dum Dance Team, Iancsik Kevin, Oprescu Radu, Pop Ivona, Sabau Mara
Distribuie:
Articolul anterior
Peste 1.000 de medici și asistenți români s-au înscris pentru a merge în Israel
Articolul următor
Fotografii români au colaborat cu cei maghiari și cu specialiștii în geografie și au pus cap la cap o expoziție despre natură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie