Atac armat în SUA: 22 de persoane au murit, alte cel puțin 50 sunt rănite. Cine este atacatorul

robert card sparatoria lewiston maine
Distribuie:
Încă un atac armat cu consecințe tragice a avut loc în SUA: un bărbat a împuscat mortal cel puțin 22 de persoane și a rănit peste 50, în Lewiston, Maine.

Bărbatul a tras în mai multe locuri, inclusiv într-un restaurant și într-un spațiu unde se juca bowling, din orașul Lewiston, al doilea cel mai populat din statul Maine.

Atât locuitorii din Lewiston cât și oamenii dintr-un oraș vecin au primit mesaje de avertizare din partea poliției, respectiv să rămână în case, cu ușile încuiate. În prezent, atacatorul este încă în libertate.

Avem 22 de morţi confirmaţi şi mulţi, mulţi răniţi”, a declarat pentru CNN Robert McCarthy, alesul din Lewiston, oraşul în care s-a produs tragedia.

La fața locului au fost trimiși inclusiv agenți FBI. De cealaltă parte, anchetatorii încearcă să afle motivul din spatele acestei atac sângeros.


Cine este atacatorul

Polițiștii i-au făcut publică identitatea și le-au cerut oamenilor să apeleze numărul de urgență dacă au vreun indiciu.


Conform news.ro, bărbatul identificat în cazul masacrului în masă din Maine este un instructor de arme de foc instruit de armată şi a fost internat recent într-un centru de sănătate mintală, potrivit Poliţiei statului.

Bărbatul, Robert Card, fusese instruit ca instructor de arme de foc la un centru de pregătire al Rezervei Armatei SUA din Maine. Potrivit Poliţiei, Card a fost internat într-o instituţie de sănătate mintală timp de două săptămâni în vară. Nu au fost specificate date privind tratamentul sau starea sa.


Categorie: Externe
Etichete: atac, atac armat, atac SUA
Distribuie:
Articolul anterior
O camionetă care transporta lemne a luat foc aseară, între Julița și Slatina de Mureș
Articolul următor
Cu prilejul participării la Summitul FIEP de la Madrid, Inspectorul general al Jandarmeriei Române, general de brigadă Alin MASTAN, a fost primit de Alteța Sa Regală Felipe al VI-lea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie